• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    Cestujete s vasimi ratolestmi? Mate tipy na pekna mista pro deti v Cechach ci jinem kraji? Cestujete autem, vlakem, na kole, letadlem ci pesky? Vite o peknem, levnem ubytovani zamerenem pro deti? ...SUP SEM S VASIMI ZKUSENOSTMI. CESTOVAT SE DA V JAKEMKOLI ROCNIM OBDOBI.
    rozbalit záhlaví
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MARKYSHA: tak to nevim kde, ale krome toho, ze ridici bezne rusi objednavku, tak jetax mam domu za 280 a uber 400
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    PETUL_KA: z Dejvic na hlávák to nestojí 600. Já vezla dvě děti na tábor, kola, bagáž a stálo to z Evropské na Hlavák 270 korun.
    TRAMIN: Uber vychází levněji než Jetax
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    IKARIE: buď za nádražím nebo u Labe ;)

    IKARIE
    IKARIE --- ---
    rychly dotaz na podebrady - mame to dneska na pul ceste na vysocinu, mam tam kolem poledne sraz s muzem na obed (jete nevim kde, bud na kolonade nebo sotto vento). vyrazim ted s detma 3 roky a 4 mesice. je nekde v centru nebo u kolonady nejake detske hriste, kde budeme moct kdyztak pockat?
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ANNAWA: trička/plavky z tenké látky jsou na ochranu před sluncem. A pak jsou neopreny (podstatně tlustší a pevnější materiál) proti chladu.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ANNAWA: Ale to Mára se koupe taky v běžných teplotách, ale těch 20 teplota vzduchu mi to přišlo už moc jen na plavky.o) Jinak se v Baltu dá koupat taky v plavkách...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MUFLONEK: nn, tos to určitě pochopila dobře, na rozdíl ode me. B se holt v Baltu koupel v plavkach.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ANNAWA: Já právě neopren používám, aby mu u baltu nebyla zima.o))) Ehm... Možná jsem něco nepochopila...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MUFLONEK: ja si vzdycky myslela, ze tyhle plavky se pouzivaji kvuli sluníčku a UV záření :-))
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ANDREJKA: Ehm, já synovi nasadila krátky v červnu na Rujaně, když byla teplota vzduchu asi 20 stupňů - vodu ani nevím - chtěl se koupat.o))) Jinak to dává bez.o)
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    ANDREJKA: syn kratky neopren do kryteho nosi na hodiny plavani. Plavou ve "velkem" bazenu, kde je voda studena. A casto cekaji na skakani a tak. Tvrdi, ze je mu v nem lepe nez v klasickych plavkach.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    Pokud budete v okoli Orlické přehrady (Písecko) urcite se stavte v Zeměráji (cílová skupina děti ca 7-10 let, ale bavily se tam i naše 1,5 a 3r) a na statku v Probulově (ranch Calamity Jane). Statek je opravdový statek jako za starých časů, s chovem koní a možností jízdy na ponících, možností pronajmout si teepee
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    ANDREJKA: Jj, kratkej. Dlouhej se spatne oblika :) to uz neni takova rychlovka.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    ANDREJKA: Jaho dceri davam i v teply vode (mame ve vedrech kolem 30), protozemam zkusenost, ze vydrzi ve vode dlouho a pak je uz uplne zmrzla. Ale nemame zastreseny bazen
    MONI
    MONI --- ---
    COQUINE: dobrý tip, ale přeci jen z Hlaváku je to s dětmi už kus cesty...

    V parku přímo před Hlavákem je pěkné hřiště s prvky pro mrňata i pro větší (lanová prolézačka, lanovka), je tam voda, wc a hlídač.

    V této lokalitě je ještě zajímavé nové hřiště schované ve vnitrobloku Florentinum - Desfourská zahrada, vstup z ulice Na Florenci, wc v pasáži.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ja to sem dam, byt jde o hriste v praze, ale je podle me v relativni blizkosti hlavniho nadrazi a treba by se to nekomu hodilo.

    park lannova. nachazi se u reky, asi 5 minut od OC Palladium, od Palladia Revolucni k rece a pak doprava a po leve strane po cca 100 m se nachazi tento park. ofiko popis je tento: Hřiště má speciální změkčený povrch a je oplocené. Sestává ze tří částí: na první jsou herní prvky určené dětem od 2 do 6 let, je vybavená skluzavkou, šplhací stěnou, pískovišti, jsou zde pružinové kolébačky a závěsné houpačky, druhá část obsahuje herní prvky určené pro děti od 6 do 12 let, je vybavená lanovou pyramidou a herní sestavou, třetí část je určená pro míčové hry. Jsou zde také dvě pítka.

    za me ciste hriste, to detske pro mrnata je oplocene (cely park je oplocen a jeste toto male hriste je oploceno navic). je zde travnata plocha - deka, piknik. cast pod stromy, cast ne. lavicky ano, pitka ano. v tesne blizkosti neni zadny kram, ale to palladium je 5 minut chuze.

    no a z palladia to k hlavaku zas tak daleko neni.

    hriste je velike, kdybych projizdela/cekala na spoj a mela dve hodky, vydala bych se sem. anebo to tady zakoncit pred odjezdem z hlavaku. wc neni, ale to je prave kousek v tom palladiu.

    https://mapy.cz/zakladni?x=14.4305126&y=50.0930894&z=17&source=base&id=1924183
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MUFLONEK: jo rytířské hradiště je fajn, ale pro nás ze slezského předměstí trochu z ruky. Ikdyž procházka tam je od zastávek Na Brně a na Plachtě kolem Lidlu pěkná
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Tak jsem vyzkoušela to Rytířské hradiště v HK - krásná procházka a cestu k němu značí i několik naučných stezek. A na začátku (U zděné budovy) je ještě lanové centrum Na Větvi (spousta lávek ve vzduchu a natažené sítě na skákání) - jednorázový vstup osoba 120 Kč - tříleťák tam vydržel hodinu - občas si skočil dolů napít se, ale jako je to drahé, správně by se už neměl do průlezky vracet, ale fakt jako každých 20 min 120 Kč nedám, takže skrz turniket prolezl vždy zpátky (kdyby tam byl opakovaný vstup, tak ok, ale takhle se fakt blbě necítím).
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    Víte, že má pražské Národní muzeum akci 9 muzeí za 5 dní tj. když si koupíte vstupenku do historické budovy, teď už bez front, tak se dá navštívit za tenhle lístek dalších 8 budov v průběhu 5 dnů. My koupili v Po a dneska jsme přidali další dvě a už jsme na šesti.Fajn program na léto v Praze.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Dalnicni tasa Florencie-Mnichov, doporucite nejake pekne odpocivadlo/pumpu, kde vas neco zaujalo (hriste, zviratka, vyhled, protahovaci stroje, cokoliv "netradicniho"?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam