• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Pojedu koncem týdne s dětmi sama z Chorvatska a vzhledem k tomu,ze ve tmě špatně vidím, pojedem pres den. Nikam nespechame, rozdělím cestu do dvou dnu, možná i do tři, podle toho,jak bude mladsi syn jecet (nerad jezdí autem). Mate prosím někdo tipy na zastávky cestou? Hledám třeba jezero s plazickou kousek od dálnice,kde by děti mohli hodinu házet kameny do vody, nebo nějaké pěkne hřiště na odpocivadle, rada budu i za tip na benzinku se slušnou restauraci apod. Budu i googlit, ale vzhledem k podmínkám (sedim polita repelentem uprostřed obrovského hejna komaru na plastové židli v rohu zahrady, kde je jedine místo s jakž takž WiFi signálem), budu moc rada za každý tip:)
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    hledam dovolenou na last minute a nechapu, co znamena kategorizace pokoju: 1A/2A/3A, 1B/2B... muze mi to prosim nekdo osvetlit? potrebuji do tech pokoju dostat pristylku pro starsiho syna a cestovni postylku pro dceru, tak abychom se tam hnuli vubec... dekuju
    FEMMEFATALE
    FEMMEFATALE --- ---
    Ahoj, prosím, pokud si najdete chvilku, vyplňte mi dotazník k mé diplomce :). Týká se duchovního a náboženského turismu na jižní Moravě. Moc mi tím pomůžete :). Děkuji http://nabozensky-a-duchovni-turism.vyplnto.cz
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    musím dát tip na fantastické ubytování v jižních čechách...právě jsem se odtamtud vrátili a je to tam přesně tak, jak píšou v recenzích....

    Booking.com:Penzion Levander,Horní Radouň,Česko - 7Hodnocení hostů.Rezervujte hotel hned!
    http://www.booking.com/...=1;ucfs=1;srfid=61b5f1fbb7177beafb8c1a4345c24ee69062375aX1;highlight_room=
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    BEBERA: my na noční cesty do auta vybírali svítící hračky, každý má doma něco co svítí a pak je to v noci v autě atraktivní....ale nedávat svítící tyčinky, kamarádka je dala synovi, on je rozžvejkal a pak mu dva dni svítila pusa :-)
    TAIRA
    TAIRA --- ---
    BEBERA: Já beru holkám (1,5 a 3r) poslední dobou do auta lego...jen pár kostek a panáčků, dávám jim to postupně, vyměňují si to mezi sebou a vydrží jim to celkem na dlouho..
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    PETATA: díky za tip, to mě vůbec nenapadlo - pyžamo, láhev s mlíkem, dudák, stejně jako doma před spaním...:) Píšu si do seznamu...
    PETATA
    PETATA --- ---
    BEBERA: CD s písničkami a básničkami
    PETATA
    PETATA --- ---
    BEBERA: na moje dítě zabírají v autě CD s písničkami. Ale nevím, zda na to tvé děti nejsou už moc velké, nebo jestli je to vůbec baví...
    Když jsme s ní jeli na noc (8m), dostala pyžámko, láhev s mlíkem (navodili jsme atmosféru :) )a usnula a vzbudila se až na místě
    Tak držím palce, třeba tentokrát vytuhnou
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Máte nějaké tipy na dlouhou cestu v autě s malými dětmi (2 a 4r)? Jedem na noc, doufám, že budou spát, ale máme za sebou zkušenost, že když bylo staršímu tolik, co je teď mladšímu, v noci vůbec nespal, řval a řval a my byli zoufalí (a to prosím staršímu ježdění autem normálně nevadilo, mladší nesnáší už hodinovou cestu), tak hledám tipy, jak je co nejvíc zabavit. Máme 2 tablety s pohádkami, plánuju jim dát krabičky s nějakými drobnými mlsy (kousky jablek, sušenky, medvídci), napadá vás prosím ještě něco?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MONIA: cyklisti nejsou jen zmatení, ale někdy celkem nepříjemní.
    MONIA
    MONIA --- ---
    TORUVIEL:Děkuji za odpovědi, cesta proběhla v pohodě, jediný problém byli zmatkujici cyklisti, kteří nepochopili systém ukládání kol. .. naštěstí Můj kočár vyresil pan průvodčí a ja si 9mohla jít v klidu sednout.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    YELENKA: jasně, nedošlo mi, že letíte na déle, ale tím spíš bych se zeptala.
    CROSS
    CROSS --- ---
    YELENKA: nevim, jakou krosnu máte, ale třeba deuter složenej a případně ještě zabalenej fólií tutově vydrží. (Jinak k meritu otázky, já to letadlem nikdy netransportoval. Nicméně třeba Kid Comfort III s vysokou opěrkou hlavy podle mě nevyhovuje rozměrově požadavkům na kabinové zavazadlo. Zeptal bych se aerolinek.)
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    ANNAWA: Ok zkusim to, dobrej napad.. me spis jde o to ze by se mi to nositko hodilo do cech..budem tam tri mesice, tak bych ho uzila (zijeme v zahranici), a dat ho dolu do zavazadlovyho prostoru se mi moc nechce, myslim ze by neprezilo..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    YELENKA: asi záleží na tom, s kým letíte a zda by se třeba na krosnu dívali jako na cabin bag dítěte, ale pokud nemá svou letenku, nebude na něj mít nárok. Některé společnosti to tak nehrotí, já osobně bych se na to zeptala u té., kterou poletíte.
    Nicméně i tak mi přijde tohle nosítko na palubu letadla hodně nepraktické, bude to obtížné na manipulaci, na uložení apod.
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    Netusite jak je to s nositkem do letadla? Kocar mame jen velkej terenni a ten nam vezmou dolu bez poplatku, ale hodilo by se nam mit s sebou i nostiko (krosna).. Nemate nekdo zkusenost zdali vam ho vzali nahoru na palubu kdyz jste v nem meli prcka?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MEDVED007: my kdysi taky, B bylo tehdy 8 měsíců a taháme je dodneška nejen na cesty letadlem a do dálky. Zrovna dneska jsem polohovacíé golfky dítěti dala na výlet s babičkou a dědou do ZOO, zítra je berou vlakem do Plzně do Techmanie.

    PETATA: vidíš, s tou fólií je to dobrý nápad, protože oni smai je do pytle a podobně dávají jen někdy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam