TRAMIN: Tohle je strasne individualni. Ja rad ridim a jsem rad nezacislej na jizdnim radu. Cestou autem bych se s deckem stavil na zradlylko v Andechsu za Mnichovem, na svacinku nekde v horach atd. Ale kdybych mel omezenej cas, mozna bych letel.
Taky zalezi na tom, jaka varianta kolik stoji a jak moc mi na tech penezich zalezi.
Dalsi vec, kdyz pojedu svym autem (musi to byt auto vhodny na takovou cestu, asi ne shnila Skoda Felicia 1.3 LX :-) ), tak mam kndispozici auto, ktery neni z pujcovny, a muzu s nim i v destinaci operovat dle libosti, treba prekrocit hranice do Francie, Lichtensteinu nebo Rakouska bez nejakyho priplatku atp.
Je tunjeste faktor unavy. Ridit auto do Bernu, byt po dalnici a byt je to sebekomfortnejsi auto, asi unavi vic nez ten let. Inkdyz ja kdysi jel starsim Saabem z Basileje do Prahy na jedno natankovani (jentaktak) a po 7 hodinach jsem byl jako rybicka, jel jsem 125km/h pres Nemecko, na pohodu (a na spotrebu) a fakt takova cesta skoro vubec neunavila, az jsem byl dost prekvapenej, ze uznjsem doma, kdyz jsem prijel...