• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    EDERA
    EDERA --- ---
    Takže hlásím, že jsme absolvovali výlet do německého Legolandu. Hotel (Eurohotel Günzburg) jsem rezervovala na stránkách Legolandu z nabídky jejich partnerů. Na dvě noci se snídaní pro dva dospělé a dvě poměrně velké děti (9 a čerstvých 10) to vyšlo na 325 euro, včetně dvoudenního vstupného do Legolandu, což mi přišlo docela dobrý, když vezmeme v úvahu, že na kase je jednodenní vstupné pro dospělého 42 euro, pro dítě 3-11 let 37 euro (na druhý den se to dá prodloužit za 15 euro na člověka). Bruneta bohužel na poslední chvíli onemocněla, měnit termín nešel, takže nakonec jsme bohužel jeli jen s blondýnou (jo, už nikdy se nedám přesvědčit, že 25 euro za pojištění storna je zbytečný výdaj).
    Z Prahy jsme vyjížděli ve středu ve čtyři odpoledne, v hotelu jsme byli v půl deváté večer. Přespali jsme, nasnídali se a popojeli k Legolandu. Dokonale vyšla sázka na termín (všední den mimo prázdniny) - na atrakcích se vůbec nečekalo, co nás bavilo, jsme jezdili dokola bez vystupování.:-) A úžasně se vyvedlo počasí (slunečno, 20°C). Poměrně dobře znám dánský Legoland (jezdívali jsme do Dánska každé léto, byla jsem tam fakt asi patnáckrát). Ten německý je o dost menší, ale příjemně překvapil, že má stejnou pohodovou atomsféru. Druhý den už jsme dávali jen tak na pohodu, opakovali oblíbené atrakce, bylo tam o něco víc lidí (přidat pátek k víkendu se tak jako nabízí), ale pořád ještě téměř prázdno. Odjížděli jsme v brzkém odpoledni, doma jsme byli kolem sedmé.
    Blondýna, pro kterou to byl narozeninový dárek, byla nadšená, a my dospělí se taky bavili (laserová střílečka je fakt skvěle competitive:-). Prohlásila bych to za úspěch.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    Chci se podělit o špatnou zkušenost se společností Parkia u pražského letiště - po nočním příletu s dvěma malými dětmi jsme na jejich auto čekali přes půl hodiny a ačkoliv manžel do telefonu samozřejmě zmínil, že potřebujeme dvě autosedačky, auto přijelo bez nich. Nejdřív řidič říkal, že na ně zapomněl, pak že mu o nich nikdo neřekl. Vezl i jiné lidi, tak nás tam chtěl evidentně nacpat všechny, aby nemusel ještě jednou, a to bychom se s autosedačkami nevešli.
    EDERA
    EDERA --- ---
    FIFI: Jsem nakonec zarezervovala něco přímo přes stránky Legolandu. Potom poreferuju, jaké to bylo.:-)
    FIFI
    FIFI --- ---
    EDERA: my jsme bydleli tady:

    Home
    http://www.pensionagnes.de
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    YELENKA: pokud vím, tak všechny apartmány jsou kuchyň s obývákem + ložnice se 4 postelema
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    VENIKA: jj, je to tam uzasny. Je to asi 16 km od Budejic, takze v pripade spatnyho pocasi se da s detma neco podnikat tam (Hopsarium, Panda,..)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    MIDORI: Jdu jen kolem... :). Ale to vypada moc pekne!
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    YELENKA: za me jihoceska salas, moc pekny misto. Meli jsme tam svatbu. Maji tam zazemi.pro deti, zvirata, velká krasna zahrada...
    Jihočeská Salaš: ubytování a restaurace
    http://www.jihoceska-salas.cz/m/
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    MEDVED007: Na konec zari, zitra ji zkusim brnknout..na fotkach to hriste vypada super! Nepodarilo se mi to poradne vycist z jejich webu, je nektery apartman i se trema loznicema? Nebo alespon dvema? Jinak jak je to s okolim, kdyz bude prset, da se neco podniknout v okoli max 40km?
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    YELENKA: ale nevím, kdy to chceš, nicméně paní to teď má hooodně plné....začly jí jezdit party matek s malými dětmi....tak jsme pokecaly na téma, jak polopenze táhne, protože dneska už nikdo nechce vařit :-)
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    MEDVED007: Skvely, dekuju moc! Ten pension fakt vypada luxusne!
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    YELENKA: my se právě vrátili z penzion Příbraz, kde jsme byli s partou už potřetí
    Úvod
    http://www.penzionpribrazsky.cz/

    letos to rozšíříli, takže je tam celkem 9 apartmánů, začli tam dělat snídaně i večeře, je u toho obr zahrada s hřištěm, paní majitelka velmi pintlich, všechno musí být super, jiná cesta není a celkově já jižní čechy miluju....je to mezi jindřichovým hradcem a třeboní.....a letos se počasí teda mega vyvedlo :-)
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    Prosimvas dobri lide, doporucte mi, kam vzit muze z Australie a dve deti (2.5r a 10m) na par dni nekam smerem mezi Prahou a zapadnimi Cechy (muzou byt i jizni Cechy asi).. idealne pension ci hotel s apartmanem (aspon 2 loznice), kde je nejaky vyziti pro deti a spis tak na pohodu..nejsme moc narocny, jen bych ho rada vzala nekam kde si to uzijeme (z Cech toho zatim moc nevidel) dekuju!
    KATIA
    KATIA --- ---
    PETATA:mne se ta pláž moc líbila, dlouhá dlouhá, skoro žádný lidi...nějaký malý městečko jsme dali po cestě. přišlo mi, že kde člověk zastaví, tam je něco pěkného.
    PETATA
    PETATA --- ---
    KATIA: no byly to nervy, jestli odjedem. jeste v patek mel mirne zvysenou teplotu
    my jsme bohuzel jeste dal o centra, az u toho kanalu
    diky, postupne vse omrknem
    stoji za to ta prirodni plaz? nebo nejake mestecko?
    KATIA
    KATIA --- ---
    PETATA: a farmy byly na výjezdu z města, to jsme se vždy stavovali, když jsme jeli na výlet.
    KATIA
    KATIA --- ---
    PETATA: via traghete, supermercato famila. ta rybarna byla nejak kdyz se šlo z tohoto smeru na plaz směrem víc k tomu kostelíku, jako z naší strany ještě před středem města. blíž už to asi nedám dohromady...
    KATIA
    KATIA --- ---
    PETATA: my jsme bydleli v té části jako vlevo od kostela. rybarna byla v nějakém bloku od pláže do vnitrozemí a supermarket jsme měli za apartmány, kde jsme bydleli Dei fiori. jeté zkusím mrknout do map, jestli bych to našla a mohla ti dát lepší instrukce. tak super, že jste tam :-)
    PETATA
    PETATA --- ---
    KATIA: muzes me prosim nasmerovat, kde najdu tu rybarnu a farmy? zatim jsme potkali jen Coop a minimarket
    KATIA
    KATIA --- ---
    IBERIA: tipla bych že jo ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam