• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ROXXA: souhlasím s Katii...my byli vloni na Krétě u Chanie a super. V Chanii je letiště a okolí je o hodně klidnější a pohodové....ale my si teda na celou dobu půjčili auto a užívali si nádherných prázdných pláží daleko od hotelových komplexů
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    ROXXA: Loni jsme byli s tříletou a ročním na Krétě v hotelu Sea front a byli jsme víceméně spokojení. Manžel remcal ohledně jídla, že je pořád to stejné a nic moc. A děti zvládly let skvěle, ale pak na ně byla už moc cesta autobusem, teď už taky vybíráme a snažíme se blíž k letišti.
    KATIA
    KATIA --- ---
    ROXXA: v Řecku jsem byla na krete a na korfu a nejsem zrovna fanynka. priroda a more krasa, stare pamatky taky, ale úprava a uklid verejneho prostoru a ty zachody..
    moc me to nebere. na krete pripadne nedoporučuju tu oblast nahore okolo heraklionu, sama diskoska atp., libilo se mi mesto chania a tam poblíž, my jsme bydleli na jihu v agia galini a kamaradi v plakias. pravda, kde se mi libilo byla matala, nebydleli jsme tam, ale bylo to příjemný a tam bych asi jela. v italii jsme byli v caorle, pěkně pripravene na děti (zachody a zazemi na pláže, hřiště atp). ale nevim, jak s dopravou - da se letet do Benátek a pak bus, to je asi moc velkej opruz...
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    Ahoj, sice tu jedou zimní radovánky, ale plánujeme již dovolenou na léto a rádi bysme po 4letech k moři (a to před 4 lety bylo portugalsko v květnu a nekoupali jsme se, protože voda byla ledova, koupali se jen modré děti a dospeli se jen slunili na plaži).
    Máme dva raubíře 3r a 1r v létě každý o půl roku starší. Máte někdo tip na destinaci hotel apod v řecku (nejlépe kréte), popřípadě bulharsko, itálie. Můžeme cestovat jen letecky či vlakem, neřídíme ani jeden.( Moc děkuji za tipy.
    PETATA
    PETATA --- ---
    diky holky, uz mame objednaneho instruktora
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    PETATA: ten odkaz, to je ono....ty hrabětice, to je severák....jak to vypadá v bedříchově nebo na špičáku, tak to nevím
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    PETATA: To bude ono, akorát fotka hřiště bude asi z jiné provozovny, v Hraběticích bylo menší. Ale na začátek bohatě stačilo i naší 7leté. Doporučuju rezervaci instruktora předem.
    PETATA
    PETATA --- ---
    MEDVED007: takze je to ten areal z toho odkazu, vid?
    ted to tu zkoumam, to hriste vypada super, ze si to tam uzije i mimo vyuku
    tak snad budou mit jeste misto
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    PETATA: v těch Hraběticích jsem to minulý víkend viděla a zázemí i prostor pro děti jsou fakt silně nadstandardní ač naše holky už dávno lyžujou bezpečně samostatně, tak jsem to obdivovala...pokud jsou tam i dobří instruktoři, tak bych neváhala
    PETATA
    PETATA --- ---
    RYBKA: manzel mi poslal tohle, to je ale neco jineho, vid?

Lyžařská škola > Škola a půjčovna, SkiJizerky.cz
    http://www.skijizerky.cz/cz/zima/skola-a-pujcovna/lyzarska-skola-852.htm
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    PETATA: V Hraběticích je takové mini sjezdové hřiště, hned proti centrálnímu parkovišti, můžeš si tam domluvit instruktora. O vánočních prázdninách jsem tam jezdila s dcerama a instruktoři, co se tam věnovali dětem, byli všichni příjemní a s dětma to uměli.
    PETATA
    PETATA --- ---
    mate prosim nejake tipy, kam dat dite do lyzarske skolky v okoli Horniho Maxova v Jizerkach? jeste na tom nikdy nestala
    YELI
    YELI --- ---
    Každopádně děkuji, budu to tedy spis směřovat na víkendové lyžování se zázemím na chatě :)
    DYNK
    DYNK --- ---
    YELI: byli jsme letos se sankama ve Velky Upe. Nahore u lanovky je hospoda s detskym koutkem. Nevim jak to tam vypada, dceri stacilo pozorovat deti, ktery v objektu byly na lyzaku, takze koutek nebyl treba. V restauraci je koberec, pokud si dobre vzpominam. Jizda nahoru lanovkou stoji 120.
    KATIA
    KATIA --- ---
    MEDVED007: tak černá hora to docela splňuje, je tam samozřejmě hodně lidí, ale v tom koutku se to dá (je to taková menší místnost za sklenenejma dveřma), zároveň se dá plácat venku a mít hezký výhled....
    YELI
    YELI --- ---
    MEDVED007: já vím no, ono by to nemuselo být vlastně hned u sjezdovky, mohlo by se tam dat dojet třeba o autem kus.. ale chápu. Ještě mě napadly ty zázemí dětských skolicek, mají tam herny a tak. No nic, tak asi hole vydržím...
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    YELI: já se obávám, že to, co popisuješ, je takové dost mimo českou realitu, protože když se kouknu na jakoukoliv hospodu u sjezdovky, tak je to obvykle naprosto šílený mazec a neumím si představit, že tam někde bude mimino na zemi

my byli o víkendu lyžovat na Severáku v Jizerkách a tam je vyloženě dětská herna, kde se děti můžou mezi lyžováním ohřát, zabavit a tak....nicméně jak tu zaznělo, tak je to středisko primárně pro děti, jedna červená a jinak modré sjezdovky....ale středisko pěkné, ideální na učení malých dětí na lyže

mmch, tímto děkuju za tip z téhle diskuze byť už nedohledám, kdo ho dával !
    MONI
    MONI --- ---
    KATIA: u Čápa je to pěkný, dokonce tam nabízejí i placené hlídání, ale sjezdovka je tam jen krátká modrá, tam si dospělí moc nezalyžují :-(
    KATIA
    KATIA --- ---
    YELI: moc zkušeností nemám, ale třeba v Jánských lázních, když se vyjede lanovkou na černou horu, je restaurace s dětským koutkem.... a ještě mě napadá, že by možná šlo u čápa v prichovicich, ale vyloženě detsky koutek si nepamatuju, byli jsme na podzim, tak si pamatuju, že to bylo venku baby friendly....
    YELI
    YELI --- ---
    YELI: ech typ/tip, no však mi rozumíte ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam