• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    EVIANAIVE
    EVIANAIVE --- ---
    IBERIA: obe do vozíku, keď už musia s vami. na chrbát ani za nic
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    CROSS: tak to my se sedačkou na kole jezdili a i pády byly....ne teda nějak těžké, spíš takové podsmeknutí na bahně např.....holt je to kolo s dítětem, které je těžké a ještě blbne mnohem méně stabilní a ovladatelné...daleko hůř ale vnímám výlety na kole kdy dítě jede samo.....holt někdy se musí po silnici a ne všichni řidiči jsou ohleduplní a dítě (byť vychované a opatrné) někdy zazmatkuje.....už několikrát se mi zastavilo srdce....zlatá sedačka :-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    IBERIA: nevím, co máte za vozík, na Charioty existuje adaptér na sníh (tj. lyže). Je to ale docela raketa, i když možná by se to dalo někde půjčit. (Známý půjčuje Chariot, i když ten lyžařský adaptér k tomu koukám nenabízí -- možná by se to dalo vyřešit.)

    Já bych teda s dítětem v krosničce na lyže nestoupnul, ale jsem v tomhle konzervativní, ani sedačka na kolo mi nepřijde bezpečná.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    KEJKLIR: jasné, tak pěšky by to bylo bez problémů

    MEDVED007: díky
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    IBERIA: my jsme v baloonu byli a na kola je to tam samozřejmě super ! ale máme větší děti....ty vaše asi prohlídka lednického zámku bavit nebude byť je tam dětská trasa....pokoje princů a princezen....moc hezky udělané....skleník je taky fajn a vůbec procházka parkem k minaretu....akorát že kola tam nesmí.....a kousíček od zámku je výborná restaurace....kdysi tam byl Polhreich a oni z toho dost těží....ale vaří fakt dobře a hlavně uprostřed restaurace je veliká skleněná místnost jako dětský koutek....

    a my teda měli jeden den nevalné počasí, tak jsme byli v termálních lázních na rakouské straně....Laa an der Thaya
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    IBERIA: děti bych někomu strčila na hlídání a šla si zaběžkovat bez nich....běžkaři s dětma v nosítkách/šátcích mi přijdou jako vrazi dětí......asi nejsem dost zdatný běžkař, ale přijde mi, že člověk to někam napálí ani neví jak, tím spíš, když je o 20 kilo těžší než normálně.....ale ber to jako názor ustrašeného :-)))
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    IBERIA: Dcera vazi asi 10kg (moc to nesleduju :) je ji necelych 16m. Na bezkach jsem s ni pravda nebyl, jen na kole. mas pravdu ze sjezdy z kopce s ditetem na zadech budou asi nebezpecne. osobne bych spise sel, protoze my se zenou jsme bezkari velice rekreacni, takze i bez ditete jsem opatrny... mas pravdu ze pak tech 17+ kg na zadech taky dost zmeni jizdni vlastnosti bezek, takze mozna ten vozik jak jsi psala prvne nebude uplne od veci...
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    KEJKLIR: Díky za názor, dceru jsem v roce a půl vezla v ergu na zádech asi deset kilometrů a byla jsem tedy při jízdě z kopce hodně "podělaná", že kdybych spadla, můžu jí zlomit nohu a tak. A to myslím, že jsem běžkař spíš zdatný.
    Kolik váží vaše dítě v Kibi? Naše starší teď 17 kilo, takže v zimě třeba...:)
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    a ještě poslední: příští týden jedeme na Pálavu do zde doporučovaného Balon penzionu. Nějaká doporučení, co s dětmi určitě vidět. (Bereme kola - jedno dítě ve vozíku, druhé za sedačkou.) Díky
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    IBERIA: osobne bych vzal asi obe deti na zada - starsi do krosnicky, mladsi do satku, nebo do nositka - muze jit i na bricho. pokud neplanujete nejake extra vykony abyste se moc zapotili. krosnicky mivaji sice maly, ale presto prostor na veci, pripadne ten, kdo by mel mladsi dite v nositku na brise muze vzit na zada batoh. my mame nositko Kibi a je perfektni, posledni dobou bereme na delsi vylety krosnicku Deuter a taky si nemuzeme vynachvalit.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    A s tím souvisí dotaz, napadá vás, jak si celá rodina zaběžkovat (děti 6m + 3,5r)? Mě jen varianta mladší ve vozíku, starší na zádech, ale muž mi řekl, že jsem blázen:) Na zádech bych vezla já, poněvadž vozík neutáhnu víc jak kilometr (mám vyzkoušeno). Nejednalo by se samozřejmě o žádnou túru, jen takové lehké polodenní přesunutí se z bodu do bodu.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Má někdo doporučení na baby friendly ubytování na Kvildě či na Horské (Šumava)?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    VERONIKA22: asi 10km pod Benešovem
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Dnes jsme byli v zoo čapí hnízdo a mají tam i něco podobného mirákulu

    http://img8.rajce.idnes.cz/...386/8386947_a95fe369190ac39e2ac14ff0cc094448/images/DSC06653.jpg?ver=0
    (fotka není má)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    TETA_JELENA: jinak jsme prochazkou zasli na caj do Permonika. krasne, uzasne, rodinne, majitelka mila, vstricna....hned bych tam v zime jela. jen tedy ty ceny. uf.

    Hotel pro děti, dovolená s dětmi, Malá Úpa | Úvod
    http://www.penzion-permonik.cz/uvod
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    Po delsi dobe musim doporucit - o vikend jsme byli na horach a jelikoz nevyslo pocasi, zajeli jsme na doporuceni do Polska do aquaparku ve meste Karpacz. Je to cca 30km od Dolni Upy. Uzasne, skoro zadny lidi (to by se v CR nemohlo stat), levne....jen tedy se ti polaci nedomluvi ani anglicky, ani nemecky a ani kdyz jsou na recepci v komplexu, jako je tehle. zarazejici...

    Park Wodny Tropikana w Hotelu Gołębiewski**** w Karpaczu - Zrelaksuj się w naszym wspaniałym Parku Wodnym!
    http://www.golebiewski.pl/karpacz/atrakcje/park-wodny-tropikana
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    INUSHKA: Sli jsme s kocarem z Cervenohorskeho sedla nahoru na Skalni okno pres Vresovou studanku, moc pekna prochazka.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Poradíte prosím někdo, kam se vydat v Jeseníkách na výlet s kočárkem? V záloze máme samozřejmě Praděd, ale raději bych asi něco méně frekventovaného a méně asfaltového. Na Rejvízu jsme byli loni. Díky.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    KEJKLIR: My jsme byli maximálně spokojený tady: http://www.hotel-stary-mlyn.com/dovolena-s-detmi.php a tady: http://www.balloonpenzion.cz Ani jedno není vysočina - první Krkonoše, druhé Pálava...Oboje na doporučení zde. A tohle si nemůže vynachválit příbuzná - jezdí pravidelně... http://www.penzion-permonik.cz/uvod (taky Krkonoše)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    KEJKLIR: kazdy pokoj ma soucast rohovou kuchynku a socialku, moc pekne udelany pokoje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam