• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    MIDORI: V Bulharsku jsem s dětmi byla 2x. Moře bylo pokaždé teplé dost. Fajn je i to, že tam je písek, který není příliš jemný, pro děti ideál. Jen jsme pokaždé měli problém s větrem a vlnami. Poprvé dokonce dost, takže děti do vody moc nechtěly, jakmile je první vlna smetla. Bylo by je bývalo bavilo houpat se na vlnách v kruhu, jenže nafukovací věci jsou při červené vlajce z Bulharsku ve vodě zakázané :-(
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    MIDORI: Nemám zkušenost přímo s Bulharskem, ale loni jsme byli začátkem června v Černé Hoře a o týden později v Chorvatsku (na severnějším konci), v ČH moře teplé, počasí super slunečné, až skoro moc, v Chorvatsku moře o poznání studenější, počasí horší, déšť, vítr, občas teploty k 10 stupňům, koupali jsme se z toho týdne jen asi 3 dny. Příště bych jela co nejjižněji by to šlo :-)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    HUJERKA: diky, vypada dobre
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    MIDORI: My jsme byli ještě bez dětí tady: http://pension-bohemia.at/ Kousek jsou lázně, kde jsme byli, když byla strašná chumelenice.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Tak jeste jeden dotaz, tentokrat na ubytko nekde v Alpach, nejlepe v Rakousku.. idelane s moznosti koupani nebo nejake jine zabavy, kdyby bylo hnusne ..

    A jeste k tomu mori. Chteli bysme jet zacatkem cervna nejspis do Bulharska. Byl jste nekdo? Neni more jeste moc studene? A co pocasi? Jsme s muzem uz lehce paranoidni, protoze mame na dovolenych na pocasi dost smulu ..
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    MEDVED007: no to bydleni uz je jista vec. Ale ne spolecne v jedny domacnosti, jen v ramci jednoho domu. No jeste to proberu s muzem. A taky s mamou, jestli by s nama vubec chtela jet :-)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    MIDORI: mám v okolí několik kamarádek, které si berou maminka s sebou k moři a vesměs si to všichni pochvalují....já osobně bych to nedala, ale vím, že jsem v tomhle specifická.....pokud společně chcete bydlet, tak mi to přijde jako dobrá zkouška....těch pár dní se dá kousnout ledacos a byla-li by to katastrofa, tak aspoň víš, že bydlení nee :-)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    MIDORI: My jsme mojí mámu taky vzali k moři, jako dárek k 70tinám, a vezmeme ji zase, manžel souhlasí :-) Sice jsme si vyrazili na chvíli jen jeden večer, ale uspávala třeba malou v kočárku a my zatím plavali. Jestli zvládnete společný bydlení, tak moře určitě taky. Já bych společný bydlení nezvládla :-)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Manzel s tim souhlasi, protoze ho laka predstava, ze bysme meli volny vecery a ze by celkove mel volneji .. ja se trochu bojim, abysme to zvladli v klidu bez zbytecnych emoci, teda hlavne ja, obcas z mamky rostu, ale tak nejak v norme, asi jako kazdej.. Na druhou stranu, planujeme spolecne bydlet, takze by ta dovolena byla tak trochu generalka
    REONA
    REONA --- ---
    MIDORI: Také jsem byla jen s mamkou a dcerou, také jsme za malou pořád lítaly, ale ono to v jejích 14 měsících bylo dost potřeba a byla jsem naopak ráda, že to nemusím být pořád já a můžu si aspoň někdy to kafe dopít :)
    Souhlasím s holkama, je to hlavně o vztahu s mámou, my spolu jezdily k moři i před narozením malé a snad se časem chystáme, až to půjde i s druhým.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    MIDORI: Já byla s mojí mamkou u moře minulé léto (tedy já a dcera a mamka, dceři byly tehdy necelé 4r). Bylo to imho dobrý, já to chtěla hlavně kvůli mamce, v životě u moře nebyla. A jo, po večerech jsme se nějak prostřídaly u dcery, každá si zašla na procházku, nebo do města nasávat noční atmosféru, do kavárny apod., bylo to fajn. Záleží asi jak se snesete mezi sebou (vztahy tchýně - tvůj muž atd.), jaké bude ubytování (my byly ve stanu), aby to nebyla moc ponorka (možná radši penzion, ale záleží na vztazích). Asi hlavně ty vztahy, jestli vám to s mužem oběma fakt připadá jako dobrej nápad, určitě proč ne... Já osobně bych třeba na dovolenou s tchýní nechtěla :-) Ale to jsou ty vztahy, jak říkám.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    MIDORI: absolvovali jsme v roce a půl dcery a už nikdy více. Jedno velké a jediné plus-mohli jsme třeba s manželem na celodenní výlet lodí. Mínus-máma měla pocit, že musí být dceři pořád za zadkem, pořád produkovat nějakou činnost, takže manžel si pak už přišel naprosto odstrčený, že nemá kdy se dceři věnovat, já jsem rezignovala. Takto totiž dopadaly i moje dovolené s mámou-ona stále dětem v patách, já už rezignovaně seděla na lavičce a četla knihu:) co si o tom asi museli myslet lidi kolem, si ani nechci domýšlet. Ale třeba máš sensitelnější mamku:)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    MONI: mamka malou hlida casto, bere si ji na vikedny, takze s tim problem neni, postara se
    MONI
    MONI --- ---
    MIDORI: Záleží jaká tvoje mamka je, jestli je opravdu schopná se samostatně o dítě postarat a pomoct nebo jestli to pro vás naopak bude starost navíc. Např. jet někam s mojí mamkou víceméně znamená mít na starosti další dítě navíc, ale kamarádky mamka jí hodně pomůže a k moři si ji s sebou berou :-)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Premyslime, ze bysme navrhli moji mamce, jestli by s nama nechtela jet k mori. Mate nekdo zkusenost? Pro a proti? Vim, ze je to dost individualni, ale i tak me zajima, jestli je to dobrej nebo spatnej napad. Mamka by se po dlouhy dobe podivala k mori a my bysme zase mohli mit hlidani na vecery ..
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    ZABITULKA: Ahoj, toto: http://www.beee.cz/ - jsou to Němčičky, hned vedle Kobylí a dalších vinařských lokací. Splňuje to baby friendly a tak všeobecně guest friendly. S cenou to vyslovený low cost není, spíš takový průměr.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    nemáte někdo tip na ubytování na Hodonínsku? low cost, baby friendly... chceme někam na Velikonoce
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    REONA: Tohle vypadá úžasně...ale bohužel je to plné v termínu, kdy chceme jet... nemáte někdo vyzkoušeného něco podobného?
    Dvě ložnice, nějaká společenská místnost, bazén, oplocený pozemek, čtyři dospělí, dvě děti, pes.... Lokalita je nám jedno...
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    DANNY_OCEAN: tahle je dobra, skoda, ze je plno :(
    Kazdopadne diky za tu "cestovku", nasla jsem pres ne neco jinyho.
    DANNY_OCEAN
    DANNY_OCEAN --- ---
    VENIKA: nebo ještě tyhle dva a už končím
    Chalupa v Horní Lipce - Chalupa
    http://www.chalupa-hornilipka.cz./html/chalupa.html
    Ubytování Krkonoše - Dolní Orlice - chalupa
    http://www.ubytovanikrkonose.cz/dolni-orlice--chalupa/

    pokud by něco zaujalo mohu podat podrobnější info z oblasti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam