• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    ANNAWA: super, diky!
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIXMA: terénní kočárek určitě! Pokud si to dobře pamatuju, byla jsem tam letos, jen na jednom místě jsou tam větší schody, ekvivalent dejme tomu druhého patra. Do Kamenného Přívozu jsme pak šli po značené stezce, což je trochu nepříjemné po silnici, ale ne moc rušné, známí to šli nedávno spodem, taky to prý jde.
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    nevite nekdo prosim, jestli je posazavska stezka (pikovice - kamenny ujezd) sjizdna po kocarek/vozik? prenest par schodu neni problem.. nebo radsi dite na zada? diky!
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SIMCIIQ: to zni super, se mate!
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    POZITRON: na kline byla, kdyz pila asi 15 min vzletu, pak byla na volno. Meli jsme prazdnejsi letadlo, tak jsme obsadili u sedacky za nami a koukala z okna a stala u sedadel, hrala si s hrackami a pohoda.. naivne jsem si myslela, ze bude spat :)))
    Pak byly turbolence, tak musela byt na kline a cetla si knizku no a pak zas na volno a pak zas pila.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SIMCIIQ: a samotna cesta na kline? kluk nevydrzi v klidu totiz ani pet minut, natoz 2h. :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Pozitron - jsme ted na Krete a mala 16 mesicu to dala bravurne :) musis ten let zkusit a uvidis no.. pri vzletu i pristani pila z flasticky na mliko..
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    POZITRON: Jo, nekomu to nejde, kazdy mame ty trubky nejak jinak.
    DYNK
    DYNK --- ---
    PETATA: Na Rhodosu v druhy pulce zari mraky komaru. Asi je to tam bezny jev, protoze se me po navratu kolegyne ptala jak jsem si uzil komary. Vickrat jsem uz nemel potrebu tam jet.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    TORUVIEL: ano, znam, nikdy se mi to nepovedlo uspesne provest a to jsem foukala vsi silou.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    PETATA: Byli jsme na Zakynthosu (Alykes). More vyborne (ciste, velmi pozvolny vstup, plaze pisecne a oblazkove). Male turisticke mesto (asi 20 km od letiste). Na takove to valeni u more akorat. Kdo chce videt i neco z ostrova, pujci si auto (treba nedaleke mesto Zakynthos ma historicke centrum, pristav...).
    KATIA
    KATIA --- ---
    PETATA: švagrová na Korfu žije, má fotku, jak se koupe na Štědrý den :-) myslím, že běžně sezonu mají nějak do října, ale asi už je to s rizikem horšího počasí...
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    POZITRON: Znas ten trik na usi? Nadechnout, zacpat si nos rukou, silou vyfouknout do zacpaneho nosu (pusa je tez zavrena), dokud nelupne v usich. Uvolni to tlak ve stredousni dutine.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    PETATA: byla jsem v zari s vetsima detma ma mallorce a bylo vedro na muj vkus. jela jsem jen s batohem na zadech a zadna bunda mi nechybela. je to ctyri roky tusim. odlet nejak 2.9.
    PETATA
    PETATA --- ---
    LORAIN: s dcerou jsme byli na Menorce a dvakrat jsme vyrazili i s ni
    a s obema jsme byli v Italii a zvladli jsme i Benatky, ale s kocarkem uz nikdy vic! a kazdy vecer jsme chodili doost daleko do centra Caorle (proto by jsme radi byli bliz)
    ale on se jde klidne nekam probehnout sam :)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    PETATA: My asme dřív procházky a výlety upřednostňovali oba. Zkoušeli jsme to i s dětmi, než jsme to vyhodnotili jako zbytečný stres, který nám za to nestojí, a stavíme na pláži hrady z písku. Doufám, že dočasně, ale kdo ví, třeba tomu přijdu na chuť...
    PETATA
    PETATA --- ---
    POZITRON: ja bych se klidne valela a detma na plazi a stavela hrad z pisku, ale manzel rad chodi na vylety a prochazky
    a vecer se vsichni radi projdeme po promenade na sklenicku a zmrzku
    coz je casto nemozne.. jak koukam, vetsina hotelu je nekde uprostred prirody
    PETATA
    PETATA --- ---
    EDERA: tak to jsme byly na Korfu ve stejnem terminu
    byla jsem tam s nasima na kolech a vedro bylo naprosto ukrutne a za ty vyslapy do tech kopcu v tech tropech jsem je proklinala :)
    EDERA
    EDERA --- ---
    PETATA: Byli jsme kdysi na Korfu koncem září a bylo krásně teplo až horko, normálně koupací léto. Schválně jsem dohledávala datum, protože si pamatuju, že jsme odjížděli na dovolenou proto, že v Praze bylo zasedání Mezinárodního měnového fondu a byly to hotové bezpečnostní manévry - takže to muselo být někdy kolem 26. září 2000:-)
    Rhodos se chlubí největším počtem slunečných dní, klidně bych ho riskla.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    PETATA: a Sicilie? San Vito lo Capo, tam je dlouha pisecna plaz, melky more, pro deti prej ideal. ale zas tam nejsou zadny dalsi veci k videni, to ne, v dochazkovy vzdalenosti jeden kopec. :) ovsem letenky za par supu s Ryanair do Trapani, ubytovani pres booking.com nas taky vyslo levne.

    jinak na zacatku rijna 2016 jsme byli vsude mozne v Andalusii a super. teplej vzduch, teply more. let do Malagy opet za par supu, s detma bych se klidne placla i hned nekde okolo Malagy, Fuengirola treba. ale opet tam neni nic extra k videni. zalezi, co tam chcete delat, jestli se vylozene valet na plazi nebo i turistika.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam