• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    MONIA
    MONIA --- ---
    TORUVIEL:Děkuji za odpovědi, cesta proběhla v pohodě, jediný problém byli zmatkujici cyklisti, kteří nepochopili systém ukládání kol. .. naštěstí Můj kočár vyresil pan průvodčí a ja si 9mohla jít v klidu sednout.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    YELENKA: jasně, nedošlo mi, že letíte na déle, ale tím spíš bych se zeptala.
    CROSS
    CROSS --- ---
    YELENKA: nevim, jakou krosnu máte, ale třeba deuter složenej a případně ještě zabalenej fólií tutově vydrží. (Jinak k meritu otázky, já to letadlem nikdy netransportoval. Nicméně třeba Kid Comfort III s vysokou opěrkou hlavy podle mě nevyhovuje rozměrově požadavkům na kabinové zavazadlo. Zeptal bych se aerolinek.)
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    ANNAWA: Ok zkusim to, dobrej napad.. me spis jde o to ze by se mi to nositko hodilo do cech..budem tam tri mesice, tak bych ho uzila (zijeme v zahranici), a dat ho dolu do zavazadlovyho prostoru se mi moc nechce, myslim ze by neprezilo..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    YELENKA: asi záleží na tom, s kým letíte a zda by se třeba na krosnu dívali jako na cabin bag dítěte, ale pokud nemá svou letenku, nebude na něj mít nárok. Některé společnosti to tak nehrotí, já osobně bych se na to zeptala u té., kterou poletíte.
    Nicméně i tak mi přijde tohle nosítko na palubu letadla hodně nepraktické, bude to obtížné na manipulaci, na uložení apod.
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    Netusite jak je to s nositkem do letadla? Kocar mame jen velkej terenni a ten nam vezmou dolu bez poplatku, ale hodilo by se nam mit s sebou i nostiko (krosna).. Nemate nekdo zkusenost zdali vam ho vzali nahoru na palubu kdyz jste v nem meli prcka?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MEDVED007: my kdysi taky, B bylo tehdy 8 měsíců a taháme je dodneška nejen na cesty letadlem a do dálky. Zrovna dneska jsem polohovacíé golfky dítěti dala na výlet s babičkou a dědou do ZOO, zítra je berou vlakem do Plzně do Techmanie.

    PETATA: vidíš, s tou fólií je to dobrý nápad, protože oni smai je do pytle a podobně dávají jen někdy.
    PETATA
    PETATA --- ---
    HUJERKA: ja jsem si je taky kupovala hlavne na cestovani
    jinak kocarek se odevzdava letuskam u vstupu do letadla, ale vesmes je stejne davaji dolu do zavazadloveho prostoru, tam nam prijeli s ostatnimi kufry na pasu a v Cechach nam je dali pred letadlem
    velmi doporucuji je obalit folii, nejen, ze jsou kompaktnejsi, ale je mensi pravdepodobnost, ze ti je nekde odrou (klidne bych ted jela se sportakem, kdyz uz vin, jak to chodi :) )
    EVIANAIVE
    EVIANAIVE --- ---
    THERY: no, v zime tam mali taký otvorený stan pod zjazdovkami (za podľa mňa vysoké vstupné :) s nejakými hračkami, stavebnicami a neviem čím, nebola som vnútri. a sú tam dve pekné ihriská. a to je tak všetko, čo viem, inak sme sa len prechádzali :) a teda boli sme ešte pozrieť tie vodopády, to je taká príjemná nie moc dlhá prechádzka
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    HUJERKA: my je právě kvůli cestě letadlem kupovali.....
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    KATIA: možná jo - půjčit nebo koupit, budeme to muset ještě pořešit, sporťák by se mohl cestou i zničit. my jsme totiž golfky podědili, jinak bych určitě koupila polohovací
    KATIA
    KATIA --- ---
    HUJERKA: se sporťákem by se mi teda nechtělo vláčet, nemůžete si půjčit lepší golfky? osobně teda polohovací golfky považuju za klíčovou součást výbavy dítěte :o)
    THERY
    THERY --- ---
    Nemáte někdo doporučení, co podniknout s dětmi (3,5 a 1,5) v Harrachově? Děkuji
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MEDVED007: však píšu, je to různý. Z poslední doby mám osobní zkušenost s Wizz Air, který to bohužel nedělají, takže do Benátek jsme kočár nebrali (tam tedy i proto, že bychom ho stejně pořád přenášeli přes můstky :-) - letenky pro tři stály 1300 korun zpáteční dohromady, takže dávat dlších více než dva tisíce za kočár se nám nechtělo.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ANNAWA: my lítali dost pravidelně s easyjet, což je rozhodně nízkonákladovka a právě tam nám kočár do pěti let brali v pohodě....ač jinak chtějí příplatek za každou maličkost....ale možná už i oni přitvrdili....
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    aha, já jsem to ještě nezjišťovala, ale manžel mě vyděsil, že nám do letadla normální kočár-sporťák nevezmou (golfky nemáme polohovací), tak to musím pozjišťovat...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MEDVED007: jak které, nebo přesněji řečeno, u nízkonákladovky za kočár pro dítě starší dvou let zaplatíš taky tisícovku i víc za let. Ale jinak souhlas, brali jsme kočár letos pro tříletého do Berlína i na Rujanu a nemůžu si to vynachválit.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ts....my brali kočár i pro čtyřletou do Paříže....a jak se hodil ! letecké společnosti nedělají problémy do pěti let věku....
    EVIANAIVE
    EVIANAIVE --- ---
    HUJERKA: syn mal rok a pol, boli sme na lesbose, a brali sme normálny velký kočár - sporťák
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HUJERKA: my brali teď na dovolenou kočár i pro tříleté dítě, autem tedy, ale byla jsem ráda, že ho máme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam