• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Vim, ze je to kazdy rok porad dokola, ale na mobilu se spatne filtruje... Kam jet s dvouletym ditetem k mori? dik
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Tagze decka, muzu s klidnym svedomim doporucit penzion Boruvka ve Spindlu. Takovej detskej koutek, co koutek, velka mistnost a jedna mala dalsi, to kdyby meli v kazdym penzionu kde pisou "detsky koutek", tak by bylo vyhrano.

    Jejich stranky ale nemaji tam galerii s fotkama
    PensionBorůvka - ubytování Špindlerův Mlýn,penziony Špindl, ubytování pro rodiny s dětmi,Unterkunft Spindl
    http://www.pension-boruvka.cz/

    Tady se da neco videt
    http://www.booking.com/...=4;ucfs=1;srfid=54166e79768ab7bd0f2169998372468ad7449d88X1;highlight_room=
    nebo tady
    Pension Borůvka, ubytování Špindlerův Mlýn od 712 Kč
    http://boruvka.hotel.cz/?gclid=CNGp7_uPw8QCFYgIwwode4kAxg

    Spravujou to tam takovy mlady kluk s holkou, byli moc prijemny a v pohode. V guestbooku vychvalovany snidane jsou fakt celkem OK - pecivo nekolik druhu, sunka (ne sunkovej salam), nejaky trvanlivy salamy, parecky, maslo (ne rama), platkovy syry, rajcata, okurky, papriky, ale i sladky jako dzemy, med, myslim i nejaky kolace. K piti dzus, kafe, mliko, voda, caj...uz ani nevim.
    Ubytovani v pohode, neni to zadnej luxus ale pokoj byl celkem prostornej, vsechno pekny a cisty, maj i postylky detsky dreveny na pujceni (100,- za pobyt), TV s USB vstupem (pokud poustite pohadky).
    Kuchyne je spolecna ale dobre vybavena - klasickej plynovej sporak, dostatek nadobi, rychlovraka, mikrovlnka, mycka, lednice.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    RYBKA: my jsme s prťatama byli na Rabu, je tam na jedné straně obr písečná pláž kolem které je nepřeberné množství ubytování od kempu přes apartmány po hotely....my teda byli v hotelu, objednali jsme ho napřímo rovnou z Čech i s polopenzí a bylo to fajn....byli jsem tam v září tj. teoreticky mimo sezonu, ale i tak tam bylo lidí dost....no prostě jedna z mála písečných pláží v Chorvatsku a tudíž žádná opuštěná romantika.....ale voda čistá, krásně teplá a mělká daleko, (pro plavce) předaleko
    TAIRA
    TAIRA --- ---
    RYBKA: Souhlas s Renfri...byli jsme v resortu Zaton a pro děti super, hřiště na každým rohu, areál bez aut...akorát začátkem června nebylo úplně nejlepší počasí. pak jsme byli ještě na písečný pláži v Medulinu, mírný vstup do moře, pro děti taky fajn, ale byli jsme tam asi jen 2x na výletě, bydleli jsme jinde..
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    RYBKA: Nin, pro nas zatim bezkonkurencne.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PIATNIK: kočárek se obvykle neplatí u dětí do dvou let, někde i u starších. S balíčky ale zkušenost nemám.
    PIATNIK
    PIATNIK --- ---
    2733: a to teda znamená, že bude mít místo v letadle nebo jak? Nebo za co by to mělo být? To mi přijde fakt přehnaný.
    Taky by mě zajímalo, jak se u těch akčních balíčků, kde nemáš v ceně podpalubní zavazadlo, řeší kočárek. Asi ty balíčky pro cestování s dětmi prostě nejsou, no :-(
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Máte někdo ověřený tip na lokalitu vhodnou pro malé děti v Chorvatsku? Moje představa je písek u moře a co nejmíň organizované ubytování (apartmány/bungalovy).
    2733
    2733 --- ---
    PIATNIK: Tak jsem to zjistovala na Pelikanovi. Infant k balickum neni psan, protoze ho musi nacenovat u kazde akce zvlast. Takze jsem zadala poptavku operatorce a do mailu mi pak prislo behem par hodin naceneni. Konkretne u toho Tel Avivu vychazi infant na 3300. Coz se zda, ze jde, ale v pomeru k dospelymu je to vlastne 45% ceny a to je celkem sila. Ale je mozny, ze do jiny destinace to bude levnejsi, jak to nacenujou individualne.. dej pak vedet, kdybys to zkousela.
    REONA: Balis kufry, jo?))
    KATIA
    KATIA --- ---
    PIATNIK: v bruselu jsme byli asi s půlročním, já tam byla pracovně, kluci se vyvalovali v parku :-)
    PIATNIK
    PIATNIK --- ---
    Ještě mě teď napadla Varšava a Brusel, byli jste někdo s dětma?
    PIATNIK
    PIATNIK --- ---
    REONA: no já se o něm dozvěděla až od kámošky, která s nima byla za babku v Dominikánský republice, takže to je i ozkoušený.
    I tak bych ale byla ráda, kdyby tu byl někdo další, kdo má s nima zkušenosti, pořád ještě ty balíčky zvažuju.
    REONA
    REONA --- ---
    (OT, ale díky za zmínění Pelikána, to je hustý, Rio za 10K??)
    PIATNIK
    PIATNIK --- ---
    ANNAWA: Ahoj, děkuju za tipy. Řím je super, ale už jsme tam jednou byli a planujeme jet někdy koncem června, kdy bychom se tam už asi upekli. Každopádně na ten Hamburg se ještě podívám, to mě vůbec nenapadlo. A Víděň už byla taky jednou v plánu. Kouknu hlavně podle toho ubytování.
    Ten Pelikán všude píše, že dítě platí plnou cenu a nikde jsem nic o ceně infantů nenašla, takže ty balíčky jsme rovnou zavrhli. Je to teda škoda, protože je to mnohem pohodlnější zaplatit letenky a ubytování najednou a o víc se nestarat :-)
    2733: Na Kodaň jsem taky už koukala, ale ty ceny mě děsí.
    Oslo je na tom podobně. Ale určitě tyhle dvě města hodně zvažuju. Barcelonu už mi doporučovala kamoška, ale tam mě zase děsí to horko v červnu. Dřív jet nemůžeme a později to bude jen horší.
    No každopádně, jestli máte někdo už tip na konkrétní ubytování v těchto městech, tak prosím do pošty. Díky.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KATIA: skandinávské země jsou hlavně peklo na ceny za ubytování, bohužel. Ale Barcelonu bych jinak taky doporučila, byli jsme tam několikrát a vždycky nadseni, jen ne s miminem. Jen je to právě už dál. Ale.my jsme s batoletem dali i Istanbul, který je místy ještě barierovejsi, ale zase v metru jsou výtahy a tramvaje jsou nizkopodlazni.
    KATIA
    KATIA --- ---
    PIATNIK: je to něco nad dvě hodiny, ale my máme v oblibě barcelonu, byli jsme tam se starším, ale myslím, že s prckem by to taky šlo. akorát je opruz, že ne všechny stanice metra jsou bezbariérový... kodaň podepisuju, prima by mohlo být taky oslo, ale ty severský destinace jsou náchylný na počasí, no...

    jinak teda s děckem jezdíme primárně do apartmánů, abysme mohli mít svůj režim a neřešit od - do na snídaně, natož že se děcko u snídaně bude nudit atp.
    2733
    2733 --- ---
    PIATNIK: Kodan! My tam byli teda jeste pred ditetem, ale mesto placka, super na kole, tudiz i s kocarem. More hned za mestem, prima plaz s laznema. A je dobry spojeni z letiste metrem do centra. Ale je tam samozrejme draz. Jinak Rim je taky fajn, k mori se da dojet pohodlne vlakem asi za hodinu.. Nebo Sicilie, Palermo je nadherny, plaz taky kus za mestem. Ta zrovna bejva na Pelikanovi. My se vyhledove chystame na Sardinii.
    S petimesicnim jsme dali Puert de la Cruz na Kanarech a supr, ale to uz je dal, let 5h, ale zvladli jsme to v pohode, neboj se toho))

    Btw ten Pelikan fakt necti deti do dvou let?? My tam ted koukali na Tel Aviv, malymu je 9mes., brala jsem to jako samozrejmost i u tech akcnich balicku..?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PIATNIK: jo a ubytování v tomhle případě ideálně přes booking.com, tam je i napsané, jak to kdo na s detmi, srovnat si to podle ceny, místa, hodnocení... jak je libo.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PIATNIK: a Rim, ten je super, dá se toho hodně obejít pěšky, což je s miminem výhoda. Lety po Evropě hledej na stránkách aerolinek, wizzair, easyjet, Ryanair, german wings... nevím, odkud jste, lítají nejen z Prahy, ale taky třeba z Bratislavy, Brna, Drážďany, Katovic.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PIATNIK: děti do dvou let většinou neplatí nic či jen taxy, u nízkonákladovek nejdy paradoxně vyssi. Od dvou let u Low costu plnou, u běžných o něco méně. Nevím, jaké máte cenově představy. Náš s batoletem bavily Benátky, ale to není na kocar, my ho nosili. Můj tajný tip je Hamburg s german wings, nás nadchl, ale památek tam tolik neni, spis ta voda a přístav, to nás baví. Vídeň je nuda? My ji milujem a je tam všechno až na to moře. Do dvou hodin mas ještě Amsterdam, k moři tam lze vlakem, ale Easy Jet to zase tak levný nemá.
    Ubytování bývá zdarma většinou do 4 let, nekde i déle.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam