• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    KATIA
    KATIA --- ---
    QUANTI: hotelová nebo běžná restaurace, v tom zas nevidím takový rozdíl;-) ale každý má jiné potřeby a preference, dávám to sem jenom ke zvážení...pro mě hotelový komplex a nedejbože restaurace plná cizích dětí nesplňuje představu o dovolené:-)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    ANDREJKA: My střídáme na přelomu srpna a září řecké ostrovy (letos poletíme s dětmi po čtvrté), ještě kromě blízkosti letiště chceme i blízkost pláže a bazén u hotelu, dobrý je i hřiště u hotelu.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KATIA: pro mě je zas noční můra ta byť i jen občasná návštěva restaurace - cca od těch čtyř let ano, ale o tom tu řeč nebyla, Andrejka má ještě mrňouse. A limity pro snídani jsme vždycky dali celkem v pohodě, ale tak samozřejmě každému co jeho jest :) já určitě do zahraničí bez all inclusive nebudu chtít tak minimálně deset let :D
    KATIA
    KATIA --- ---
    QUANTI: vlastní kuchyň neznamená, že permanentně vaříme:-) kombinujeme takeaway s jednoduchyma jidlama a občasnou restauraci. dneska s 5ti letym je to jinak, ale s menším děckem udržet ho v klidu, na místě, řešit hladové dítě, když snídaně je až za hodinu... ani ne. je fakt, že v tom caorle jsem snad neukrojila ani chleba, tam byli tři chlapi, co se střídali ve vaření a vymýšlení, co jsme ještě neměli:-) nicméně u mě je druhá věc i preference menších hotelů a ty málokdy mají víc než snídani.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    KATIA: tak asi záleží na vybíravosti batolete - my byli s dcerou 15m na naší první a poslední all inklusive dovolené a najedla se tam v pohodě. jí stačilo trochu suché rýže, do toho hodit nějakou zeleninu, případně kousek nepálivého masa a bylo

    ANDREJKA: pokud chcete teplé moře a ne moc vedro, tak je asi lepší pátrat po zářijových termínech, v červnu to s tou teplotou ještě nebývá žádná hitparáda a o prázdninách bych to vůbec neuvažovala

    my byli s takhle malýma dětma v Turecku (ale dneska je to otázka kvůli bezpečnosti) a v Chorvatsku na Rabu, pláž Lopar. oboje pro děti vhodné velmi.

    hotel bych řešila podle recenzí, my se tím řídíme a musím říct, že jsme za posledních xy let nešlápli vedle
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KATIA: mě by zas kleplo, muset i na dovolené každý den vařit, navíc mimo svou kuchyni. A all inclusive je mezi všemi ostatními možnostmi stravování rozhodně nejlepší.
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANDREJKA: osobně s děckem preferuju možnost vařit sama, tzn jídlo o kterém vím, že ho bude jíst, v čase kdy má hlad, v prostředí, kdy bez pohledů druhých zlikviduju drobky atp - to jen ke zvážení ;-) my jsme byli spokojení v caorle, se starším (cca 4) byla babi v barbati na korfu, moře fajn ale nedají se tam moc procházky.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ANDREJKA: to se hledá blbě - chce to zagooglit a vytipovat si destinace, kde je teplá voda a nejsou vysoké vlny. Předběžně mě napadá třeba Kalamaki na Zakynthosu. Potom si to zúžíš termínově a taky je dobrý si pohlídat, aby to nebylo moc daleko od letiště, protože třeba hodinový transport s batoletem, to bude utrpení.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    LORAIN: Heralec vypada dobre, diky
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    IBERIA: v tom Orlickém z. jsme byli taky a přišlo mi to super polohou, chata slabší. Doporučit můžu uhousenky.cz, tam miluju okolí, a chalupaheralec.cz.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    ALI_EN: díky, prozkoumám
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    IBERIA: my jedeme letos sem
    Chalupa pod Liškou - pobyt na chalupě v Krkonoších rezervujte zde!
    http://www.chalupykrkonose.cz/liska
    nalakala nas pohadkova puda pro deti 60m2 :)
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    ENDEE: diky. Shanime neco mene luxusniho, spis ubytovnoveho typu. Byli jsme uz zde http://ubytovanijeseniky.wz.cz/ubytovani.htm a zde http://www.e-chalupy.cz/orlicke_hory/chata-orlicke-zahori-4501.php
    ENDEE
    ENDEE --- ---
    IBERIA: Nebyla jsem, ale mam to poznamenany jako misto, kam bych s partou s detmi vyrazila - http://www.babyhouse.eu . Je to v Beskydech. Ale nebude to asi zrovna nejlevnejsi.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Date mi, prosim, tipy na letni tuzemskou dovolenou. Shanime nejakou chalupu pro pet az sedm ctyrclennych rodin s detmi. Preferovana lokalita jsou jakekoliv hory a Palava, ale neni podminkou. Vybaveni: vybavena kuchyn pro vlastni vareni, dobry byl venkovni bazen, ohniste, hriste na volejbal, pingpong, houpacka. Predem vsem dekuji.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ANNAWA: MEDVED007: To zní báječně! Už jsem to doma párkrát navhrovala jako místo pro rodinou dovolenou a manželovi se tam nechce, že tam "v okolí nic není". Podotýkám, že mi nejraději chodíme po horách (na vyhlídky, zříceniny, po turistických trasách).
    Díky
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIENNA: příroda je tam fakt krasna.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    NIENNA: no kousek je třeba Březnice, která je velmi baby friendly, Brdy jsou za barákem, dá se jít samozřejmě do dolů v Příbrami, letos jsme byli v Příbrami ve velmi povedeném novém interaktivním muzeu o Brdech a vůbec je toho tam fůra....my tam několik let jezdily ke kamarádce na chalupu, která je kousek a vždycky jsme se zabavily (jezdily jsme ženský s dcerama, proto to Y :-)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    MEDVED007: je tam po okolí něco zajímavého?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MEDVED007: mrknu, díky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam