• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MEDVED007: mžeme v podstatě jen mezi 9 až 18/9.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ANNAWA: my byli s dětma na Rabu na úplném začátku září, je tam písečná pláž, ale bylo to teda tak tak....když jsme v polovině září odjížděli, tak už se ochlazovalo a už to byl prakticky konec sezony....tak bacha na to....buď hned brzy v září nebo pak až někam dolů...
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    ANNAWA: za mě taky Itálie a písek. Chorvatsko jsem pro malé děti vyhodnotila jako výrazně horši - kameny, blbý=nebezpečnější a strmější přistup do moře, všude, kde jsme byli, byli ježci, služby horší a ceny stejné nebo vyšší.
    V Itálii jsme byli jak u Jadranu tak u Tyrhenského a Ligurského moře a písek a velmi pozvolný přístup do vody byl všude. Někde navíc jako bonus mušle nebo oblázky a krásně čistá voda. Mimo to mám ráda italštinu, Italy a italské jídlo. Kluky písek za celou dobu neomrzel a zabavil je fakt na dlouho, v moři se nebáli - někde "surfovali" na vlnách, někde lovili ryby,něde se potápěli. I když řady lehátek taky nesnáším, dá se jim vyhnout...
    HANELA
    HANELA --- ---
    ANNAWA: pravda, s holcickama zkušenost nemám :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HANELA: ja právě nevím, jestli pro roční holčičku nejsou lepší kamínky, nez pisek, který všude vleze.
    HANELA
    HANELA --- ---
    KATIA: ji, do Caorle jsme vždycky se jeli podívat, taky se mi tam líbilo.
    My tenkrát jezdili do Livenzy, už jsem si vzpomněla :-) jinak Porto je sídliště:-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    HANELA: mne se líbí, že caorle má tu historickou část. jinak jsme si taky vařili sami, možnost nákupů lokálních surovin byla supr (farmy na okraji, ale běžně i supermarketu vše IT, dobrá rybarna ve městě..)
    HANELA
    HANELA --- ---
    ANNAWA: a taky jsme tam jezdili v září, takže jak píše KATIA:
    HANELA
    HANELA --- ---
    ANNAWA: my jsme s takhle malými dětmi jezdili jen do Itálie, neb v Ch. se zrovna valcilo. A já za to byla ráda, protože písek :-) písek a písek. Teď bych volila Ch., ale pro malé dětí to opravdu bylo ideální. My jezdili do Porto s.Marghareta, to je přes řeku vedle Caorle, do apartm., co byly hned u moře. Bylo to tedy bez jídla, mne to tenkrát nevadilo, byla jiná doba :-D
    Ale pro nás ideální.
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANNAWA: v září jsme byli v caorle, to už tam končí sezóna, my tam měli poloprazdno ale už i třeba sprchlo. kdyztak si mě filtruj, určitě jsem o tom psala. mně se líbily možnosti výletu, atrakce mě netankuji; -)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Jelikož si dáváme léto doma s mononukleozou, chceme s malými dětmi (5 a 1 rok) k moři v září, autem, takže Chorvatsko nebo Itálie. Co je lepší? V Chorvatsku už jsem v září byla, přišlo mi to ok, fanoušci Itálie tvrdí, že jsou tam lepší služby a hezčí pláže, fanoušci Chorvatska tvrdí, že ty chorvatské sice nejsou písečné, ale zejména v září čistší. Fotky pláží s řadami slunečníku v Caorle mě trochu děsí... Miliony výletů po okolí a dětských atrakcí nepotřebujeme, chceme si hlavně odpočinout.
    EDERA
    EDERA --- ---
    HYPNOOU: Ano, musí mít buď pas nebo občanský průkaz.
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    HYPNOOU: určitě by měl mít nějaký doklad.. ale mohla by stačít i občanka.. my teda Polskem jen projiždíme kolem hranic,když jsme v Jesenikách
    HYPNOOU
    HYPNOOU --- ---
    Ahoj,poradíte mi někdo ,když chceme vycestovat se synem do Polska ,musí Mít pas ? ( jsou mu 3 roky )
    PISKOT
    PISKOT --- ---
    LITTLE_SISTER: my byli v ted cervnu v penzionu u pekare v dolnich dunajovicich, sice nevari,ale je tam super kuchyn, venkovni gril a kousek hospoda s detskym koutkem.
    deti se tam dobre zabavili - pekny bazen, velka plocha hriste - ale bez aktrakci, spis na fotbal apod.

    KATIA
    KATIA --- ---
    ZEMINO: taky Žižkov TV věž ...
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    HANELA: obávám se, že na zoo nemáme tolik času. .ta je na celý den a my máme tak 6-7 hodin.. a rada bych synovi ukázala i něco z prahy .. on ve finále bude nejvíce hin z metra ;) tak snad stihneme i něco na povrchu ;)

    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HUJERKA: my tam chodíme občas, ale e to teda pro vlakové nadšence zejména.

    EDERA: Kbely jsou lepší než ntm a zemědělské dohromady, bohužel. Čistírnu jsem chtěla doporučit.

    CROSS: já jsem se tam loni chodila ochlazovat v pokročilém těhotenství, zatímco syn si užíval vlaky. On tam teda vydrží půl dne když na to přijde.
    HANELA
    HANELA --- ---
    ZEMINO: nebo ZOO, ta je taky super
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    Všem díky za tipy..pri studování tipů jsem si uvědomila 1 problém a to že se v Pze budeme zdržovat v pondělí ,takže muzea bohužel ;( asi naplanuju ještě další den, to zemědělské se mi libi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam