• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    IBERIA: tip na ubytování nedám, nic vyloženě super v té oblasti neznám, vloni jsme tam bydleli v ubytování jménem Orange House, což byla chata kousek od Krumlova, kde se paní majitelka zjevně pomátla a oranžové tam bylo všechno od povlečení, přes utěrky, ručníky, závěsky, dlaždičky, doplňky.....nic proti oranžové, ale co je moc, to je moc :-)

    ale přímo v Krumlově jsou pro děti naprosto geniální kláštery http://www.klasteryck.cz/. pravidelně tam mají nějaké akce, dílny, ale i samotná expozice je parádní, zajímavá a interaktivní. Je to hned u zámku na Latránu.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Prosím o tipy na ubytování poblíž Českého Krumlova (Jihočeskou salaš jsem zde vyfiltrovala, ale má již plno a také je trochu dál).
    Co navštívit s dětmi přímo ve městě? Co v okolí (příroda i kultura)? Děti (5, 8) jsou zvyklé na výlety i prohlídky. Pak mě ještě zajímá, jak je to s cyklostezkami v okolí, mladší potřebuje rovinatou asfaltku (Polabí je ideální:), to tam asi nenajdeme, že:)?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    COQUINE: byla jsem a bylo to boží!
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    nahoda je blbec, zkusim to:

    nebyl jste nekdo v tomto detskem hotelu v rakousku? https://www.dachsteinkoenig.at/en/
    z webu jsem dost nadsena :)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    LORAIN: Dik za upozorneni, vezmeme vic vody, at je to pojisteny.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    VENIKA: Pro minuskare - ja myslela samozrejme vyhrazene, oficialni, povolene.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    VENIKA: opatrně s ohněm :-) bydlím nedaleko a včera hasiči jezdili jako o život, prý spalování zahradních odpadů, grilování a rodělśvání ohňů
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    LADAVAZA: Diky moc, zkusime!
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    VENIKA: Asi před třemi lety jsme takhle opékali buřty zde https://mapy.cz/zakladni?x=14.3778544&y=50.0147272&z=17&source=base&id=2086964
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Doraz na prazske - zitra bychom s detmi chteli vyrazit do chuchelske minizoo. Prijdem asi od Slivence a zpatky sejdeme dolu z kopce na opacnou stranu. Tusite, jestli je tam nekde pobliz nejake piknikove misto na rozdelani ohne? (ja si teda myslim, ze asi ne, ze je to dost v lese.. ale hodilo by se to)
    RYNA
    RYNA --- ---
    PTACOPYSK: mockrát děkuju za nabídku, zvážím. myslím ale, že dvojgolfky už jsou pro nás moc, přece jenom staršímu už pomalu táhne na čtyři...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    HUJERKA: my před rokem a půl (čtyřapůlletá, dvouapůlletý) tady https://hotel.invia.cz/recko/kreta/dessole-dolphin-bay-resort a velká spokojenost (all inclusive teda, jídlo fajn, pláž fajn, bazének pro děti, hřiště, odpoledne zmrzlina...)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    PROMETHEA: už jsem sem jednou psala, kde jsme byli s dětmi v Řecku my a vždy spokojení, vše s polopenzí
    rok 2014 s 15 měs. dcerou: https://hotel.invia.cz/recko/kos/tigaki-beach/tour-1308523/?id=184564019 (super, akorát pláž přes silnici)
    rok 2016 s 3letou a ročním.: https://hotel.invia.cz/recko/kreta/sea-front-hotel-apartments/tour-1209893/?id=178449421 (nejlepší ubytování, jídlo slabší)
    rok 2017 s 4letou a dvouleťákem: https://hotel.invia.cz/recko/korfu/athina/tour-1046784/?id=171360179 (skvělý jídlo)
    rok 2018 s 5letou a tříleťákem: https://hotel.invia.cz/recko/rhodos/stafilia/tour-1341773/?id=177307945
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    RYNA: pořád je mám, tak je event. mohu v Praze zapůjčit
    RYNA
    RYNA --- ---
    PTACOPYSK: Díky, to je dobrý tip.
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    RYNA: my jsme letěli na dovolenou s dětmi 2,5 a 1 rok a za tímto účelem jsme pořídili levné dvojgolfky (pro dvojčata) z druhé ruky (a ještě jsme mohli mít do letadla druhou věc zdarma, v našem případě cestovní postýlku)
    RYNA
    RYNA --- ---
    MUFLONEK: Taky s Ryanairem, super, to ráda slyším.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    Mate nejaky osvedceny tip na Recko? konec zari, deti 3,5r a 1,5r?primarne ubytovani, ale klidne i regiony vhodne na koupani, a mini vylety, idealne s dobrymi restauracemi v okoli, klidne i jidlo primo pri ubytovani
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RYNA: Před 14 dny jsem letěla s 2,5 a vůbec nebyl problém... S kým letíte? Ryanair problémy nedělá...
    RYNA
    RYNA --- ---
    KATIA: Hm, hrbolatá dlažba mi nedošla. Díky.
    TORUVIEL: Mně by to asi ani nenapadlo, ale dost mě teď nahlodala kamarádka, která je na týdenní dovolenou ve Valencii přibalila do kufru a libovala si, jak jim to celou cestu hrozně zpříjemnilo.
    MUFLONEK: Kočár pro mladšího bereme, to jinak nejde, a k tomu už tahneme dvě sedačky (na místě budeme půjčovat auto). A to jsem se dušovala, že už budeme cestovat jenom na lehko :) Cestování s dětma je prostě výzva.

    A propos! Paní z přepravní společnosti mě varovala, že nárok na 2 ks vybavení mají jenom děti do 2 let a že pak už může být problém. Říkala ale, ať to necháme být a doufáme, že na přepážce natrefíme na někoho vstřícného. Měl jste s tím někdo někdy na letišti potíž?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam