LORAIN: to, že je málo slané, zas právě vadí mně + vadí mi to na dovolenou s dětmi, protože chci, aby se trochu prosolily a byly míň nemocné :) takže loni Kréta, děti 4,5/2,5, vybírali jsme hotely s co nejkratším transferem od letiště (náš asi 20 minut), all inclusive, fajn zázemí. Děti půlku zimy nestonaly, starší neměla ekzém. Letos jsme poslali jen starší do Bulharska s babičkou (protože mladší tu cestu moc nedával) a byla samozřejmě nadšená, denně jedla palačinky, co tam vyrábí na ulici, přivezla si spoustu hraček a krámů ze stánků a vyblbla se, ale ten léčebnej efekt zdaleka nebyl takovej, nastydlá byla víckrát než syn a kůže taky nic moc. Takže jako pokud to má být zážitek a la exotičtější rybník (a nechci, aby to vyznělo špatně, tchyně Bulharsko miluje a jezdí tam skoro každý rok, jídlo je dobré, to můžu taky potvrdit, jenom se mi jen kvůli tomuhle nechce jezdit do zahraničí, notabene letecky, to už to mám snad lepší na Mácháč), Bulharsko super, jestli to má mít i nějaký zdravotní efekt, doporučuju Řecko. V Chorvatsku jsem byla poprvé a naposled v jedenácti, tak to tak neposoudím :)) ale je fakt, že pláž byla betonová a boty do vody nutnost.