• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    Cestujete s vasimi ratolestmi? Mate tipy na pekna mista pro deti v Cechach ci jinem kraji? Cestujete autem, vlakem, na kole, letadlem ci pesky? Vite o peknem, levnem ubytovani zamerenem pro deti? ...SUP SEM S VASIMI ZKUSENOSTMI. CESTOVAT SE DA V JAKEMKOLI ROCNIM OBDOBI.
    rozbalit záhlaví
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    MEDVED007: Tu znám, tam to, aspoň ty úsek z Ústí, moc zastíněné není. Navíc po cyklostezce pěšky s dětmi, kočárkem a psem? Ne, to těm cyklistům fakt dělat nebudu.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    INUSHKA: a nesplňovala by to cyklostezka podél Labe. My tam jeli z ústí na děčín a bylo to moc příjemné. akorát moc nevím, které úseky jsou pod stromy a které ne. na dost místech je to pod stromy, ale určitě ne všude.v děčíně je hned u cyklostezky na začátku děčína takové veliké hřiště a vedle velká restaurace.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Nemáte někdo tip na výlet v Ústeckém kraji, někam do přírody, kde bude stín a chládek a nebude tam o víkendu přelidněno?
    My známe samé kopce, hrady a skály s holými vršky, kde praží sluníčko. A samozřejmě Hřensko, ale tam o prázdninovém víkendu nechci.

    Jedeme k našim a nechceme sedět v rozžhaveném paneláku. Budeme mít tři děti do 5 let a psa, takže žádné hrady, zámky, skanzeny, muzea a jiné památky. Prostě pěkný les s cestou sjízdnou kočárkem v dojezdové vzdálenosti z Ústí.
    Děkuji.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Tip na výlet v Krkonoších - na Portáškách je nové lesní hřiště. Lanovkou se dá vyjet nahoru, pak třeba ještě procházka na Růžohorky, kde je občerstvení (je to tedy do kopce, ale cesta není moc dlouhá). Zpátky pak třeba na koloběžkách.. Hřiště je pěkný, všechno ze dřeva. Je to nově otevřené, teprve asi týden. Vstupné žádné, jen za lanovku se platí (plus případné parkování dole ve Velké Úpě).

    http://www.pec-ka.cz/
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    Nekdo tady resil nutnost autosedacek na Mallorce. Nemuzu to dohledat. Nemate nektera presnejsi info? Diky
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    YELI: super jdu se na to podivat.. diky
    YELI
    YELI --- ---
    SIMCIIQ: Doporučím Krétu a hotel Aphrodite beach club. **** hotel, výborné all inclusive, transport z letiště 20minut... Perfektní detsky bazén, hotelová pláž bez vln a kousek dál normální s vlnami... Ubytovani jsme byli naproti hlavní budově v *** budově a bylo to ciste, prostorné, předzahrádka... Byli jsme teď v červnu s dvouletou a bylo to perfektni
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    SIMCIIQ: taky mi prijde s rocnim fajn mit treba balkon nebo dva pokoje: kdyz spi, tak se vecer da jeste posedet..
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    SIMCIIQ: koukala bych na primy let a hotel/ubytovani tak do hodiny od letiste. Nejlepe male mestecko, abyste se mohli jit projit/nakoupit/na zmrzku bez nutnosti sedat do auta
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    IKARIE: aha, diky za info.. tak kanary ne..
    Mallorcu jsem koukala a cena kolem 20ti dospely allinclusive by sla.. dite mam rocni, tak predpokladam, ze je do 2 let zdarma.. :)

    Fakt si necham rada poradit.. PETATU vyfiltruju vecer na notasi :)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    SIMCIIQ: jen brainstorming - na kanary je v teto sestave dlouhy let. na jihu spanelska je uz od kvetna velmi studene more, lezi tam naka studena fronta nebo cosi. ok by to bylo od alicante vys smer costa brava. bulharsko nevim.
    ja bych doporucila baleary, mallorcu, menorcu, myslim ze ID PETATA tu doporucovala primo hotel, zkus vyfiltrovat nebo ji napsat.
    tech 20000 myslis za dospeleho a dite, nebo za dva dospele + dite? ta cena se mi zda hodne nizka, vzhledem k tomu, ze o last minutes je to letos pry dost boj a ty zajezdy cestovky vyprodavaj za standardni ceny, takze ty dobry veci se do last nabidky ani nedostanou.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Nedoporuci mi tu nekdo dovolenou s rocnim ditetem a tehotna..
    Uz me to prehrabovani hotelu neba a treba nekdo byl v nejakym friendly hotelu.. chceme jet prvni tyden v zari, asi bych ocenila poprve v zivote allinclusive nebo polopenzi (nechci nic delat, jen odpocivat v ramci moznosti pred dalsim porodem), Recko, Spanelsko, Kanary.. chteli jsme do Bulharska, ale ja proste nevim.. nechci se vracet do 90.let.. taky chci, aby neco v okoli bylo, protoze jen na plazi nevydrzim.. jestli nekdo makate v cestovce, klidne mi napiste do posty.. cena kolem 20, cim min, tim lip pochopitelne.. :)))
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    Tušíte někdo, jestli v tom kiosku u chuchelské minizoo ohřejí mláděti jídlo?
    MORPED
    MORPED --- ---
    Minulý týden jsem byla s dětma ve Slavonicích,krásné město,všichni mili. Je tam úžasná restaurace besídka,kde je hraci místnost velmi vtipne vyřešena. Nikdo se na nás nemracil...asi tam mají rádi živě děti. Můžete si tam pomalovat misku,potiskat trička,jezdit na kole!
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    U ségry na malém městě dělají též pasy a OP v jednom okénku a jedné kabince ( více se jich tam nevejde)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    INUSHKA:
    EDERA: ja šla letos udelat pas sobě a B, měli jsme propadle, a nově i J - kdyz ji kontrolovali OP, shodly jsme se s úřednici, ze fakt vypadá jinak než tehdy v těch dvou měsících a rovnou jí udelala i OP, bez lístku. Některé úřady uz jsou fajn!
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MAAJAA: Praha -západ to udělá rovnou u jednoho okénka a na čekáni s dětmi maji hernu.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ALMADORA: a jak se ocitlo dvouleté dítě zapsané v pase rodičů, když už se to x let nedělá?
    EDERA
    EDERA --- ---
    INUSHKA: Tak to já jsem si vzala lístky pro každou separátní akci pro sebe i pro dceru, takže dohromady tři. A když přišla řada na první číslo (shodou okolností u občanek), tak jsem to úřednici hned nahlásila, že potřebujeme pro dítě občanku a pro nás obě pasy. A ona pak už zařídila to přehození na přepážku v jiné kanceláři. Úplně v pohodě to bylo.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    EDERA: Možná by si mě nějak přehodili, je fakt, že jsem se neptala. Velký tučný a ovykřičníkovaný nápis "Každý občan, tedy i dítě, musí mít jeden pořadový lístek na každý požadavek" a existence separé tlačítek na občanky a pasy na tom strojku, co lístky vydává, byly dost odrazující samy o sobě.
    EDERA
    EDERA --- ---
    BALAENA: Už jsem se uklidnila, ale ráno mě to fakt i vytočilo (somebody is wrong on the internet!). :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam