• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PIATNIK: děti do dvou let většinou neplatí nic či jen taxy, u nízkonákladovek nejdy paradoxně vyssi. Od dvou let u Low costu plnou, u běžných o něco méně. Nevím, jaké máte cenově představy. Náš s batoletem bavily Benátky, ale to není na kocar, my ho nosili. Můj tajný tip je Hamburg s german wings, nás nadchl, ale památek tam tolik neni, spis ta voda a přístav, to nás baví. Vídeň je nuda? My ji milujem a je tam všechno až na to moře. Do dvou hodin mas ještě Amsterdam, k moři tam lze vlakem, ale Easy Jet to zase tak levný nemá.
    Ubytování bývá zdarma většinou do 4 let, nekde i déle.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    PETATA: diky za tip, bylo to tam fajn. Hlavne ta tocena plzen vecer :-)
    PIATNIK
    PIATNIK --- ---
    Ahoj, nemáte někdo čerstvý tip, kam letět s půlročním miminem po Evropě (případně dolet 2hodiny)? Město s dostatkem památek, muzeí, kultury...(ideálně u moře, ale není podmínkou). Zajímá mě hlavně, která letecká společnost má nejnižší ceny pro infanty a uvítám tip na ubytování, kde je dítě zdarma. Vůbec nevím, kde hledat. Doteď jsme kupovali jen dovolené k moři, kde je dítě do dvou let zdarma tak nějak automaticky, ale když jsem zatím koukala na nabídky balíčků na Pelikan.cz, tak dítě platí plnou cenu a vůbec tam není možnost zadat věk dítěte. Chceme hlavně letět jen na pár dní.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    BEBERA: A tak max. hodinu od Prahy...na libovolnou stranu...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Nemáte prosím tip na cenově nenáročné ubytování na nějakém hezkém místě (a ne na horách) pro 7 matek a 14 malých dětí? Aby tam děti měly nějaký výběh, kus zahrady, aby vevnitř nemohly nic zničit a aby tam bylo i místo na hraní pro případ špatného počasí (nemusí být vyloženě herna, spíš myšleno místo jako prostor), aby tam byl záchod, teplá voda a topení a aby to bylo navíc velmi levné?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    THERY: Tak my jsme takhle pár let jezdívali lyžovat na Malino Brdo odkud je Bešeňová kousek.
    Nebydleli jsem v apartmánech, které jsou hned pod sjezdovkou
    Cenník 2015 | Rezort Apartmány Hrabovo
    http://apartmanyhrabovo.com/?page_id=419

    ale v chatách, kterých je tam v okolí strašně moc a dají se najít i kolem 12 - 14 E na osobu/noc. Nebál bych se tam jet na "blind".

    THERY
    THERY --- ---
    KEIKIN: Nemáš tedy doporučení na ubytování v okolí? Díky
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    HUJERKA: já tam byl několikrát i s těhotnou manželkou a malými dětmi. Myslím, že se bát nemusíš, jen musíte být zdravotně ok.
    Navíc do termálních venkovních bazénů nemusíte jít, dá se vystačit i s tím co je uvnitř. Tedy tobogán a teplý bazén.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    nemáte někdo reference na Thermal park Bešeňová? chtěli bychom v dubnu někam na dovolenou s dvouletým prckem a navíc já budu ve 4. měsíci těhotenství, tak jestli bych si tam vůbec něco našla, když do horké vody bych neměla chodit, a i pro dítě tohohle věku aby to bylo vhodné. díky
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    2733: my sme jednou jeli s malou (1) ryan airem do španělska. V brně sme se naloadovali, jenže ouha. Ve Francii začal stávkovat zaměstanci letiště, takže naše letadlo nemohlo odstartovat. Nemohli jsem ani vystoupit. S tím nikdo nepočítali, měli jsem jen málo jídla pro malou. Takže jsem pár hodin trčeli na letišti v letadle. Samozřejmě sme pak na místo přijeli pozdě (ve 4 ránoú - takže nám nedali klíče od apartmánu, museli sme další dvě hodiny čekat na ulici.
    2733
    2733 --- ---
    MIDORI: Drevak v Modrave.. ale koukam, ze je momentalne v rekonstrukci(
    UBYTOVÁNÍ DŘEVÁK | DŘEVÁK MODRAVA
    http://www.ncd.sumavanet.cz/drevak/ubytovani.asp
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Diky :-) Kubova Hut vypada moc dobre
    PETATA
    PETATA --- ---
    MIDORI: Kubova Hut, cerstva zkusenost (nakonec jeli kamaradi sami, my byli vsichni na atb, ale byli nadseni a chteji tam jet znovu) http://www.boubin.cz/klose/
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Nemate nekdo doporuceni na penzion na Sumave, kam by se dalo jet s 1,5 r batoletem?
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    2733: dopadlo to samozrejme stylem, kterej je mi podobnej. Vyrazili jsme bez detskyho pasu a po ceste jsem si uvedomila, ze jsem doma nechala i jeho rodnej list a jakejkoliv jinej papir :D v mailu jsme meli potvrzeni o zaplaceni jeho cestovniho pojisteni, ale kupodivu jsme si to zapomeli vytisknout.. kazdopadne samozrejme zadna kontrola se nekonala a ani jsme kvuli tomu nebyli nijak nervozni
    CROSS
    CROSS --- ---
    K těm pasům, já teďka žádám o pas pro šestiměsíčního syna a fotku si normálně přinesu sám (žádám teda na konzulátu), takže žádný biometrický údaje... V sobotu ho jdem fotit, to bude legrace.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZABITULKA: my loni na podzim uspěli s pasem ze 7m (tmavovlase dite) na letišti v Hamburku s triapulletym blondakem, ale teď už mu dam udělat novy.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    2733: byli jsme v lete s pasem porizenym ve 2 mesicich decka, ale decku uz byl rok a ctvrt, na dovce v recku, letecky. nikdo to nastesti neresil. takze podle me to je fakt hodne o lidech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam