• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    BADIANE
    BADIANE --- ---
    Mate tu prosim nekdo Thule Chariot Sport nebo Cross? A pouzivali jste ho s tim Infant Slingem a od jakeho veku? Nejsem si jista, zda je jeho sklon dostatecny, aby to bylo pro samostatne nesedici dite opravdu vhodne.

    Taky z netu nejde uplne vyhodnotit jak moc velky sklon je pri sklonenem operadlu toho normalniho sedadla - muze v tom dite spat aniz by se mu hroutila hlava?
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    LORAIN: Gran Canaria!
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    LORAIN: maroko!
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    TRAMIN: v Portu jsme právě byli vloni. Předloni ve Valencii. Letos byla v plánu Malta, ale nedaří se mi najít vhodné letenky bez přestupu, tak hledám alternativu.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    TRAMIN: zrovna listopad - leden je to v portugalsku fakt o stesti, hodne tam v tu dobu prsi a kdyz leje a je 15 stupnu, clovek se fakt neohreje nikde - vetsinou moc nemaj topeni.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    LORAIN: byla jsem v portugalsku a bylo prijemne. blbe je, ze muzes chytnout dest a to teda byly monzuny. nastesti jen dva dny
    ENDEE
    ENDEE --- ---
    LORAIN: Tel Aviv, jak pise Ikarie. Lepe teda spis v prvni polovine listopadu, ale jeste kolem 17. listopadu to tam byva na koupani.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    LORAIN: 4,5h je z prg madeira, tam bude phezky. v malaze (3h) by jeste mohlo byt taky relativne teplo. nebo tel aviv?
    KATIA
    KATIA --- ---
    LORAIN: my jsme byli loni v listopadu v Barceloně, večer už bylo chladno, ale přes den příjemně...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    PISKOT: Záleží,co je spíš baví. Blíž k Valdštejnu jsou skalní vyhlídky,od Hrubé skály chodíme s dětmi přes Myší díru do arboreta a zpátky,to mají naši kluci raději.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    Nemáte nějaký tip, kam za sluncem v listopadu, aby se tam dalo doletět tak do 4 hodin? Nemusí být vyloženě na koupání, stačí sluníčko a něco k vidění.
    HANELA
    HANELA --- ---
    PISKOT: jinak jsem koukala na mapu, je tam dětská NS po modré, třeba by se jim to líbilo. Já tam byla loni vůbec poprvé a byla jsem nadšená, jenže jsem trochu starší :-)
    HANELA
    HANELA --- ---
    PISKOT: asi bych šla spíš někam, kde jsou trochu skály, to by je asi spíš zaujalo víc než zámek :-) tedy k tomu Valdštejnu.
    PISKOT
    PISKOT --- ---
    ahoj, mela bych dotaz na vylet s detma na hrubou skalu, deti moc nejsou zvykle chodit, jaky okruh (nebo misto) by jste dali - podle me ujdou tak maximalne 4-6km s prestavkama.
    vubec to tam neznam, tak jestli jit spis kratkou stezku kolem zamku, nebo spis jit vice severneji (dle map, kde je skalni mesto a Valdstejn
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    IKARIE: prosim o link na ubytovani, diky! IKARIE:
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IKARIE: s cenami letenek presne, takhle to vnímám taky, na cenu lowcostu se s běžnými nedostaneš, i kdyz jsme treba driv příplaceli za kočárek, stejně to stalo méně.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TRAMIN: tak nejak, mně to taky prijde celkem přehledný, ryanair zrovna ma navic aplikaci do mobilu, v níž to všechno jde pořešit ultrasnadno.A online checking chci vzdycky :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KATIA: letela jsem s ryanairem letos dvakrát a vzdycky jsme měli letenky na konkrétní místa a nebyl s tim problem.
    DYNK
    DYNK --- ---
    TRAMIN: tak zrovna online check-in považuju za dobrou službu a setkal jsem se s tím i u normálních aerolinek. Mluvím spíš o těch specifikach jako jsou příplatky za věci, u kterých by mě ani nenapadlo, že je někdo může považovat za nadstandard.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam