• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    GREVE: Psala jsem tu nedavno o ty Salajne, jsou to zapadni cechy, naprosto uzasny ubytovani, velmi baby friendly, apartmany s oddelitelnyma loznicema.. zkus to vyfiltrovat.. blizko jsou Marianske Lazne, nadherny lesni parky a hriste, Frantiskovy lazne se super aquaparkem a Cheb s hradem a spoustou vyuziti tam. Jsem puvodne z Marjanek, tak muzu dat vic tipu co delat s detma ;)
    GREVE
    GREVE --- ---
    NIENNA: V Beskydech doporučuju tohle: http://www.becvaresort.cz/ Byli jsme tam minulý rok a dobrý, vzhledem ke kvalitě ubytování velmi nízký ceny. Bohužel cesta z Prahy obnáší skoro celý den.

    MONI: Beskydy sice jsou levnější než Šumava, ale úroveň služeb tomu odpovídá. My jakožto Pražáci jsme tam měli dost velký problém se někde najíst, všude to bylo jak v Čechách před dvaceti lety.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ANNAWA: To asi jo... my ještě nemáme vybráno...Jen prostě na Šumavě jsme ještě nebyli...a mluvili jsme o tom už za bezdětna....je to takový náš velký sen... :-)
    Jezdívali jsme do Krkonoš... máme je prošlápnuté (přiměřeně našim schopnostem)... s Lenkou pak to jistila Jižní Morava... a uvidíme, co letos... :-)

    Ale teda u Beskyd se nám přidá k ceně cesta...
    Ty Beskydy jsem tam psala...pokud to přečte někdo, kdo má nějaké doporučení...


    MONI: Tý jo.... Nastuduju...

    FAKT MOC DÍKY... :-)
    Sbírám inspiraci a jsem moc vděčná (doporučení odsud se zatím vždy osvědčíly)...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MONI: ona to byla reakce na
    NIENNA:

    ale na mobilu jsem se netrefila ;-)
    MONI
    MONI --- ---
    ANNAWA: já jsem o Šumavě nic nepsala, Hlinsko je na Vysočině. Jinak Šumava asi bude dražší než Beskydy protože tam jezdí víc Pražáků a ti jim ty ceny zaplatí.
    NIENNA: My máme ty Beskydy výhledově v plánu již několik let, ale vždy nás odradí jak je to daleko, takže jedeme radši na Šumavu nebo do Jizerek..
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    NIENNA: jinak teda jestli byste se rozhodli tam jet, tak doporucuju zadat pokoj v novem velkem penzionu, kde je spolecenska mistnost (v tom mensim myslim neni) a pokud mozno v patre. My jsme vyfasovali pokoj dole hned u vchodu a nebyl tam moc klid, napr. kdyz mala spala po obede atd.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MONI: na Šumavě se mi zdají služby dražší než v Beskydech
    MONI
    MONI --- ---
    GREVE: a co třeba http://www.stanskymlyn.cz/? Je to zrekonstruovaný mlýn v krásné krajině u Hlinska, poblíž je skanzen Veselý kopec.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    MIDORI: Šumava!!!! Tam toužíme jet... :-) A ještě zvažujeme Beskydy... :-)

    DÍKY MOC...nastuduju...
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    MIDORI: Pls můžeš znovu hodit odkaz na ty hory? My bychom do hor rádi a bylo by to v létě...a ostatní parametry od GREVE sedí... :-)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    GREVE: nedavno tu bylo inzerovano tohle http://www.salajna.cz/cs/penzion/
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    GREVE: jee sorry, myslela jsem, ze chcete hory, prehledla jsem to NE
    GREVE
    GREVE --- ---
    MIDORI: Díky, to je sice pěkný, ale to jsou fakt brutální hory, tam bude začátkem května ještě mrznout :-)
    GREVE
    GREVE --- ---
    Nazdar, už zase potřebuju rychlý tip: ubytování pro rodinu se dvěma malými dětmi, takže baby-friendly, ale ne příšernosti typu "chalupa pohádka", prostě normální ubytování.
    - místo: Čechy, spíš ne hory, chceme tam jet v květnu a bojím se špatného počasí. Nemusí to být žádné turisticky exponované místo, ale místa typu Kladno pochopitelně chuť k rekreaci nevzbuzují :-)
    - nutné: (a to je fakt problém) apartmán s minimálně jednou oddělitelnou ložnicí, aby tam děti mohly večer v klidu spát. Kuchyň rozhodně potěší.
    - cenově přijatelné, tj. kolem tisícovky na den.
    - moderní a čisté, s koupelnou a wc.

    Díky moc za tipy, nemám teď úplně čas procházet několik hodin internet a hledat.
    KATIA
    KATIA --- ---
    BEBERA: tak to jsme měli koukám štěsti....
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    BEBERA: my jsme taky byli ve sklárně. A jinak Mulavský vodopád, "sáňkařská dráha" a procházky po okolí. Měli jsme štěstí na pěkné počasí.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    KATIA: ale dík
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    BEBERA: A už si můžu i odpovědět, kdyby se to někomu hodilo - zubačkou do Polska nebo Tanvaldu, expozice lesnictví s vycpanými zvířaty, pro starší děti muzeum hornictví. Dobře vaří v Roubence (není dětský koutek)...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    KATIA: tam už jsme byli, sklárna super, hospoda příšerná, bylo to o víkendu, takže natřískáno, nebylo místo a obsluha protivná jako snad nikde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam