• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    KATIA: to je pravda, dik :)
    KATIA
    KATIA --- ---
    STARDAY: s pitím/vodou pro dítě jsme nikdy neměli problém a to dokonce ani v situaci, kdy už to bylo větší dítě a klidně nás mohli poslat do háje... normálně bych si to vzala, nakonec vylejt vodu můžeš vždycky;-)
    JCK
    JCK --- ---
    STARDAY: no to mně nenapadlo, i když proč ne.. jenom tam tu vodu asi neproneseš.. teda můžeš to zkusit, někde jsou na kontrolách chápavý, ale třeba v londýně mi otevřeli všechny přesnídávky a ochutnávali..
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    JCK: jakoze mi ohrejou moji kojeneckou vodu?
    JCK
    JCK --- ---
    STARDAY: kontrolou musíš projít s prázdnou termoskou, to dá rozum. za ní jsou ale ještě vždycky bary nebo fastfoody, kde ti horkou vodu do termosky ochotně poskytnou.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    STARDAY: letusky ti urcite teplou vodu udelaj, ale jestli jeste pouzivate kojeneckou, tak bych tu vzala s sebou (v termosce)
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    prosimvas, zacitecnicky dotaz - s ditetem do letadla, nechaj me vzit teplou vodu v termosce? nebo mi vodu na mliko ohrejou az v letadle?
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    ANNAWA: Hezky, ale cenove pro nas uplne mimo. Zkusime to airbnb
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MIDORI: my jsme bydleli přímo tady
    Hotel Aaron, Mestre, včetně fotografií – Booking.com
    http://www.booking.com/...y;dest_id=-121620;ucfs=1;matching_block_id=18712502_88162110_0_0_0;m_occ=2
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    ANNAWA: A dala bys minpls tip na hotel?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MIDORI: jj.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SOLEI: litacka plati i na mestre, do benatek 10 minut, zastavka u hotelu... nepřišlo mi to jako ztrata peněz ani casu. Je pravda, ze my snad nikde nechodivame pres den zpět do hotelu.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    SOLEI: Nn, letome. Chapu to spravne, ze Mestre je mesto pred tim mostem?
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MIDORI: jo a jestli jedete autem tak v mestre se vyplatí nechat ho v hlídaných garážích a do Benátek vzít kufry do ruky.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MIDORI: to bych opravdu neztrácela čas s přejezdy z nějakého ostrova nebo mestre, ono se to ve výsledku totiž prodraží, v poledne všechno zavřou - muzea, obchody .....A můžeš zůstat courat po městě, vrátit se do hotelu v mestre a nebo do hotelu kousek od těch nejzajímavějších míst a pak se budeš vracet do města. Nehledě na to že vlak z mestre sice jede chvilinku, ale často je tak plný že je to na stojáka v davu.
    Jen ještě promyšlené jídlo v centru je snad jen Billa a pak nějaké místní obchůdky.
    My měli v hotelu snídani, zašli si na oběd a večeře jsme řešili buratou a mortadelou s vínem etc. Co jsme si koupili v obchodě za rohem.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    SOLEI: Diky. Nakonec jedeme na tri noci, takze dva dny cistyho casu
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MIDORI: a na jakdlouho vlastně chcete jet? On je rozdíl na den dva. Kdy se stačí ubytovat v lignanu a pak jet autem do přístavu a lodí, nebo tam zkoumat tyden
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MIDORI: sleduj akce, já byla v locanda aquavida, což je víceméně jenom apartmán a recepční té jde jenom ubytovát. Mestre bych na tvém místě zavrhla, je nehezke, nádraží je poněkud bokem a noční procházku Benátkami kdy v jedenáct vyrazis a vrátíš se ve své si takhle prostě neuděláš. Navíc je tam problém se záchody. Mít možnost se kdykoliv rychle vrátit do hotelu je vážně neocenitelna. A na oběd si skočte k da zorzi
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    MIDORI: I my jsme koupili něco jako lítačku, abychom mohli na ostrovy a děti nadšeně popojížděly, co to šlo. Z Mestre do Benátek jsme jezdili busem, to bylo rychlé a pohodlné.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MIDORI: jednotlive jizdy vapporetti po vode pekelne drahe, my jezdili dost, i na jine ostrovy, plus na to bavilo, takze jsme si za 35 euro koupili cosi jako Venezia Card, pak uz jsme to nemuseli resit, je to teda tri roky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam