• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    Cestujete s vasimi ratolestmi? Mate tipy na pekna mista pro deti v Cechach ci jinem kraji? Cestujete autem, vlakem, na kole, letadlem ci pesky? Vite o peknem, levnem ubytovani zamerenem pro deti? ...SUP SEM S VASIMI ZKUSENOSTMI. CESTOVAT SE DA V JAKEMKOLI ROCNIM OBDOBI.
    rozbalit záhlaví
    FIFI
    FIFI --- ---
    EDERA: my jsme bydleli tady:

    Home
    http://www.pensionagnes.de
    EDERA
    EDERA --- ---
    Byl jste někdo v německém Legolandu? Máte doporučení na nějaké ubytování poblíž?
    EDERA
    EDERA --- ---
    MEDVED007: A jaké?:-)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    EDERA: haha, my letos máme zarezervované na Rimini 3 noci....je to takový meziodpočinek na cestě odněkud někam....jsem na to zvědavá, když se řekne Rimini , tak mám dost vyhraněné představy :-)))
    EDERA
    EDERA --- ---
    ANNAWA: Dám Ti do pošty ódu na Rimini, vydrž.:-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: asi to tak dopadne.
    EDERA
    EDERA --- ---
    ANNAWA: S takhle malejma dětma bych dala jednoznačně přednost Itálii kvůli plážím. Obrovské pískoviště s velmi pozvolným přístupem do moře je pro děti fakt ráj. J. se bude beztak hrabat spíš v mokrém písku, bude mít plavky a nevleze to všude o nic víc než písek na pískovišti.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    YELENKA: nejsem masochista, to bych nikdy nepodnikla fuj!:)
    EVIANAIVE
    EVIANAIVE --- ---
    YELENKA: to mi stačilo cestovanie MHD hodinu a pol s tromi prestupmi ...hento ...by som si nikdy...nikdy netrufla...ani s podstatne staršími :D klobuk dole.
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    Tak mam prave za sebou 26ti hodinovy let (+5 hodin cekani na let & zavazadla a cesta autem z letiste) s 8mi mesicni a skoro 2.5 letou, ktery jsem absolvovala uplne sama a pokud nekdo o necem takovem uvazujete, tak si nechte poradit a NIKDY nic takhle sileneho nedelejte!!!
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    nemate nahodou tip na nejaky velky dum na jihu chorvatska, kam se vejde az 7 rodin - u plaze pro mensi deti?
    nebo vicero bungalovu/komplex, ktery si muzeme pronajmout pristi rok?
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANNAWA: kameny zas naše dítě mělo v tomhle věku tendenci cpát furt do pusy, to už mi přišlo lepší, když se nají víc písku ;-)
    jinak teda, ač o vzhledu si myslím svoje, jsem praxi v itálii, kdy v ceně ubytování jsou ty slunečníky/lehátka, považovala za dost komfortní. stačilo na pláž s ručníkem a pár hračkama, člověk nemusel tahat ansámbl stanů, slunečníků, měkkých podložek (na kameny) atp. já zas nevydržím na pláži tak dlouho, takže jsem byla ráda, že nevláčíme milion věcí a můžeme pak jít rovnou na procházku atp. plus to okolí caorle je fajn i na výlety na kole.
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    ANNAWA: jezdime na prvni 14 dni v zari na Ciovo s 1,5r.. vloni bylo pocasi ok, doufam, ze vyjde i letos, jsou tam kaminky, nevadej mu na lezeni ani na chozeni, jezci tam v sezone nejsou, neb je odstranujou (byli jsme tam na velikonoce a to jich tam byly mraky)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    MEDVED007: Nevím, jestli to nějak hodně pomůže. Kamarádka byla vloni na přelomu září a října na Sicílii a počasí na "mořskou" dvolenou už rozhodně neměli a vykoupali se jen jednou jakože spíš z povinnosti, když už prý byli u moře.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ANNAWA: tak to je řekla bych tak jako na krev....osobně bych pro jistotu jela malinko níž než jenom na ten nejbližší sever....
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MEDVED007: mžeme v podstatě jen mezi 9 až 18/9.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ANNAWA: my byli s dětma na Rabu na úplném začátku září, je tam písečná pláž, ale bylo to teda tak tak....když jsme v polovině září odjížděli, tak už se ochlazovalo a už to byl prakticky konec sezony....tak bacha na to....buď hned brzy v září nebo pak až někam dolů...
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    ANNAWA: za mě taky Itálie a písek. Chorvatsko jsem pro malé děti vyhodnotila jako výrazně horši - kameny, blbý=nebezpečnější a strmější přistup do moře, všude, kde jsme byli, byli ježci, služby horší a ceny stejné nebo vyšší.
    V Itálii jsme byli jak u Jadranu tak u Tyrhenského a Ligurského moře a písek a velmi pozvolný přístup do vody byl všude. Někde navíc jako bonus mušle nebo oblázky a krásně čistá voda. Mimo to mám ráda italštinu, Italy a italské jídlo. Kluky písek za celou dobu neomrzel a zabavil je fakt na dlouho, v moři se nebáli - někde "surfovali" na vlnách, někde lovili ryby,něde se potápěli. I když řady lehátek taky nesnáším, dá se jim vyhnout...
    HANELA
    HANELA --- ---
    ANNAWA: pravda, s holcickama zkušenost nemám :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HANELA: ja právě nevím, jestli pro roční holčičku nejsou lepší kamínky, nez pisek, který všude vleze.
    HANELA
    HANELA --- ---
    KATIA: ji, do Caorle jsme vždycky se jeli podívat, taky se mi tam líbilo.
    My tenkrát jezdili do Livenzy, už jsem si vzpomněla :-) jinak Porto je sídliště:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam