• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    Cestujete s vasimi ratolestmi? Mate tipy na pekna mista pro deti v Cechach ci jinem kraji? Cestujete autem, vlakem, na kole, letadlem ci pesky? Vite o peknem, levnem ubytovani zamerenem pro deti? ...SUP SEM S VASIMI ZKUSENOSTMI. CESTOVAT SE DA V JAKEMKOLI ROCNIM OBDOBI.
    rozbalit záhlaví
    REONA
    REONA --- ---
    HUJERKA: Můžu se zeptat s kterou cestovkou a jak dlouhý byl let a jak to zvládala? Já z toho mám trošku obavu, ale naprosto jí věřím :) Brali jste s sebou golfky do letadla bez příplatku?
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    MIDORI: my byli v září s rok a čtvrt starou na řeckém Kosu a velká spokojenost
    REONA
    REONA --- ---
    MIDORI: V květnu se chystáme s roční (v tu dobu tedy rok a čtvrt skoro) na Rhodos. Vím, že kolegovo manželka si řecké ostrovy s dítětem zamilovala (teď mají dvě, ale už o nich nevím), z fotek hotelů to vypadá, že tam běžně bývají dětské prolejzačky, skluzavky, tobogány apod., někde jsem četla i o dětském švédském stole v jídelně.
    Rhodos má ročně 300 slunečných dnů, nicméně v tom květnu tam může být od 15 do 30 stupňů, tak jsem sama zvědavá.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MONI: v Baabe, kousek od Sellinu a Binzu.
    MONI
    MONI --- ---
    ANNAWA: a kde konkrétně jste tam byli? O Baltském moři už pár let uvažujeme, vedro na jihu nemáme rádi, jen si zatím netroufáme na tu cestu, dítě vydrží v autosedačce max. 2 hodiny:(
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MIDORI: my jsme tam byli loni v červenci a kosa nebyla, jeden den pršelo, jinak celkem vedro. Zase na druhu stranu tam nebylo ani 35 ve stínu, ale to já teda dost nerada.
    Cha, jih? My jsme byli jednou na jaře týden v Barceloně a málem jsme tam zmrzli, bylo to na zimní kabát a po našem odjezdu napadal sníh.
    Ale jinak, jasně, na Rujaně je celkově chladněji než na jihu, ale my byli nadšení, protože tam není tolik lidí, pláže jak vidno písečné, služby skvělé, čisto, dětská hřiště, parní vlak, stezka v korunách stromů, moře, lodě, jen je tam trochu dráž, ale to jde o to, zda člověk chce třeba chodit do restaurací, my až na výjimky nechodíme.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    ANNAWA: na sever, jo? :-) nebude tam kosa? My mivame na dovolenych extremni smulu na pocasi, prsi nam u more i na horach. Radsi bych na jih, tam je vetsi pravdepodobnost, ze to vyjde
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MIDORI: na Rujanu :-)


    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Vim, ze je to kazdy rok porad dokola, ale na mobilu se spatne filtruje... Kam jet s dvouletym ditetem k mori? dik
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Tagze decka, muzu s klidnym svedomim doporucit penzion Boruvka ve Spindlu. Takovej detskej koutek, co koutek, velka mistnost a jedna mala dalsi, to kdyby meli v kazdym penzionu kde pisou "detsky koutek", tak by bylo vyhrano.

    Jejich stranky ale nemaji tam galerii s fotkama
    PensionBorůvka - ubytování Špindlerův Mlýn,penziony Špindl, ubytování pro rodiny s dětmi,Unterkunft Spindl
    http://www.pension-boruvka.cz/

    Tady se da neco videt
    http://www.booking.com/...=4;ucfs=1;srfid=54166e79768ab7bd0f2169998372468ad7449d88X1;highlight_room=
    nebo tady
    Pension Borůvka, ubytování Špindlerův Mlýn od 712 Kč
    http://boruvka.hotel.cz/?gclid=CNGp7_uPw8QCFYgIwwode4kAxg

    Spravujou to tam takovy mlady kluk s holkou, byli moc prijemny a v pohode. V guestbooku vychvalovany snidane jsou fakt celkem OK - pecivo nekolik druhu, sunka (ne sunkovej salam), nejaky trvanlivy salamy, parecky, maslo (ne rama), platkovy syry, rajcata, okurky, papriky, ale i sladky jako dzemy, med, myslim i nejaky kolace. K piti dzus, kafe, mliko, voda, caj...uz ani nevim.
    Ubytovani v pohode, neni to zadnej luxus ale pokoj byl celkem prostornej, vsechno pekny a cisty, maj i postylky detsky dreveny na pujceni (100,- za pobyt), TV s USB vstupem (pokud poustite pohadky).
    Kuchyne je spolecna ale dobre vybavena - klasickej plynovej sporak, dostatek nadobi, rychlovraka, mikrovlnka, mycka, lednice.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    RYBKA: my jsme s prťatama byli na Rabu, je tam na jedné straně obr písečná pláž kolem které je nepřeberné množství ubytování od kempu přes apartmány po hotely....my teda byli v hotelu, objednali jsme ho napřímo rovnou z Čech i s polopenzí a bylo to fajn....byli jsem tam v září tj. teoreticky mimo sezonu, ale i tak tam bylo lidí dost....no prostě jedna z mála písečných pláží v Chorvatsku a tudíž žádná opuštěná romantika.....ale voda čistá, krásně teplá a mělká daleko, (pro plavce) předaleko
    TAIRA
    TAIRA --- ---
    RYBKA: Souhlas s Renfri...byli jsme v resortu Zaton a pro děti super, hřiště na každým rohu, areál bez aut...akorát začátkem června nebylo úplně nejlepší počasí. pak jsme byli ještě na písečný pláži v Medulinu, mírný vstup do moře, pro děti taky fajn, ale byli jsme tam asi jen 2x na výletě, bydleli jsme jinde..
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    RYBKA: Nin, pro nas zatim bezkonkurencne.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PIATNIK: kočárek se obvykle neplatí u dětí do dvou let, někde i u starších. S balíčky ale zkušenost nemám.
    PIATNIK
    PIATNIK --- ---
    2733: a to teda znamená, že bude mít místo v letadle nebo jak? Nebo za co by to mělo být? To mi přijde fakt přehnaný.
    Taky by mě zajímalo, jak se u těch akčních balíčků, kde nemáš v ceně podpalubní zavazadlo, řeší kočárek. Asi ty balíčky pro cestování s dětmi prostě nejsou, no :-(
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Máte někdo ověřený tip na lokalitu vhodnou pro malé děti v Chorvatsku? Moje představa je písek u moře a co nejmíň organizované ubytování (apartmány/bungalovy).
    2733
    2733 --- ---
    PIATNIK: Tak jsem to zjistovala na Pelikanovi. Infant k balickum neni psan, protoze ho musi nacenovat u kazde akce zvlast. Takze jsem zadala poptavku operatorce a do mailu mi pak prislo behem par hodin naceneni. Konkretne u toho Tel Avivu vychazi infant na 3300. Coz se zda, ze jde, ale v pomeru k dospelymu je to vlastne 45% ceny a to je celkem sila. Ale je mozny, ze do jiny destinace to bude levnejsi, jak to nacenujou individualne.. dej pak vedet, kdybys to zkousela.
    REONA: Balis kufry, jo?))
    KATIA
    KATIA --- ---
    PIATNIK: v bruselu jsme byli asi s půlročním, já tam byla pracovně, kluci se vyvalovali v parku :-)
    PIATNIK
    PIATNIK --- ---
    Ještě mě teď napadla Varšava a Brusel, byli jste někdo s dětma?
    PIATNIK
    PIATNIK --- ---
    REONA: no já se o něm dozvěděla až od kámošky, která s nima byla za babku v Dominikánský republice, takže to je i ozkoušený.
    I tak bych ale byla ráda, kdyby tu byl někdo další, kdo má s nima zkušenosti, pořád ještě ty balíčky zvažuju.
    REONA
    REONA --- ---
    (OT, ale díky za zmínění Pelikána, to je hustý, Rio za 10K??)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam