MAIKOR: Zijeme v Australii,takze pravidelne litame dom (26h+), pristi rok nas to opet ceka, tentokrat s 2.5r a 7m, to bude pecka:)
Nicmene, nase mala vetsinu nastesti prospi, myslim ze to je ten letadlovej hluk, tablet nas zachranuje, pastelky, samolepky a blok, idealne pokud budete mit misto tak doporucuju vzit skladnej polastar - kdyz na nas usne, tak se "nelepime" (vis jak je tam hnusnej vzduch) a je to pro vsechny o dost pohodlnejsi.. jinak jsem nacpala takovou tu plastovou krabicku na sroubky (tu co ma spoustu prihradek) ruznyma dobrotama (rozinky, suseny ovoce, gumidky etc) a to ji dost zamestnava, knizky a pak fotky a videa z mobilu. Jo, jeste ma svuj specialni batuzek, kde vsechny tyhle veci ma, takze jen otevirani kapes, vyndavani, zandavani a skladani ji zabavi..Proste se snazime prezit :)
s tim casovym posunem moc neporadim, ale u nas funguje vedet co v destinaci bude zrovna a podle toho to prizpusobit v letadle - nechat spat aby byla ready, kdyz je rano, popr.bavit a vydrzet, kdyz prilitame na vecer.. nicmene, to asi stejne moc neovlivnis, ty maly dvoulety potvurky si to udelaj podle svyho..