• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MIDORI: jj.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SOLEI: litacka plati i na mestre, do benatek 10 minut, zastavka u hotelu... nepřišlo mi to jako ztrata peněz ani casu. Je pravda, ze my snad nikde nechodivame pres den zpět do hotelu.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    SOLEI: Nn, letome. Chapu to spravne, ze Mestre je mesto pred tim mostem?
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MIDORI: jo a jestli jedete autem tak v mestre se vyplatí nechat ho v hlídaných garážích a do Benátek vzít kufry do ruky.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MIDORI: to bych opravdu neztrácela čas s přejezdy z nějakého ostrova nebo mestre, ono se to ve výsledku totiž prodraží, v poledne všechno zavřou - muzea, obchody .....A můžeš zůstat courat po městě, vrátit se do hotelu v mestre a nebo do hotelu kousek od těch nejzajímavějších míst a pak se budeš vracet do města. Nehledě na to že vlak z mestre sice jede chvilinku, ale často je tak plný že je to na stojáka v davu.
    Jen ještě promyšlené jídlo v centru je snad jen Billa a pak nějaké místní obchůdky.
    My měli v hotelu snídani, zašli si na oběd a večeře jsme řešili buratou a mortadelou s vínem etc. Co jsme si koupili v obchodě za rohem.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    SOLEI: Diky. Nakonec jedeme na tri noci, takze dva dny cistyho casu
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MIDORI: a na jakdlouho vlastně chcete jet? On je rozdíl na den dva. Kdy se stačí ubytovat v lignanu a pak jet autem do přístavu a lodí, nebo tam zkoumat tyden
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MIDORI: sleduj akce, já byla v locanda aquavida, což je víceméně jenom apartmán a recepční té jde jenom ubytovát. Mestre bych na tvém místě zavrhla, je nehezke, nádraží je poněkud bokem a noční procházku Benátkami kdy v jedenáct vyrazis a vrátíš se ve své si takhle prostě neuděláš. Navíc je tam problém se záchody. Mít možnost se kdykoliv rychle vrátit do hotelu je vážně neocenitelna. A na oběd si skočte k da zorzi
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    MIDORI: I my jsme koupili něco jako lítačku, abychom mohli na ostrovy a děti nadšeně popojížděly, co to šlo. Z Mestre do Benátek jsme jezdili busem, to bylo rychlé a pohodlné.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MIDORI: jednotlive jizdy vapporetti po vode pekelne drahe, my jezdili dost, i na jine ostrovy, plus na to bavilo, takze jsme si za 35 euro koupili cosi jako Venezia Card, pak uz jsme to nemuseli resit, je to teda tri roky.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    ANNAWA: Tak to se na to kouknu koukame se ted po necem na airbnb.. Nemate predstavu, jak se cenove pohybuje mistni mhd?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LORAIN: švagr taky v Mestre :- )
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    MIDORI: ANNAWA: My taky v Mestre a bylo to super! A kamrádka zcela nedávno (úplně nezávisle na nás) taky a i ona si to moc pochvalovala.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MIDORI: za me jen tolik, ze jsme nebydleli orimo v Benátkách, ale v Mestre. Vyslo to levneji a bylo zo blíž na letiště, coz bylo vzhledem k brzkemu rannímu odletu fajn. Do Benátek jsme jezdili 10 minut busem.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    chtěla bych dát tip na jeden pěkný web o cestování s dětmi po ČR
    http://www.vylety-zabava.cz/

    dneska jsem podle něj podnikli tenhle výlet http://www.vylety-zabava.cz/tipy-na-vylet/okoli-prahy/2222-naucna-stezka-markomanu-v-dobrichove ač teda modifikovaný, protože máme už větší děti a tohle je fakt pidi, tak jsem to protáhli do blízké obce Radim na zámek a stezku za trilobity.....

    ale zpracování webu se mi moc líbí , tak to třeba bude někomu k užitku
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Mela bych jeste dotaz na ubytovani v Benatkach, nemel byste nekdo tip? Chceme jet jen s muzem bez ditete..
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Diky. Po precteni nekolika recenzi jsme Tunis zavrhli. Nakonec zvitezila Lefkada, pujceni si auta a objizdeni krasnych plazi :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MEDVED007: jj, to rozhodně, jen prostě, nemusím si snad vyčítat, když tohle dětem nedopřávám. A že se Tunisama a Egyptama chlubili už spolužáci ve školce po minulých prázdninách.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ANNAWA: to je věc B a já s tebou naprosto souzním....nicméně znám hodně lidí (skoro si troufám říct, že většinu), která to tak nebere ....což přijímám jako fakt a právo na svobodnou volbu každého soudruha
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MEDVED007: ja moc nechápu, proc se s detmi vlacet tak daleko, kdyz by tam clovek trcel v hotelu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam