• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    vy jste někdo byli v tom Domě Alois v Černým Dole v Krkonoších, co je mezi těma 39 tipama na ubytování s dětma a dávala to sem VERONIKA22? já jenom že jsem tam teda po krátkým uvažování zarezervoval týdenní pobyt s tím, že potřebuju poslat fakturu na část nákladů na firmu, protože nám to platí, a zatím teda kde nic tu nic, už asi tři týdny si furt voláme a paní ujišťuje, že "dnes nebo nejpozději zítra" pošle... tak jestli se mám bát, nebo je to normální...?
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    cestovani po praze- koupalko v sarce, vstup 70, deti mysim do 5 zdarma,brouzdalko s klouzackou, piskoviste, houpacky, trampolina
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PETATA: takt o držím, našemu dítěti to vydrželo! Ve spanu jsme spali zrovna na dnešek, u jednoho rybníka u Slavonic a skvělé. Dokonce si zase oblíbil vodu a nemohli jsme ho dostat z rybníka.
    PETATA
    PETATA --- ---
    Nemáte někdo prosím tip na ubytování v Prachaticích? Ubytování v soukromí, penzion, klidně i chatičku v kempu, ale do stanu v tomhle vedru nejdu, to je zabijácké

    Mj. Natálie (7 měsíců), měla o víkendu premiéru ve stanu :) Je skvělá, zvládá to naše cestování úplně bezvadně. Doufám, že jí to vydrží :)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Na výlet, pokud budete v okolí, můžu doporučit záchrannou stanici pro zvířata Hrachov http://www.ochranafauny.cz/hrachov.html (nedaleko Sedlčan) a zoo u Tábora http://www.zootabor-vetrovy.cz/ Obojí jsme absolvovali s dětma 1,5-4 roky a všichni byli spokojení.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Kam se 17 měsíčním minicrossem v Praze, nejlépe P13 a okolí? Ale cokoli v dojezdu autem tak do půl hoďky ze Stodůlek. Malej má za sebou plané neštovice, tak ho držim v chládku a stínu.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    na vikend do chlumce, maji nove chaticky, je to u perfektniho bazenu, ktery ma super brouzdaliste....na parne dni jako delane....clovek se vecer nezene domu:)

    Koupaliště: Město Chlumec nad Cidlinou
    http://www.chlumecnc.cz/koupaliste/ds-1042/p1=2511
    Koupaliště - rok 2013: Město Chlumec nad Cidlinou
    http://www.chlumecnc.cz/koupaliste-rok-2013/gs-1014
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    PETATA: skvele, hned ho vyzkousime.....
    PETATA
    PETATA --- ---
    Tak se taky podělím, po týdenní dovolené (se 6. měsíčním prckem, takže vybavení kempu si neužila), můžu opravdu doporučit kemp na Chebsku
    autokempink, kempink, camping, Dřenice, dovolená, rodina, rodinná, pobyt, vodní, nádrž, Jesenice,relaxace,sporty,děti,rekreace,turistika,cyklistika,cyklotrasa,cyklostezka,rybaření,stanování,karavan,obytné auto,karlovarský
    http://www.kempdrenice.cz/

    Bydleli jsme ve 4- lůžkové chatce (nečekejte samozřejmě 5- hvězdičkový luxus, je to prostě kemp, v chatiččce je oddělená ložnice se 4 postelemi a předsíňka s kuchyní, jediné co mi tam chybělo, byla nějaká pořádná skříň, nějaká tam byla, ale spíš na ramínka, než s poličkama)
    Chatička měla verandu, což jsme ocenili, když pražilo sluníčko, nebo večer, když pofukoval vítr.
    Kemp leží přímo u Jesenické přehrady, má super pláž, kde jsou zdarma k dispozici dřevěná lehátka, slunečníky a je u ní nádherné dětské hřiště! Menší hřišťátko jsme měli další přímo před chatou.

    Jezdili jsme tam převážně na kolech, trošku vlnitý terén, ale dalo se i s Croozerem (já ho netáhla :) )
    Příště si prosadím víc času na válení u vody a těším se na příští rok, až malá ocení to krásný hřiště
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    PROSIM o nejake typy na fajne kempy s koupanim. moc jich neznam a urcite je fajn, kdyz da nekdo nejaky tip.....dik predem.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    RYCHLY REPORT Z TREBONSKA.....

    Pension U Vejvodu - byli jsme tam loni na 2 noci a byla jsem naprosto spokojena. Po tom, co se nam stalo v Treboni letos, jsem se tam jela optat, ale nemeli bohuzel vubec volno. Mohu jen doporucit, nicmene pension neni uplne staveny pro deti. http://uvejvodu.penzion.com/

    Letos jsme meli objednany pension Dvorce a po dvou dnech jsme utekli. http://www.dvorce.cz/

    - pension neni vubec koncipovany pro deti, pred pensionem je jen jedna klouacka
    - ubytovani pekne, ale za 1400 na noc to nestalo.
    - fotky na netu zkresluji, pension neni statek, jak by si nekdo mohl myslet, ale jen cast zrekonstruovane budovy, ke ktere patri restaurace a krome prespani tam neni kam jit, sednout si, grilovat, udelat ohynek atd.
    - ubytovali nas primo nad restauraci, ktera mela byt otevrena do 22hod a zpivali tam cyklisti jeste po pulnoci
    - nefungovala Wifi na pokojich, jen v restauraci, ktera byla v tydnu az od 16hod.
    - v pondeli nam dali rohliky, ktere byli z patku - uplne normalne tvrdy, snidane za tu cenu silena.....a to hlavni --> pri placeni vecere u vycepu jsem byla svedky toho, jak cisnice nesla ze stolu talire a na jednom nebyly snedene hranolky. kdyz sla druha cisnice do kuchyne, tak otevrela dvere a ta prvni stahovala rukou na pripravene talire s jidlem pro dalsi lidi ty nesnedene hranolky!
    to pro me byla posledni kapka a po dvou nocich, ktere jsme meli zaplaceny zalohou, jsme se rano sebrali a odjeli.

    TAKZE NEDOPORUCUJI!

    kolega mi doporucil pension Na Hradecku, http://www.penzionnahradecku.cz/ - nemeli misto

    ktery je blizko pensionu U Draka http://www.penzionudrakatrebon.cz/ , ve kterem jsme se byli podivat a zeptat na pokoj a nemel volno, nicmene neni tak pekny, jako na netu, je u hlavni silnice, na zahrade je na sebe natriskano spousty veci a je videt, ze se na ni ubytovane rodiny vecer nehnou.

    nicmene nas majitel presmeroval do sveho druheho pensionu Maja http://www.penzionmajatrebonsko.cz/, kde byli na zahrade vedle pensionu 2 samozstatne domecky a v jednom mel volno, tak jsme se tam ubytovali.........zahrada byla neudrzovana, vse usite horkou jehlou, nic poradne nefungovalo, nesli zavirat dvere, lavicky byli shnile, trampolina znicena --> pripadalo nam to, jako kdyby majitel vse nekde dostal zdarma a postavil si z toho pension. zpratelili jsme se s rodinami, co tam byly ubytovane a dosli jsme k zaveru, ze uz tam nikdy nepojedem, nicmene, ze deti si tam na tech par dni vyhraji a ze jsme stejne kazdy den pryc, vecer skocime do bazenu, udelame ohynek, neco ugrilujem a na kvalitu ubytka koukat nebudem. majitele jsme vubec nikdo nevideli, klice jsme si vyzvedli ve schrance, do ktere se pak hazeli, nebyl nic zkontrolovat, nic ho nezajimalo.

    vedle Maji jsme narazili na pension U Jezku, byla jsem se behem pobytu zeptat ubytovanych na spokojenost, protoze jsem tak krasny pension dlouho nevidela a pokud jeste nekdy pojedeme do Trebone, tak urcite tam. Na fotkach to nevypada, ale je krasny, novy, cisty, majitele se staraji a cena prizniva.
    Ubytování u Ježků
    http://www.ubytovaniujezku.cz/
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Doufam, ze nejsem OT, ale ted u vikendu jsme byli s malym (2roky) u vody a 2x nam vzal roha, mate nekdo skusenost s nejakym pipakem, co zacne rvat, kdyz se zvetsi nez nastavena vzdalenost od zakladny?
    nasel jsem
    Fish Wristband Anti Lost Alarm Device Monitor for Child Kid Dog Pet Purse Safety | eBay
    http://www.ebay.com/...-Dog-Pet-Purse-Safety-/111059686914?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19dbac5602
    Security Plus Giggle Bug Child Locator Yellow Color Personal Alarm Safety | eBay
    http://www.ebay.com/...Personal-Alarm-Safety-/190808342595?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c6d104043
    Childs Safety Alarm Anti Lost Anti Drown One Bracelet for One Child | eBay
    http://www.ebay.com/...for-One-Child-/171065251869?pt=UK_Swimming_Pools_Hot_Tubs&hash=item27d448981d
    zase se mi za to nechce vytopit moc penez, ale chci aby to fungovalo
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    TETA_JELENA: Jo, od příští soboty ji myslím mužem postrádat...
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ...nema prosim nektera maminka na pujceni krosnu na dite na 4 dny od pristi soboty?
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    KATIA: ja to neznam, tak na to nemuzu nic rict:)
    KATIA
    KATIA --- ---
    TETA_JELENA: myslím, že na tu malii bych nejela ani se válet, prostě kvůli tomu, že je to samá diskoška apod. jako taky klidně dokážu pojmout dovču převážně válecím způsobem, ale i tak mám ráda nějaké zajímavé prostředí atp. ale nic proti. jenom jsem měla potřebu tady říct, že konkrétně na krétě jsou podle mě i pro váleče a rodinku s dětma příjemnější místa...
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    a jedno v krkonosich.....

    Horský pension Myslivna: Horský penzion MYSLIVNA - ubytování Černý Důl
    http://www.myslivna-cerny-dul.cz/
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    jinak jeste jedno doporuceni v treboni.

    Fotogalerie penzionu :: Penzion Na Hradečku - levné ubytování v Třeboni
    http://www.penzionnahradecku.cz/fotogalerie-penzionu-v-treboni/
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANNAWA: v tomhle pripade to taky nechapu. recko asi nebude o valeni na plazi....ale holky, berte to tak, ze jsou lide, co jedou do chorvatska s pastikama v kufru, ti, co jezdi do egypta na preplneny plaze nebo si jen lehnout do recka na k hotelu. jeden kolega jezdi s rodinou 9 let na to stejny misto v chorvatsku. to treba nepochopim ja......ale ne kazdy rad poznava, vyleti a tripuje.

    popravde? ja jsem tak unavena posledni dobou z prace, ze se v ty treboni tesim hlavne na relax a na vecerni drinky:). kamoska me nechape, ze prej jak je mozny, ze tam nejedem na kola a tripovat......jasne, ze budeme vyletit a prochazkovat se psem, ale nejvic se tesim na odpocinek.

    nicmene prosim dal hazejte zajimavy ubytovani po CR, je dobry se dozvedet, kam se da s detmi jet.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KATIA:
    TETA_JELENA: já u podobných hotolevých lokací hlavně nechápu, proč jezdit zrovna na Krétu, do Egypta nebo do Tunisu, je to všude stejný nakonec. Ale pro mě to prostě není.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam