• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    myslím, že to tady někdo historicky doporučoval....na letošní dovolenou, tedy její část jsme našli ubytování přes
    www.homeaway.com a proběhlo to velmi hladce a spolehlivě, byli jsme fakt spokojení.....

    na druhou polovinu dovolené jsme rezervovali přes housetrip.com a taky super....
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Dneska jsme byli v Oslavanech v zábavním parku Permonium
    Permonium
    http://www.permonium.cz/?page_id=116

    Vřele doporučuju. Investovali jsme teda do nejdražší vstupenky s interaktivní hrou, ale opravdu to stálo za to. Hra nás provedla celým parkem, úkoly jsou v různých obtížnostech podle věku hráče a je to opravdu zábavné i pro dospělé. Není to teda asi úplně pro batolata, spíš pro předškolní a starší děti, které zvládnou aspoň trochu samostatně plnit úkoly a hrát, chodící prťata by se asi trochu nudila, resp. jejich doprovod by si asi hru projít nemohl. My jsme byli ve složení 5 dospělých a 1 nechodící mimino v kočárku a zvádli jsme trasu projít prakticky celou i s kočárkem (ovšem to chce trochu terénní kočárek a dobrodružnou povahu).
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    Doporucuje kolega, pekna cena....

    Rokytnice nad Jizerou, Krkonoše - Penzion HÁJENKA
    http://www.rokytnice.com/cs/penzion-hajenka#prices
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    TETA_JELENA: na petynku jsme se zatim jen chystali, na dzban se nechystam, taky jsem o nem necetla nic moc peknyho, jakoze 15 cm pod hladinou je tma, coz kdyz bych pominula spinu, nedela mi to dobre na psychiku, od mala
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    EUCHENIE: ja na ty petynce nikdy nebyla, byva tam natriskano? a s mrnousem ste dzban nezkouseli? ja to mam sice z ruky, ale mam radsi prirodni koupaliste.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    TETA_JELENA: aha, dobre.) ja to vnimala jako vpredu.))
    ledova voda je, ale ja stejne mela porad na krku dite, takze jsem rachala max nohy. a prijemna je cena, 7 petek, na petynce 150
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    byl uz prosim nekdo v Pekle?

    Hotel Peklo
    http://www.hotelpeklo.cz/

    jedem tam za 2 tydny na prodlouzeny vikend, tak si to snad dcera uzije...
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    kemp Chlumec nad Cidlinou hodnotim hodne kladne. Sice tehle vikend narvano k prasknuti, ale ctvrtek a pondeli pohoda, v tydnu absolutni klid. Stare chaticky + par uplne novych. V cene chatky je vstup na koupaliste, ktere patri do arealu. Koupani krasne, detske brouzdaliste i pro uplne male deti, voda cistounka a nejak specialne osetrena pro mimca. do brouzdalka vubec nesmi dospelaci a deti nad 6 let, coz je fajn.
    uprostred velkeho bazenu je bar a ja tedy musim pochvalit personal u stanku, u baru, spravu arealu, uklizecky i vsechny kolem. moc mili lide.
    jinak nova chaticka moc pekna, poveleceni jeste vybalovali nove origo z obalu:))). je v ni vetrak, lednicka, manzelska postel a palanda. postradala jsem zakladni nadobi, tak snad priste. sprchy a wc ciste, tepla voda za 20 za zeton.
    cena 700 za chatku, v cene je koupaliste, takze pokud jsme v chatce 2 dospeli a 2 deti, kompenzuje se to s tim vstupnym.
    na horke dny, kdy se od rana s detmi valite u vody je to idealni, vecer si muzete zaplavat v bazenu:).
    kdyz neni pekne, je blizko zamek a kousek jizdarna Kladruby, ale me to prijde v osklivem pocasi zbytecne - tam jezdit - diky tomu koupalisti.

    brouzdaliste

    velky bazen

    chaticka

    foceno z chatky, je videt koupaliste vzadu a plac na stany

    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    LEF: studena voda me tedy neprijde, zkus tu Sarku, tam je teprve studena voda:))). tece to tam z hor.
    narvano ano, to je ale v praze opravdu vsude stejne v tech silenych vedrech. pro me s 2.5 letym ditetem zaviracka akorat, prijdeme domu, hodi sprchu, naveceri se a padne do postele....
    LEF
    LEF --- ---
    TETA_JELENA: me stirka prijde na prd, jendak studena voda, narvano a co me nejvic vytacelo bylo ze v 19h zaviracka :-(
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    EUCHENIE: jojo, tak to je to vzadu v Sarce:))). rika se tomu u Veselika, ale nevim proc. jezdili jsme tam od malicka, na paraky vyborna voda, jen tedy ja do ty ledarny nikdy nevlezla.
    premyslela jsem, ze nekdy zkusim Dzban, ale par lidi me letos zase odradilo, takze zustavame u Stirky. Jen tedy v paracich peklo,sotva clovek najde misto na deku:))).

    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    TETA_JELENA: spíš myslím, že myslím to vepředu.) http://koupaliste-sarka.webnode.cz/
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    EUCHENIE: myslis u Veselika vzadu?
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    vy jste někdo byli v tom Domě Alois v Černým Dole v Krkonoších, co je mezi těma 39 tipama na ubytování s dětma a dávala to sem VERONIKA22? já jenom že jsem tam teda po krátkým uvažování zarezervoval týdenní pobyt s tím, že potřebuju poslat fakturu na část nákladů na firmu, protože nám to platí, a zatím teda kde nic tu nic, už asi tři týdny si furt voláme a paní ujišťuje, že "dnes nebo nejpozději zítra" pošle... tak jestli se mám bát, nebo je to normální...?
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    cestovani po praze- koupalko v sarce, vstup 70, deti mysim do 5 zdarma,brouzdalko s klouzackou, piskoviste, houpacky, trampolina
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PETATA: takt o držím, našemu dítěti to vydrželo! Ve spanu jsme spali zrovna na dnešek, u jednoho rybníka u Slavonic a skvělé. Dokonce si zase oblíbil vodu a nemohli jsme ho dostat z rybníka.
    PETATA
    PETATA --- ---
    Nemáte někdo prosím tip na ubytování v Prachaticích? Ubytování v soukromí, penzion, klidně i chatičku v kempu, ale do stanu v tomhle vedru nejdu, to je zabijácké

    Mj. Natálie (7 měsíců), měla o víkendu premiéru ve stanu :) Je skvělá, zvládá to naše cestování úplně bezvadně. Doufám, že jí to vydrží :)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Na výlet, pokud budete v okolí, můžu doporučit záchrannou stanici pro zvířata Hrachov http://www.ochranafauny.cz/hrachov.html (nedaleko Sedlčan) a zoo u Tábora http://www.zootabor-vetrovy.cz/ Obojí jsme absolvovali s dětma 1,5-4 roky a všichni byli spokojení.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Kam se 17 měsíčním minicrossem v Praze, nejlépe P13 a okolí? Ale cokoli v dojezdu autem tak do půl hoďky ze Stodůlek. Malej má za sebou plané neštovice, tak ho držim v chládku a stínu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam