• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ANNAWA: Máme Deuter Fox 40 a jsme spokojení. Má snadno nastavitelná záda i všechny popruhy včetně prsáku a bederáku, fajn tvar, přiměřené množství kapes... Dítě vypadá jako malej člověk s batohem, ne jako velkej batoh s nožičkama :-) A věci na víkend se vejdou včetně náhradních bot a spacáku.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HANELA: tak možná jo, ale mě dost zajímají i zkušenosti rodičů ;-)
    HANELA
    HANELA --- ---
    ANNAWA: neporadili by přímo vedoucí? I kde koupit.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Pokud vase deti jezdi s oddílem na víkendové výpravy, jake maji batohy?
    KATIA
    KATIA --- ---
    kdybyste nekdo v poděbradech zvažoval tohle: http://filmlegendsmuzeum.cz
    já tenhle koncept teda neocením, asi by mě nenapadlo nějakou takovou figurku postavit do obýváku ;-) věcí tam mají dost, od starwars, predatora, e.t. k disneyho princeznam, malé i velké sošky, pro prcky malý dětský koutek, ale s malým dítětem bych tam nešla, je to fakt na koukání. naši kluci byli nadšení, o víkendu tam pobíhají různé postavy (spiderman, olaf či snehurka...), takze za ně hit. za mě je to hustě předražené, ale samozřejmě je nutné vzít v potaz, že to je soukromé muzeum...
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    SAAYURI: jee to je bezva, to bude s tema letenkama super vanocni darek :)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    IKARIE: Ja chci taky nekam jet, zadny doporuceni nemam, ale v Book Therapy maj novyho pruvodce :)

IKARIE
    IKARIE --- ---
    KAERI: vlakem z hlavniho nadrazi do bilovic nad svitavou, po cyklostezce to je na konecnou tram 4 v obranech asi 5km (nevim, jestli to 1,5r stare dite ujde, ale jestli budete mit kocarek, tak asi v poho )
    KATIA
    KATIA --- ---
    KAERI: třeba mariánské údolí je moc pěkné...
    KAERI
    KAERI --- ---
    Polovím inspiraci: nějaké tipy na půldenní výlety v blízkém okolí Brna? Třeba kde je hezký les apod. Nejmladší dítě má 1,5 r, nejstarší 5.
    KATIA
    KATIA --- ---
    IKARIE: z uvedených znám jen barcelonu, která je podle mě moc fajn s dětma. není plně bezbarierove metro, ale hafo hřišť na každém rohu, akvarium, lanovky, pláž.... byli jsme s Benem, když měl necelé dva, a bylo to super. akorát samozřejmě teď ta situace není úplně optimální (jedeme příští týden;)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    LORAIN: valencie je bezva, to souhlasim :) myslim ze v kvetnu by uz mohlo byt na poradu dne i more, takze to asi zuzim na barcelonu a malagu a do madridu pak nekdy poletime jist a pit s muzem :)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    IKARIE: Malagu neznám. Ale, z mýho pohledu - pro rok a půl starý dítě to bude nejspíš všude stejný. Tj. zabaví se dobře kdekoli, bude jen záležet na tom, jestli na něj budete mít s babičkou čas a náladu. Vybírala bych podle sebe. A pro starší dítě/děti by se mi zdála nejlepší Valencie ;-)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    co se tyce zabavnych aktivit pro rok a pul stare dite - kam letet na prodlouzeny vikend na jare (ja + dite + babicka): madrid, barcelona nebo malaga?
    spanelsko znam velmi dobre, studovala jsem hispanistiku, ale neznam tyhle mista z pohledu aktivit s ditetem. budu rada za tipy, chci k jezisku koupit letenky. diky :)
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    MIDORI: my spali primo tam. K dispozici jsou stany, s matracema, polstarema a na prikryti byly prosteradla. Nebo chaticky s takovyma valendama. Stany lip vetraji, ale protoze to tam jede nonstop, je tam hluk. V tech pokojich je zas nedychatelno a dost vlhko. Ubytoveni mimo areal neznam, ale je to dost na samote, tak neco bude asi daleko.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MARTIKK: da. nebo v chaticce
    MARTIKK
    MARTIKK --- ---
    MIDORI: Náhodou nedá se spát přímo tam? :-) Někde na pláži. Jestli je to to, co si myslím, tak to jde.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Byli jste nekdo v Tropical Islands v Nemecku? Da se nekde v okoli pripadne prespat?
    ANDELICEK_ANDY
    ANDELICEK_ANDY --- ---
    Létání s miminky | Matka v Tibetu
    http://matkavtibetu.blog.cz/1710/letani-s-miminky
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ALI_EN: přesně, a vzhledem k tomu, že jiný kraj jiný mrav, tak si myslím, že je slušnost respektovat místní zvyky...tj. i když já osobně taky neviděla na nahatým ročním dítěti nic zvláštního, tak ve Francii by naše dítě bylo jediné nahaté tudíž jsem mu nandala aspoň gaťky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam