• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    IKARIE: dík! Jeli bysme až v létě, ale řeším to už teď, dokud je na airbnb z čeho vybírat. Ta Fuerteventura mi připadá asi jako ideál z hlediska koupání. Sice tam asi nic dalšího moc k vidění nebude, ale jde nám hlavně o moře a pláže.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    KATIA: byli jsme předloni v Mimice, je to kousek pod Splitem, ubytování přímo u moře, majitel extrémně vstřícný, je to i s bazénem, naše děti bazén milujou a moře je tam teda luxusně čisté
    pláž přímo v Mimice je oblázková, ale v Omiši, což je pár kilometrů je i písečná, kdo by o to měl zájem
    Apartmani Mistral Mimice
    https://www.apartmanimimice.hr/
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    a jeste doplnim, na to tenerife se ted da dostat nejen z toho berlina s ryanairem, ale i z vidne (ale z prahy to je asi prast jak uhod, mozna ten wizzair bude mit lepsi odletove casy nez v 6 rano jako ten ryanair, ale nedivala jsem se)
    Akční ceny z Vídně na kanárské Tenerife. Letenky od 865 Kč
    https://www.cestujlevne.com/akcni-letenky/akcni-ceny-z-vidne-na-kanarske-tenerife
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    MIDORI: hele ja to ted resim vzhledem k tem levnym letenkam z berlina uz asi tri tydny :)) a pokud se bavime o terminu ted v zime, volila bych s ditetem tenerife nebo gran canarii, a urcite ubytovani na jihu ostrova. fuerteventura a lanzarote budou ted jak na vetrne hurce + na tenerife i gran canarii je tech moznych aktivit nejen pro deti urcite vic. v lete to bude asi fuk, i kdyz ty bocni ostrovy jsou vetrnejsi celorocne.

    a k fuerteventure jsem narazila na tento blog z lonska, kde jim teda na zacatek prosince vyslo super pocasi, maji tam tip i na autopujcovnu, ktera ma v zakladni cene i destke sedacky, tak treba vyuzijes.
    Fuerteventura - jak se ohřát a dobít energii v zimě | DIY MINI PROJEKTY
    http://www.diyprojekty.cz/...ml?fbclid=IwAR2N49Usg5o0P5qKawtSfDWB3IELRbM-dwR3kK7dbCknCp45mkRiMAKhTKY
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    IKARIE: Jo tak uz jsem projela filtr a vidim, ze tip mit asi nebudes :)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    IKARIE: Diky za tip, nakonec jsme Toskansko zavrhli.

    Mame ale zalusk na Kanary, nedokazala bys poradit, jakozto hispansky orientovana, na ktery ostrov? :) Zatim koukam na Fuerteventuru, kvuli plazim..
    KATIA
    KATIA --- ---
    nemáte někdo osvědčené Chorvatsko? představuju si nějaké menší letovisko, ideálně apartmán s výhledem na moře...
    SITH
    SITH --- ---
    IKARIE: jižní Čechy, je tam sauna. Vlakem do Třeboně cca 20min, u lesa, komplet klid

    u faflika - Hledat Googlem
    https://www.google.com/...fl%25C3%25ADka,ru_q:Ubytov%25C3%25A1n%25C3%25AD%2520U%2520Fafl%25C3%25ADka
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    DYNK: tam jsme byli taky v lete na jidle a bylo to super, pridavam se k doporuceni. jake maji ubytko mrknu, diky za pripomenuti.
    DYNK
    DYNK --- ---
    IKARIE: Co penzion Na Stodolci? Nějaké apartmány tam mají, jídlo výborné, příroda taky. Jen wellness myslím nemají (byli jsme v létě a nebyla potřeba to zjišťovat)
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    IKARIE: Dobre najist se da, kdyz se popojede autem. V modrave doporucuju restauraci u vsech kukacek. Jidlo je dobry, ale nejvetsi bonus je velky detsky koutek :D a nebo kasperky, tam se da vybirat - hotel kasperk nebo nebespan. Mozna neni spatny napad kouknout po ubytku rovnou tam :)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    STARDAY: to je super! a da se v okoli nekde dobre najist? (znam to v susici a u stepana, ale ten byl minuly rok cely leden zavreny, kdyz jsme zrovna byli na sumave)

    ja jsem jeste pri patrani objevila toto, tak si to tu odlozim, treba se to bude nekdy /nebo nekomu/ hodit:

    apartmany u Kasperek (neni tam ani bazen, ani wellness, ani restaurace, ale je to moc pekny) http://www.booking.com/Share-IcSIhw

    apartmany v Adrspachu (je tam skvele vypadajici restaurace, ale bez wellnessu/bazenu, toto asi vyzkousime uz ted v prosinci) http://www.booking.com/Share-8kI1rW

    apartmany v Podkrkonosi (nadhera, wellness i bazen, ale je to dost vybookovane, da se pronajmout cely objekt) http://www.booking.com/Share-2DBRjQB

    a jeste jedny v Adrspachu, i s wellnessem (ktery se musi platit extra, zas bez restaurace, ale je tam nejaka spolecenska mistnost a detska herna, moc hezky udelane) https://www.airbnb.cz/rooms/27893701?s=51


    MIDORI: behem partani viz vyse jsem nasla cely objekt v toskansku na echalupy, prislo mi to i za rozumny penize, ale nedivala jsem se kde to presne je a nemam tim padem osobni zkusenost.. ale tak kdbyy nahodou: https://www.e-chalupy.cz/zahranici/pronajem-rodinneho-domu-toskansko-fivizzano-1050.php
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    IKARIE: My jezdime radi sem http://www.apartmany-kvilda-vilemov.cz/ ale neni tam restaurace a bazen. Na snidani nosi pan cerstve pecivo a je tam sauna.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ja si jdu taky pro radu na ubytovani, minule jste mi tu poradili erlebachovu boudu a byla to parada. tentokrat hledam ubytovani na konec ledna na prodlouzeny vikend az tyden s kamaradkou, obe budeme mit 1ks ditete 2,5 roky. o te erlebachove boude jsem uvazovala, ale spis bychom chteli apartman nez klasicky hotelovy pokoj.

    predstava:

    - hezky apartman se dvema loznicema + nejaky spolecny obyvak s kuchynkou. idealne kdyby to melo nejake zazemi jako restaurace, snidane, pripadne indoor bazen a/nebo wellness, ale chapu ze to je uz bonus.

    lokalita:

    - nebudeme lyzovat, netreba vylozene hory, radeji cechy (zapadni, jizni, vysocina), ale radeji v prirode nez ve meste.

    pro nase ucely by mi prisly idealni tyto apartmany http://www.babyhouse.eu/o-ubytovani/, ale ja pojedu z prahy a kamaradka z plzne a beskydy nedame.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Nemate prosim nekdo tip na ubytko v Toskansku? Nejake, kde muzeme bydlet sami, nechceme sdilet vilu s dalsimi lidmi.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    Na šnorchlování jsme letos vyzkoušeli Elbu a bylo to geniální. Nadšené byly děti i my dospělí! Myslím ale, že to je obecně lepší tam, kde není písek, protože tam je pak ve vodě hůř vidět.

    U nás je na ekzém jen týden blbý, to se všem třem zhorší. Dva týdny jsou dobrý, tři a víc ideál. Průdušky a zahlenění se lepší prakticky okamžitě.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    DRIZZT: Tak to by jim ten Zakynthos asi vyhovoval. Plaze nebyly kdovijak narvane, a to jsme tam byli v cervenci. Od hotelu k mori 100m, ale v te oblasti (Alykes) je hotelu a penzionu plno, mnohe primo u plaze. Cena byla v te dobe srovnatelna s Bulharskem. Ceny tam byly dobre (oproti tomu treba Kreta je pry draha, co mi rikala kamaradka ze platili za jeden rodinny obed napr., tak Zakynthos mnohem levnejsi).
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    TORUVIEL: Děkuju

    XMARGE: Bulharsko je horký favorit - jediné, čeho se bojím, je strašně moc lidí.

    VVENDY: Díky, Malorca mne nenapadla, mrknu na ni.

    Kdybyste měli někdo tip na konkrétní hotel, budu moc ráda.

    Naši nechcou chodit po památkách či tak něco. Idea je sedět v písku a užít si moře s co nejmenší námahou pro hlídače. Méně lidí výhodou.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KATIA: jasný, ale bohužel některý pětiletý děti, eh ;-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANNAWA: ja to myslela primárně ve smyslu, že nutně nepotřebuje kočár, rovinku, pozvolný přístup, bez vln a tak ;-) že už zvládne i nějakou tu "nepohodu", zase úměrně i pro babi s dědou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam