• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    EDERA
    EDERA --- ---
    COQUINE: To chápu. My řešili dovolenou zrovna tenhle týden (chceme jet zase dvě rodiny, tak je třeba to řešit s předstihem) a po prvním naklikání parametrů jsem taky měla dojem, že se v těch cestovkách letos zbláznili.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    TRISSIE: ha, chtela jsem uz pozadat o link, ale pak jsem precetla posledni vetu :) chapu, nechces na dovoleny potkat pulku nyxu :D
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    EDERA: tak to preci zalezi, jake tam naklikas parametry. mne neslo o nejlevnejsi cenu, jen jsem konstatovala, ze kdyz zadam nase pozadavky, vyjde to skoro na kilo a mallorka za kilo fakt ne :-) to radsi poletim na ten reunion, zanzibar apod.

    TORUVIEL: diky, mrknu se. zakynthos nam dost lidi doporucuje, tak se podivam konkretne na to tvoje mesto.

    HUJERKA: ju, dekuji. prostuduji a pripadne se ozvu :)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    TRISSIE: letos nás Invie se svým přístupem taky dost zklamala
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    COQUINE:
    rok 2014 s 15 měs. dcerou: https://hotel.invia.cz/recko/kos/tigaki-beach/tour-1308523/?id=184564019 (super, akorát pláž přes silnici)
    rok 2016 s 3letou a ročním.: https://hotel.invia.cz/recko/kreta/sea-front-hotel-apartments/tour-1209893/?id=178449421 (nejlepší ubytování, jídlo slabší)
    rok 2017 s 4letou a dvouleťákem: https://hotel.invia.cz/recko/korfu/athina/tour-1046784/?id=171360179 (skvělý jídlo)
    rok 2018 s 5letou a tříleťákem: https://hotel.invia.cz/recko/rhodos/stafilia/tour-1341773/?id=177307945

    Klidně se doptávej :-)
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    TORUVIEL: Jo a vyslo nas to na cca 50tis za 3 osoby (v tom je zapocitana i strava v restauracich).
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    COQUINE: Nam se loni moc libilo na Zakynthu. Mesto Alykes. Velmi pozvolny vstup do more, plaze piscite i oblazkove, teple more. Bydleli jsme v mensim hotelu bez stravy, a bylo to dostacujici (nevyhledavame kdovijaky komfort). Snidane jsme si nakoupili v obchode, na obed ci veceri zasli do restaurace. Na pamatky se da zajet autem z pujcovny (my meli primo u hotelu), ale to nevim zda te zajima, s malymi detmi.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    EDERA: píšu si tedy, že plážový bar je podmínka nutná :-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    COQUINE: Já se teď cvičně koukala na Fischera a na tý Mallorce první týden v září mi to pro vaši sestavu nacházelo ceny kolem 45 tisíc za všechny.

    Jinak moje loňská zkušenost, kdy jsme v těsném sledu za sebou absolvovali Rhodos a Mallorku jsou, že při stejné kategorii hotelů jsou v Řecku o poznání milejší lidi a ve Španělsku výrazně lepší služby (kotejly sice měli jen u bazénu, ale z lepších surovin).
    EDERA
    EDERA --- ---
    TRISSIE: A to ještě nevíš, co Tě čeká s puberťákama.:-P Ještěže Roman v baru na pláži míchal koktejl jménem zombie.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: protože jako, co si budeme povídat, ten alkoholický koktejl na pláži výrazně, ale fakt výrazně zvyšuje pohodu rodiče na dovolené s mrňatama! :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    IKARIE: no, to jo... překvapivě největší nabídku těchhle velkých suit má právě to Bulharsko.
    Loni nám dost pomohli v Invii, ovšem letos to byla tragédie, vůbec se nesnažili, ani nepracují s tolika cestovkami, tak jsem hledala po vlastní ose... a nakonec skončila zase u stejné cestovky a stejného hotelu. Protože u těch ostatních bylo vždycky něco, co se mi nelíbilo nebo co jsem měla pocit, že by nám dovolenou komplikovalo (jako třeba... když už platím za AI, tak chci mít možnost dát si pití na pláži... ouha, plážové bary nevede skoro nikdo. nebo už zmiňovaný "mrakodrap" a dole na pláži osm řad slunečníků na padesáti metrech - to jsem si představila, jak tam naháním dvouletou Barču a hned ta "idyla" poněkud zkysla...)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    TRISSIE: ale pokud si pamatuju dobre, taky si tu psala, ze to byla docela veda neco takoveho sehnat? :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KATIA: my měli apartmán se dvěma ložnicemi, dvěma koupelnami, a obývákem s kuchyňským koutem a normálním jídelním stolem :-)
    a k tomu jako bonus ultra-all inclusive, dětský klub přes den a večerní diskotéku v plážovém baru na konci pláže nejdál od hotelu, takže nebylo nic slyšet.

    hm... už chápu, proč jedeme letos do stejného hotelu :-))))
    KATIA
    KATIA --- ---
    COQUINE: s dvěma dětma je válečka k nezaplacení :-))) zkus mrknout na to Řecko, Bulharsko, to podle mě vycházelo levnější. a jestli nevadí odlet z Německa, tak jsme měli vždy dobrou zkušenost s nacesty.cz
    KATIA
    KATIA --- ---
    IKARIE: to mě nepřekvapuje. já v principu radši jedu na sebe, nesnáším dobře ty hotelové shluky lidí, ale zase uznávám, že teď jak jsme byli s polopenzí, tak to mělo něco do sebe (a to můj muž hodně vaří, takže to rozhodně neleží na mě). na druhou stranu v cizině mě teda dost baví i to nakupování místních specialit a tak, takže vlastní vaření má i tenhle bonus.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    KATIA: to a kdyz jsem ted v prosinci neco hledala pres CK, byl tento pozadavek naprosty no-go. mozna to bylo tim, ze vypadly kvuli pocasi evropske destinace, ale kdyz jsem se divala po SAE, kapverdech, i tech Kanarech, kdyz uz neco melo apartnam nebo nejaky suite, stalo to strasny ale strasny ranec.
    muj muz chrape, takze proste pro me to je zasadni kriterium odpocinku, mit nejaky oddeleny prostor, to uz radsi budu varit.

    dum pres airbnb jsme meli v cervnu v malaze a bylo to super, ale ja se teda nak s velkym varenim netrapila, vecer jsme grilovali na terase a na obedy a nekdy i snidane jsme chodili do mesta, nicmene tato varianta se ve finale v evropskych zemich prodrazi vic, nez varianta All Incl.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    IKARIE: to ja i relativne najdu. a pak kouknu na cenu a rikam si, ze preci nedame kilo za valecku u more. to bych je radsi sebrala a odletela na zeland apod. takze si myslim, ze podvedome na zadnou valecku jet nechci, nikdy jsme takhle nejezdili no. pritom ja bych si rada nekde odpocinula. aspon hodinu dve :-D
    KATIA
    KATIA --- ---
    IKARIE: ten apartmanovej pokoj mi s dvěma dětma přijde jako nutnost, na hotelu ne vždy jsou a než jeden pokoj, to radši byt/dům/apartmán s kuchyní. zas je fakt, že vyloženě v sezoně může stačit mít terasu/balkón...
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    /a jeste jedno ale, nebylo to primo na plazi, takze nutne dojit na mestskou nebo dojet autem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam