• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    Cestujete s vasimi ratolestmi? Mate tipy na pekna mista pro deti v Cechach ci jinem kraji? Cestujete autem, vlakem, na kole, letadlem ci pesky? Vite o peknem, levnem ubytovani zamerenem pro deti? ...SUP SEM S VASIMI ZKUSENOSTMI. CESTOVAT SE DA V JAKEMKOLI ROCNIM OBDOBI.
    rozbalit záhlaví
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    TETA_JELENA: oceán je vždycky studený.....nebo studený, rozhodně studenější než moře
    KATIA
    KATIA --- ---
    TETA_JELENA: nevím, jestli tam jsou lepší místa, ale obecně oceán bývá studenejsi, hlubší a jsou větší vlny...
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    KATIA: takze opravdu je tovtak studene? Hmmm....prehodnocuji situaci.
    KATIA
    KATIA --- ---
    TETA_JELENA: byla jsem jen na tenerife, ale přišlo by mi to s děckem fajn (zoo, lanovka...), akorát more je oceán, takže to chce dobrý bazén u hotelu...
    GREVE
    GREVE --- ---
    Máte někdo tip na to, kam zajet s dětmi kolem Vánoc na hory (aby tam byl sníh), ale aby se tam nemuselo lyžovat? Preferujeme procházky, výlety, sáňkování.
    Spíš apartmánový styl ubytování, aby mohly děti v klidu spát. Díky
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    Je tady nekdo, kdo ma procestovane Kanary? potrebovala bych tip na pristi rok na nejvhodnejsi ostrov pro odpocinek s ditetem.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Kdo jste byl s detmi ve Znojemskem podzemi, je to podle vas vhodne pro petilete dite? Pani pokladni vydesila muze natolik, ze tam odmita jit...
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Díky, ženy
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    IBERIA: mají tam dětské brouzdaliště, ale není nějak velikánské.....nicméně normální bazény jsou cca 130 cm, takže stačí až větší děti, ale rodiče určitě, tak když prckové mají nějaké pomůcky ala pásek, tak to taky dají....a já mám teda hrozně ráda jejich venkovní slaný, ve kterém hraje pod hladinou hudba :-)
    MONI
    MONI --- ---
    IBERIA: my byli v http://www.penzionuhradku.cz/cs/, mají tam pěknou zahradu s houpačkama a posezením na terase, dětský koutek menší u recepce, výborně vaří, v létě tam bylo hezky. V okolí jsme byli na výletech: zřícenina Nový Hrádek (prohlídka s průvodcem a krásné výhledy na meandry Dyje), vesnice Čížov s muzeem železné opony, procházka z Čížova na vyhlídku do Rakouska na Hardegg, Lesná muzeum motocyklů, zámek Vranov, přehrada. Vždy jsme se přiblížili autem a pak šli pěšky, na kole by to asi bylo lepší, je tam hodně cyklostezek po cestách / silnicích s malým provozem a celkem rovina.
    Nevím, na kdy tu dovolenou plánujete, jestli ještě teď na podzim, tak to zkuste stihnout ještě v říjnu, pak v listopadu už jsou hrady, zámky, muzea zavřené.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    MEDVED007: a Laa je asi vhodné i pro tak malé děti, že?
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    IBERIA: byli jsme ubytovaní, ale to nedoporučím, brali jsme to na poslední chvíli a byla to spíš zoufalost....znojmo jako město je krásné, byli jsme i na vranově na zámku, ale to je asi spíš pro větší děti, laa jako koupání....no my toho o moc víc nestihli, bo jsme tam byli jako parta s víc dětma a spíš jsme to brali jako courání po lese a tak....
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    MEDVED007: v tebe jsem doufala:) díky. Když budeš mít chuť napsat víc, budu ráda. Bítov je v plánu. Byli jste přímo v np podyjí na nějakém výletu? Tip na ubytování a restaurace máš také?
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ZABITULKA: myslím, co píšu....samozřejmě :-)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    MEDVED007: nemyslis spis Bitov?
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    já mám dotaz na lyžování v Alpách....máte nějaké osvědčené tipy na lyžování s dětma ? teda ne miminama, ale spíš takové středně těžké až lehčí....itálie, rakousko....
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    IBERIA: pro děti je v téhle lokalitě asi nejlepší hrad Bouzov, mají tam sbírku vycpanin a měli tam přímo na hradě i takovou malou ZOO, která byla teď teda někam přesunutá, ale je to pár set metrů od hradu, jak jsem koukala na netu
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Doporučíte nějaké ubytování a vhodné aktivity v Podyjí, Znojmo? Mobilní budeme, takže počítám i s návštěvou Laa. Dětem je 2 a 5 a jsou zvyklé na chůzi, výlety, prohlídky hradů/zámků s citem také zvládnou, kola vzít taky můžeme, ale terén mi nepřijde moc vhodný pro děti, nevím...). Ubytování ideálně s polopenzí (nebo se snídaní a možností večeří v místě), dětský koutek by byl dobrý. Zhruba tak na pět dní to plánujeme. Předem všem děkuji.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PETATA: právě, taky mám Šumavu zafixovanou jako že dvě hodiny a jsme tam :-) Za tři už v Pasově. Ale zase ty Krkonoše, tam to pod tři nedáme.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Ona taky Sumava je dost sirokej pojem. Od Zelezny Rudy po Lipno.. z Prahy od dvou do ctyr hodin v zavislosti na tom, kde clovek bydli a v jakej cas jede.
    PETATA
    PETATA --- ---
    tak zalezi, na jake strane Prahy clovek bydli
    my bydlime dobrym smerem na Sumavu, tesne za hranici Prahy a v zime jsme jeli necele 2 hodky do Zelezne Rudy
    A myslim, ze E bydli tez dobrym smerem, ale chapu, ze treba z Cernaku se tam jede mnohem dele...
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Jizerky by mohly být do dvou hodin, ale zas nevím o ubytování, co by splňovalo ty ostatní parametry :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam