• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    PETATA: diky za tip, bylo to tam fajn. Hlavne ta tocena plzen vecer :-)
    PIATNIK
    PIATNIK --- ---
    Ahoj, nemáte někdo čerstvý tip, kam letět s půlročním miminem po Evropě (případně dolet 2hodiny)? Město s dostatkem památek, muzeí, kultury...(ideálně u moře, ale není podmínkou). Zajímá mě hlavně, která letecká společnost má nejnižší ceny pro infanty a uvítám tip na ubytování, kde je dítě zdarma. Vůbec nevím, kde hledat. Doteď jsme kupovali jen dovolené k moři, kde je dítě do dvou let zdarma tak nějak automaticky, ale když jsem zatím koukala na nabídky balíčků na Pelikan.cz, tak dítě platí plnou cenu a vůbec tam není možnost zadat věk dítěte. Chceme hlavně letět jen na pár dní.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    BEBERA: A tak max. hodinu od Prahy...na libovolnou stranu...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Nemáte prosím tip na cenově nenáročné ubytování na nějakém hezkém místě (a ne na horách) pro 7 matek a 14 malých dětí? Aby tam děti měly nějaký výběh, kus zahrady, aby vevnitř nemohly nic zničit a aby tam bylo i místo na hraní pro případ špatného počasí (nemusí být vyloženě herna, spíš myšleno místo jako prostor), aby tam byl záchod, teplá voda a topení a aby to bylo navíc velmi levné?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    THERY: Tak my jsme takhle pár let jezdívali lyžovat na Malino Brdo odkud je Bešeňová kousek.
    Nebydleli jsem v apartmánech, které jsou hned pod sjezdovkou
    Cenník 2015 | Rezort Apartmány Hrabovo
    http://apartmanyhrabovo.com/?page_id=419

    ale v chatách, kterých je tam v okolí strašně moc a dají se najít i kolem 12 - 14 E na osobu/noc. Nebál bych se tam jet na "blind".

    THERY
    THERY --- ---
    KEIKIN: Nemáš tedy doporučení na ubytování v okolí? Díky
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    HUJERKA: já tam byl několikrát i s těhotnou manželkou a malými dětmi. Myslím, že se bát nemusíš, jen musíte být zdravotně ok.
    Navíc do termálních venkovních bazénů nemusíte jít, dá se vystačit i s tím co je uvnitř. Tedy tobogán a teplý bazén.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    nemáte někdo reference na Thermal park Bešeňová? chtěli bychom v dubnu někam na dovolenou s dvouletým prckem a navíc já budu ve 4. měsíci těhotenství, tak jestli bych si tam vůbec něco našla, když do horké vody bych neměla chodit, a i pro dítě tohohle věku aby to bylo vhodné. díky
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    2733: my sme jednou jeli s malou (1) ryan airem do španělska. V brně sme se naloadovali, jenže ouha. Ve Francii začal stávkovat zaměstanci letiště, takže naše letadlo nemohlo odstartovat. Nemohli jsem ani vystoupit. S tím nikdo nepočítali, měli jsem jen málo jídla pro malou. Takže jsem pár hodin trčeli na letišti v letadle. Samozřejmě sme pak na místo přijeli pozdě (ve 4 ránoú - takže nám nedali klíče od apartmánu, museli sme další dvě hodiny čekat na ulici.
    2733
    2733 --- ---
    MIDORI: Drevak v Modrave.. ale koukam, ze je momentalne v rekonstrukci(
    UBYTOVÁNÍ DŘEVÁK | DŘEVÁK MODRAVA
    http://www.ncd.sumavanet.cz/drevak/ubytovani.asp
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Diky :-) Kubova Hut vypada moc dobre
    PETATA
    PETATA --- ---
    MIDORI: Kubova Hut, cerstva zkusenost (nakonec jeli kamaradi sami, my byli vsichni na atb, ale byli nadseni a chteji tam jet znovu) http://www.boubin.cz/klose/
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Nemate nekdo doporuceni na penzion na Sumave, kam by se dalo jet s 1,5 r batoletem?
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    2733: dopadlo to samozrejme stylem, kterej je mi podobnej. Vyrazili jsme bez detskyho pasu a po ceste jsem si uvedomila, ze jsem doma nechala i jeho rodnej list a jakejkoliv jinej papir :D v mailu jsme meli potvrzeni o zaplaceni jeho cestovniho pojisteni, ale kupodivu jsme si to zapomeli vytisknout.. kazdopadne samozrejme zadna kontrola se nekonala a ani jsme kvuli tomu nebyli nijak nervozni
    CROSS
    CROSS --- ---
    K těm pasům, já teďka žádám o pas pro šestiměsíčního syna a fotku si normálně přinesu sám (žádám teda na konzulátu), takže žádný biometrický údaje... V sobotu ho jdem fotit, to bude legrace.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZABITULKA: my loni na podzim uspěli s pasem ze 7m (tmavovlase dite) na letišti v Hamburku s triapulletym blondakem, ale teď už mu dam udělat novy.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    2733: byli jsme v lete s pasem porizenym ve 2 mesicich decka, ale decku uz byl rok a ctvrt, na dovce v recku, letecky. nikdo to nastesti neresil. takze podle me to je fakt hodne o lidech.
    2733
    2733 --- ---
    ALI_EN: sorac, ctu to tu az ted.. jak to dopadlo?? expres pas stejne trva myslim tyden, to byste nestihli..)

    pas jsem nechavala delat ted na podzim, kdyz mu bylo pet mesicu.. rozhodne zadnou duhovku neskenovali, prcek na ty fotce ani nekouka poradne do kamery) takze jedou jen a pouze na vzhled.. kdyz jsem se ptala, za jak dlouho mam prijit udelat novej, tak v zime na hory jeste ok, ale v lete, tj. treba uz za pul roku, by doporucila uz udelat novej.. v tu chvili pak vsechno zalezi na konkretnim celnikovi, co z ty jediny spatny cernobily fotky posoudi.. verim, ze zas tak moc to neresej, ale nahoda je blbec..;))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam