• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    Cestujete s vasimi ratolestmi? Mate tipy na pekna mista pro deti v Cechach ci jinem kraji? Cestujete autem, vlakem, na kole, letadlem ci pesky? Vite o peknem, levnem ubytovani zamerenem pro deti? ...SUP SEM S VASIMI ZKUSENOSTMI. CESTOVAT SE DA V JAKEMKOLI ROCNIM OBDOBI.
    rozbalit záhlaví
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    KATIA: Tak dceři jsou 4, ta už je domluvitelná :-).
    KATIA
    KATIA --- ---
    DRIZZT: já vím, mám na tyči, ale podle mě se to dost náročně balancuje (obzvlášť, když máš dítě, které na tom rádo hopsá). jako hlavní zádrhel ale fakt vidím to kšírování... já mám teda co dělat, abych tam dítě cvakla. o tom, že úplně vidím, jak mi to druhé mezitím uteče... :-))
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    KATIA: Nosič na mém kole při nájezdu na drobnou nerovnost rozhodně neunese 18 kg, bez ztráty kytičky :-). Ty chycené za rám pruží a nedochází k prohnutí blatníku/nárazu na kolo.

    Krabice je fajn, ale ta váha navíc... Budu ráda, když uvezu ty děti :-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    DRIZZT: když jsme byli malí, tak nás takhle mamky vozily, ale to se žádné dítě nekšírovalo atp...
    subjektivně bych chtěla dozadu sedačku, co sedí pevně na nosiči a ne tu, která je na tyči pod sedačkou, přijde mi, že to je mnohem těžší na balancování. jinak nevím, za mě je geniální tohle: http://farm3.static.flickr.com/2517/3845348735_a249313fd4.jpg, známí si to nechali dovézt, ale radši nechci vědět cenu...
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    DRIZZT: Sama jsem to nezkoušela, ale v Holandsku jsem to viděla docela často, takže to asi zvládnout jde. Kolikrát takhle vozily děti i celkem subtilní maminky.
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    Zeptám se i tady: Máte někdo zkušenost s přepravou dvou dětí na jednom kole? Konkrétně na přední a zadní sedačce. Jsem si vědoma, že to bude dřina/snížená stabilita a tak - nechci to na dlouhé výlety, jen jako přibližovadlo mezi hřišti/po vesnici/na zmrzlinu.

    (kdyby tu byl nějaký vlastník kola Merida crossway 100 2013 a věděl, které přední sedátko se na to dá přidělat, byla bych velmi vděčná za tip)
    PILOT45T
    PILOT45T --- ---
    NIENNA: Beskydy bych doporučil toto: http://www.pensionjizdarna.cz/ Strávili jsme tam předloni Vánoce a vše bylo super.
    GREVE
    GREVE --- ---
    YELENKA: Jo, díky, už jsem to tady pochytil. Zvažuju to. Jediný negativum je už přece jenom větší dálka. Ale zase bychom aspoň poznali něco nového :-)
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    GREVE: Psala jsem tu nedavno o ty Salajne, jsou to zapadni cechy, naprosto uzasny ubytovani, velmi baby friendly, apartmany s oddelitelnyma loznicema.. zkus to vyfiltrovat.. blizko jsou Marianske Lazne, nadherny lesni parky a hriste, Frantiskovy lazne se super aquaparkem a Cheb s hradem a spoustou vyuziti tam. Jsem puvodne z Marjanek, tak muzu dat vic tipu co delat s detma ;)
    GREVE
    GREVE --- ---
    NIENNA: V Beskydech doporučuju tohle: http://www.becvaresort.cz/ Byli jsme tam minulý rok a dobrý, vzhledem ke kvalitě ubytování velmi nízký ceny. Bohužel cesta z Prahy obnáší skoro celý den.

    MONI: Beskydy sice jsou levnější než Šumava, ale úroveň služeb tomu odpovídá. My jakožto Pražáci jsme tam měli dost velký problém se někde najíst, všude to bylo jak v Čechách před dvaceti lety.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ANNAWA: To asi jo... my ještě nemáme vybráno...Jen prostě na Šumavě jsme ještě nebyli...a mluvili jsme o tom už za bezdětna....je to takový náš velký sen... :-)
    Jezdívali jsme do Krkonoš... máme je prošlápnuté (přiměřeně našim schopnostem)... s Lenkou pak to jistila Jižní Morava... a uvidíme, co letos... :-)

    Ale teda u Beskyd se nám přidá k ceně cesta...
    Ty Beskydy jsem tam psala...pokud to přečte někdo, kdo má nějaké doporučení...


    MONI: Tý jo.... Nastuduju...

    FAKT MOC DÍKY... :-)
    Sbírám inspiraci a jsem moc vděčná (doporučení odsud se zatím vždy osvědčíly)...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MONI: ona to byla reakce na
    NIENNA:

    ale na mobilu jsem se netrefila ;-)
    MONI
    MONI --- ---
    ANNAWA: já jsem o Šumavě nic nepsala, Hlinsko je na Vysočině. Jinak Šumava asi bude dražší než Beskydy protože tam jezdí víc Pražáků a ti jim ty ceny zaplatí.
    NIENNA: My máme ty Beskydy výhledově v plánu již několik let, ale vždy nás odradí jak je to daleko, takže jedeme radši na Šumavu nebo do Jizerek..
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    NIENNA: jinak teda jestli byste se rozhodli tam jet, tak doporucuju zadat pokoj v novem velkem penzionu, kde je spolecenska mistnost (v tom mensim myslim neni) a pokud mozno v patre. My jsme vyfasovali pokoj dole hned u vchodu a nebyl tam moc klid, napr. kdyz mala spala po obede atd.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MONI: na Šumavě se mi zdají služby dražší než v Beskydech
    MONI
    MONI --- ---
    GREVE: a co třeba http://www.stanskymlyn.cz/? Je to zrekonstruovaný mlýn v krásné krajině u Hlinska, poblíž je skanzen Veselý kopec.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    MIDORI: Šumava!!!! Tam toužíme jet... :-) A ještě zvažujeme Beskydy... :-)

    DÍKY MOC...nastuduju...
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    MIDORI: Pls můžeš znovu hodit odkaz na ty hory? My bychom do hor rádi a bylo by to v létě...a ostatní parametry od GREVE sedí... :-)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    GREVE: nedavno tu bylo inzerovano tohle http://www.salajna.cz/cs/penzion/
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    GREVE: jee sorry, myslela jsem, ze chcete hory, prehledla jsem to NE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam