• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    KATIA
    KATIA --- ---
    VENIKA: řešíme právě spíš takovým bydlením, aby se dalo sednout na balkon hned u toho...
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    STARDAY: Pouzivame chuvicku pres telefon, tam ten dosah je, pokud je signal, idealne wifi. Ale porad to vyzaduje, aby to nebylo tak daleko, ze clovek muze dobehnout. No a ted se synem 2.5 uz to ma novy rozmer, ze se bojim, aby z toho pokoje nekam neodesel, ptz vetsinou nejsou zamykaci zvenci :(. Ale treba balkon tomu pomaha, tam se da vecer sedet.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    IBERIA: aha, nevypadlo, nechala jsem se splest predrecnikem.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    COQUINE: to mi z textu vypadlo, mela jsem na mysli konec zari, ceny priznivejsi, lidi malo, teploty prijatelne, more teple...
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    COQUINE: V Recku bude v lete na decko brutal vedro. Tam je asi lepsi jaro nebo podzim, kdy denni teploty spadnou pod 30.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    IBERIA: diky diky, vsechny vase rady a postrehy si proberu :) me teda kreta v minulosti nijak moc neoslnila, ale taky jsem tam jela v podstate parit a ne s ditetem :-) vzdycky jsem chtela na santorini, ale to uz podle fotek rozhodne bezbarierove nevypada :-DD hotely si tady vyfiltruji.

    KATIA
    KATIA --- ---
    COQUINE: barcelona je skvělá, je tam co dělat, jen metro je docela bariérove (často eskalator jen jedním směrem).
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    COQUINE:a bych s takto malym ditetem letela v zari na jiznejsi recky ostrov. All sezenete levny, za dite nebudete nic moc platit. More je tam krasne a jeste muzete udelat par vyletu. Pro vicedetne rodiny se starsimi detmi uz je to darda, ale s miminem super. Konkretni hotely jsem take psala (muzu doporucit jeden na Kosu a jeden na Krete). Me more bavi (tedy ne u nej cely den lezet, to naopak nesnesu) a naopak se domnivam, ze i miminu to k necemu je. Zrat kaminky muze samozrejme i na Lipne, ale dychat morsky vzduch a byt ponorovano do more ma sve benefity
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VENIKA: takhle jsem to měla já - za bezdětna jsem se zařekla, že tahat dítě pod dva roky k moři, že mi to za to nestojí, ono z toho nic nemá a já akorát stres. Jeli jsme až se 4,5letou/2,5letým právě ze zdravotních důvodů a účel to splnilo; stejně jako očekávání, že to bude náročný. Lipno jsem hodně zvažovala, když byl menšímu rok a půl, nakonec jsme skončili u modelu "vyrážíme na výlety z domova", ale věřím, že kdybychom se hecli, bylo by to fajn.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ALI_EN: diky; diteti v ty dobe bude tech 6 az 8 mesicu, podle toho, kdy pojedeme :-)

    YELI: me by zas zajimala ta barcelona + kocarek :)
    YELI
    YELI --- ---
    YELI: Ech, tou dobou už vlastně tak 21 měsíční, ale to je asi jedno
    YELI
    YELI --- ---
    Někdo tu psal o Madridu s malým dítětem, nějak mi to nejde najít... Chtěli bychom někdy v dubnu/květnu, tou dobou s 19 měsíční.. Dobry nápad? Nebo kam v rámci europrodlouzeneho víkendu? Bez dítěte jsme projeli všechny hlavní města, s dítětem jsme v roce dali zatím náš milovaný Berlín...Do Barcelony s ni pojedeme v červnu..
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    COQUINE: tady je https://www.hotelfrymburk.cz

    koukla bych se na jejich last minute slevy nebo na slevovy portaly, jestli neco nabizej. bylo tam myslim i venkovni hriste. jestli planujete na leto, to uz bude malymu rok? to uz si uzije podobny mista.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ALI_EN: nevzpomenes si, ktery to byl? diky
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    a jeste hernicka pro deti tam byla
    KATIA
    KATIA --- ---
    COQUINE: vinice jsou i okolo caorle a ve slovinsku také, my z caorle na otočku do koperu a k lipici na vinici taky zajeli :-)
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    COQUINE: byli jsme jednou ve Frymburku v nejakym wellnes, meli to tam prizpusoveny i pro deti (u bazenu brouzdak, v solny jeskyni hracky...). nevim, jak nas napadlo jet poprvy v zivote do wellnes, mozna jsme to nasli na slevomatu... byli jsme tam v zime pres Vanoce, okoli krasny, v lete tam je urcite skvely vyziti.
    KATIA
    KATIA --- ---
    COQUINE: naše dítě mělo super zážitek z té slané vody :-) ale takové to jako, že fanaticky sbírá mušle a chápe, že je rozdíl Lipno/moře, to má tak kolem těch třech.
    v caorle se mi líbila dlouhá promenada na procházky, jeli jsme po sezoně, takže žádné davy a mně teda okolní malá města přišla moc pěkná (římské památky, pevnostni město atp), v sezóně jede loďka lagunou, my jsme třeba vyrazili za caorle na přírodní pláž aj. ve městě je pár hřišť a jak je to placate, tak je to easy s kočárkem- proto bych to právě doporučila i s menším děckem...
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    COQUINE: zeland je blbej tou cestou. ale vinice ve francii mi prijdou jako dobrej napad :)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    STARDAY: to by bylo skvely se tim ridit, ale to bychom skoncili na vinicich ve francii, nebo na zelandu :-DD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam