• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    COQUINE: my byli u Lipna v srpnu s 15 měsíčním. Stezka korunami stromů nám přišla taky dobrá, docela koukal i na bobovou dráhu, která byla pod kopcem, ale je dost bojácnej, takže jsme se spokojili s okouněním. Pak jsme půjčovali kolo+elektrokolo+dětský vozík a byli na výletě z Nový pece do Černého kříže a zpět (půjčovna byla přímo v Peci, volali jsme den předem, aby tam měli ten vozík). Pak jsme byli na Vítkově hrádku a na obědě ve svatém Tomáši. Teď v jeho 22 měsících jsme si dost užili i Krumlov - na hradním nádvoří fontána, zábava skoro na půl hodiny, další půl hodina pozorování medvědů v příkopu. Původně jsme chtěli i do klášterů, ale nakonec bohatě stačila návštěva tamní kovárny a trhu na nádvoří. A kdybyste měli čas cestou na jih, tak se nám líbila zoo v Hluboké a moc dobře jsme se najedli ve Lhenicích v restauraci Na Verpánku.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    MEDVED007: Těm menším se tam taky líbilo, to ne že ne, ale stejně tak by se jim libilo normálně v lese, starší si víc užili ty atrakce.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    RYBKA: taky jsme tam byli, ale popravdě mi přijde, že tříleté a mladší dítě má stejně ten repetoár pro něj zajímavých aktivit dost úzký, takže i zeměráj by se mohl chytit. mě zaujala stezka bosou nohou :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    GUDRUN: no sakra, to by možná stálo za hřích :)) zvážím, díky!
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    MONI: Tam jsme byli a líbilo se nám tam, ale přišlo mi, že si to víc užívaly starší děti, tak 6+.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    PROMETHEA: Na Příbramsku skanzen Vysoký Chlumec a záchranná stanice živočichů Hrachov. Případně zřícenina Kamýku s hřištěm a rozhledničkou.
    MONI
    MONI --- ---
    PROMETHEA: poblíž Orlíku je zážitkový park Zeměráj https://www.zemeraj.cz/ (osobní zkušenost nemám, tohle místo máme již dlouho v plánu navštívit, ale bohužel jsme se tam ještě nedostali)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    DYNK: diky moc, hotel znam z doslechu. mrkneme se tam :)
    DYNK
    DYNK --- ---
    COQUINE: ve Frymburku je ještě hezky (ale i drahy) podmořský svět. Nejvíc tam zaujalo akvarko s živými Nemo a Dory, ale jsou tam všemožné ryby. Některé se dají i krmit. Je to v hotelu Frymburk, kde je i velký bazén a wellness.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    Mate nekdo tipy na vylety, restaurace, indoor aktivity, cokoliv pro děti 3r a 15m v okoli Orlika? Příbramsko/ Písecko
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    VENIKA: maji tam pár zvířat :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    VENIKA: jestli je v Krumlově v provozu muzejní štola, tak z toho by mohl mít 4r už docela Vánoce, ne? jezdí se tam vláčkem a dětem se dávají na hlavu blembáky
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    QUANTI: Jakoze pridat, co se starsima? My tohle delame i se ctyrletakama, teda krome te sedacky a kola, ale az bude jezdit sam, tak bych chtela jet znova.
    Jeste jsem cetla, ze nekdo jezdi do Krumlova, kde je mj nejaky zrcadlovy bludiste.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    VENIKA: super moc diky. neco v planu mame urcite
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VENIKA: klidně to můžeš přizpůsobit na děti 4 a 6 :))
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    COQUINE: Napisu ti, co obvykle delame my, tak si z toho muzes vybrat, co by se vam hodilo a bavi vas - lanovkou nahoru/prochazka, pak na Stezku korunami stromu (kocarky muzou), na druhe strane od lanovky je takovy zabavni park Kralovstvi lesa (?), na ten je ale 1.5 mozna malo. Pak bobovka (syn to miluje a poprve byl asi takhle brzo, ale to byl trochu extrem). U bobovky je celkem fajn hriste. Pak dole aquapark, i kdyz tam obcas byva studena voda. Vevnitr te budovy je i nejaka herna, tam jsme zatim nikdy nebyli - Hopsalkov nebo tak. Jinak od cca toho 1,5r funguje nekonecne hazeni kamenu do vody, to jsme tam delali dost casto :). Ve Frymburku je taky bazen. Daji se pujcit kola i se sedackou a udelat mensi okruh smerem na Frymburk a pak prejet privozem na druhou stranu a dojet zpatky, to je hodne fajn, neni to dlouhy, takze to clovek vydrzi i na tom pujcenym kole, lodicka prijemny zpestreni.
    Dodatecne, nevyzadane: Po ceste do Phy se da zastavit v Hluboke v zoo, prijde mi pekna, je teda mensi. Pripadne i vylet na zamek.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ahoj, nemeli byste nejake tipy na aktivity s detmi 1,5 roku a mene na lipne? ja tam jezdila jenom kalit pred x lety, tak detsky atrakce uplne v maliku nemam :) google pouziju, jde mi o konkretni, idealne ne moc starou, zkusenost. dekuji! :)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    PTACOPYSK: Tak to byl opravdu ultimatni tip. Za 320 z decathlonu a k nezaplaceni, vyhrivany to fakt moc neni a syn by tam bez nej urcite nevlezl, diky moc!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam