• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    Cestujete s vasimi ratolestmi? Mate tipy na pekna mista pro deti v Cechach ci jinem kraji? Cestujete autem, vlakem, na kole, letadlem ci pesky? Vite o peknem, levnem ubytovani zamerenem pro deti? ...SUP SEM S VASIMI ZKUSENOSTMI. CESTOVAT SE DA V JAKEMKOLI ROCNIM OBDOBI.
    rozbalit záhlaví
    KATIA
    KATIA --- ---
    PETATA: my jsme loni bydleli tady: https://www.naperku.cz
    Je to hezká oblast, chodili jsme do města pěšky a je to moc pěkná procházka. bydlení je ok, ale žádné nadšení, hospůdka spíš nefungovala než fungovala (jídlo akorát něco z mrazáku, snídani jsme neměli domluvenou dopředu a byl to problém).
    PETATA
    PETATA --- ---
    MIDORI: na to jsem koukala, vypada to nadherne, jen je to trosku mimo pozadovanou oblast, jak lokalne, tak cenove :)
    MONI
    MONI --- ---
    MIDORI: jéé, tam jsme byli, když bylo dceři 1,5 roku, tj. v roce 2014 a bylo to tam moc hezké, příjemné ubytování a dobré domácí jídlo. Akorát tam mají hodně plno a ubytování se musí objednávat dlouho dopředu nebo mít štěstí že zrovna někdo odřekne...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ANNAWA: Jasně, pokoušela jsem prostě nyxí štěstí, že třeba někdo tam zrovna teď byl a má něco konkrétního. Ale za tipy s metrem díky.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ATUARFIK: hledala bych prostě na booking.com, co bylo výhodné na máte, když jsme tam byli my, nemusí být výhodné ted. Pokud se chcete pohybovat po městě, ať je to na metru - to je na rozdíl treba od autobusů spolehlive. Autobusy jezdi trochu od oka a rozhodně nepřijede každý, který je c jízdním řádu. Ale když se člověk zorientuje, dá se to taky.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    Zeptam se tu, i když už jsem na stejnou otázku ostatním několikrát odpovídala: opět nás čeká dlouhá cesta autem (5-7hod) s dětmi 2,5r a 8m. Pricemž mi jde o tu mladší aktivní houkačku, která když musí sedět déle než 20min někde upoutaná, ztrácí trpělivost. Budu mít hračky-hodně různých, hracích, šustivých, hračky v igeliťáku, hrací strojek, kousátka na bolavý zuby, namočenej kapesník... už i sní trochu příkrmů takže nějaký ty křupky, přesnídavku...ještě něco, co mě nenapadlo?
    Tentokrát nemůžem jet na noc, tak proto to tak řeším..
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Prosím, nějaká zkušenost s ubytováním přímo v Římě? Hotel nebo airnb. 2 dospělí + dítě 6 let.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    PETATA: Zkusenost zatim nemam, ale penzion U Hradku v Lukove. Teprve se tam chystame, ale podle recenzi to vypada moc dobre :)
    PETATA
    PETATA --- ---
    prosím, máte nějaký tip na ubytovaní s dětmi ve Znojmě a přilehlém okolí?
    LEF
    LEF --- ---
    IBERIA: v okoli u K. Varu je https://mapy.cz/s/33DJs
    je tam i kemp a chatky. nadherny vyhled po okoli, k Lokti autem za chvilku.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Doporučíte mi, prosím, nějaké ubytování v Lokti nad Ohří (nebo v okolí)? Čisto, klid, ideálně se snídaní a dobrou restaurací na večeře. Dětem je 5 a 8, nic extra už nepotřebují. Zároveň uvítám tipy na výlety po okolí - venku i uvnitř, mobilní jsme. Předem děkuji.
    EDERA
    EDERA --- ---
    PETATA: A nemůžete si ji dát teď po tom všem? Na zotavenou.
    PETATA
    PETATA --- ---
    HUJERKA: diky za tipy
    ale ten nahore nam letos tu dovolenou fakt nepreje
    min tyden mel nejprve syn straslivou rymu, nasledne dcera laryngitidu (poprve), ja virovy zanet prudusek a nakonec lehl manzel (ale ten to statecne a rychle vybojoval pomoci slivovice)

    takze dovolena opet nebude :(
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    NIXMA: vyzkouseno, sjizdne to neni :D sli jsme z kamenneho privozu do pikovic, zvladli jsme to, ale tech prenasenihodnych useku bylo vice - troje neprijemne schody plus jeden velmi strmy usek po korenech. jsem dost rada, ze jsem nevyrazila s detmi sama, jak jsem chvili planovala.. ale krasne to tam opravdu je :
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    PETATA: My jsme se včera vrátili z Rhodosu - bylo ještě hodně teplo, jen večery jsou chladnější, což je spíš myslím ku prospěchu. Ale ubytování jsme měli mimo promenády a pěší výlety. Minulé roky jsme byli na začátku září na Krétě https://hotel.invia.cz/recko/kreta/sea-front-hotel-apartments/tour-933857/?id=137717033 a Kosu https://hotel.invia.cz/recko/kos/tigaki-beach/tour-510856/?id=131192553
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    ANNAWA: super, diky!
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIXMA: terénní kočárek určitě! Pokud si to dobře pamatuju, byla jsem tam letos, jen na jednom místě jsou tam větší schody, ekvivalent dejme tomu druhého patra. Do Kamenného Přívozu jsme pak šli po značené stezce, což je trochu nepříjemné po silnici, ale ne moc rušné, známí to šli nedávno spodem, taky to prý jde.
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    nevite nekdo prosim, jestli je posazavska stezka (pikovice - kamenny ujezd) sjizdna po kocarek/vozik? prenest par schodu neni problem.. nebo radsi dite na zada? diky!
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SIMCIIQ: to zni super, se mate!
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    POZITRON: na kline byla, kdyz pila asi 15 min vzletu, pak byla na volno. Meli jsme prazdnejsi letadlo, tak jsme obsadili u sedacky za nami a koukala z okna a stala u sedadel, hrala si s hrackami a pohoda.. naivne jsem si myslela, ze bude spat :)))
    Pak byly turbolence, tak musela byt na kline a cetla si knizku no a pak zas na volno a pak zas pila.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SIMCIIQ: a samotna cesta na kline? kluk nevydrzi v klidu totiz ani pet minut, natoz 2h. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam