• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    Cestujete s vasimi ratolestmi? Mate tipy na pekna mista pro deti v Cechach ci jinem kraji? Cestujete autem, vlakem, na kole, letadlem ci pesky? Vite o peknem, levnem ubytovani zamerenem pro deti? ...SUP SEM S VASIMI ZKUSENOSTMI. CESTOVAT SE DA V JAKEMKOLI ROCNIM OBDOBI.
    rozbalit záhlaví
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIENNA: bacha, orlické hory bývaly levné, ale poslední rok dva tam šly ceny dost brutálně nahoru.

STARDAY: aha, dobré vědět, akorát ze školními dětmi se na trnku v týdnu těžko dostat, sakra.

KATIA
    KATIA --- ---
    STARDAY: ten trnka je fakt hrozně populární, tolik lidí jsem tam v životě neviděla
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    STARDAY: My tam byli už v 10:00 dopoledne a to bylo ještě v pohodě. Odcházeli jsme kolem třetí a to je fakt, že už tam byl dav a fronty. Jinak kustodky nám říkaly, že je lepší přijít ve všední den, zejména s menšími dětmi.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    LENZIE: Taky jsme byli v sobotu v Gasku a na nas tam odpoledne bylo neskutecne moc lidi. Na Trnku jsme se nejdriv vubec nedostali pres ucpane schodiste, tak jsme sli na herny a i kdyz se pozdeji Trnka trochu uvolnil, tak to byla silena tlacenice. Asi to zkusime jeste jednou pres tyden
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    EDERA: Jsem jediná, kdo u nás doma vaří....a představa týdne s jídlem bez potřeby ho vyrobit je součást mého pojetí pojmu "dovolená"...
    Ale děkuju... :-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    NIENNA: Aha, tak zpátky na stromy - ty chceš polopenzi. Tohle bylo bez jídla. Měli vybavenou kuchyň pro vlastní vaření.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    COQUINE: Za málo. Jinak GASK, jak píše KATIA: je super. Byli jsme teď v sobotu a strávili jsme tam asi 5 hodin a syn by tam klidně byl dalších 5. Trnkova výstava s různými herními prvky a 3 samotné herničky GASKu. Chystáme se znovu, než Trnka skončí ;)
    EDERA
    EDERA --- ---
    NIENNA: Kdysi jsme jezdili do Říček do Penzionu Macháček. Bylo to tam fajn, ale žádný velký komfort. Vypadá to, že nemají web, tak cena asi jen na doptání.
    KATIA
    KATIA --- ---
    COQUINE: a v tom GASKu jste byli? my už dvakrát a klidně pojedu znova :-) muzeum lega máme taky v plánu (kdyžtak je i v Poděbradech), ale přijde mi, že na to jsou tvoje děti docela malé...
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    Zdravím a jdu znovu zkusit štěstí (opakovaně odsud odcházím s výbornými tipy na dovolenou).

Rádi bychom nějaký penzion - loni jsme byli nadšení v Penzionu Dobrá na Šumavě - doporučení od IBERIE.

Letos bychom rádi do Orlických hor (ale netrváme na nich)... s polopenzí...
    Bohužel cena je pro nás dost důležitý parametr... :-(

Nemá někdo nějaký ultimátní doporučení?
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    LENZIE: diky, me ty popisy nakonec docela odradily. navic preci jen docela casto chodime do prazske, tak je clovek ponekud zmlsan. treba videnska me taky moc nezaujala a to je asi jiny kafe nez zoo chleby :))

kazdopadne ta zima je strasna. casto narazim na zavreno. uz aby byl aspon brezen, kdy zacinaji postupne otevirat...
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    COQUINE: My byli vloni. Spodní starší část je taková "zoufalá". Je to takové stísněné a když se vydáte podle šipek za zebrou, najdete v pidivýběhu jen plastovou náhradu (což, myslím, není jediná, co tam je k vidění). Ta horní nová část je o chlup lepší, alespoň co se výběhů týká. Jsou tam daňci - jejich výběhem se dá normálně projít a za nějaké ty drobné se dá i koupit krmení a můžou se krmit z ruky (tady bacha na menší děti - daňci jsou dost neodbytní a je jim jedno, na co šlápnou a do čeho vrazí, jen aby dostali kus žvance). Pak jsou tam velbloudi a medvědi ušatí, u kterých je postavený domek s vyhlídkou do výběhu. Hřiště je tam velké, hezké (těžko říct, jak to s ním je teď v zimě).
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    LENZIE: Jdu ještě jednou poděkovat za tip na Ruthardku v KH - bylo úplně plno a na jídlo jsme chvíli čekali (tříleťák oznamoval co deset vteřin, že už má hlad a kdy to teda jako bude, tak v jistou chvíli moje nervy začaly čekání považovat za nějaké dlouhé). Ale jídlo naprosto fantastické, obsluha velmi vstřícná a milá. :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ANNAWA: hodne jsem narazel na to, ze jakmile jsem tam dal trilety dite, tak nam to cpalo 2 pokoje
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANNAWA: ten kontakt mi tam přišel z počátku přiměřený (kozy, buvol, lama), je fakt, za přidali nějak tu gepardici a dal nevím... nejezdime tam už a jeden z důvodů je stejný jako u tebe...ale mrzí mě, byla jsem tam poprvé před dětma a přišlo mi to hrozně fajn. a kousek je krásná rozhledna Romanka, od nás to byl prima výlet.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TOOMIX: reklamní lákadlo ;-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KATIA: já ta nejezdím z principu, jednak si myslím, že tyhle malé kontaktní ZOO nejsou pro zvířata žádný med, navíc konkrétně majitel ZOO Chleby je trochu lidské hovádko.
    KATIA
    KATIA --- ---
    COQUINE: vybavuju si nějaké provazové prolézačky, ale to nevím, jestli si teda zrovna v tomhle počasí užijete.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    KATIA: v ty novy je pry dobry hriste, ale nevim no. kazdopadne diky, asi si hodim korunou.
    KATIA
    KATIA --- ---
    COQUINE: ja jsem v chlebech už pár let nebyla, ale tenkrát se mi to už moc nelíbilo. z počátku to bylo takové rodinné, větší statek se zvířátkama, prasátka tam běhaly na volno, mělo to atmosféru. jak se pak začali víc rozvíjet tak ve stare části byl hrozný chaos, nevkusné cedule, divný. novou jsem viděla hotovou jen z části, ta byla celkem pěkná.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    nebyl jste nekdo v ringellandu? nejak nevim, jestli se mi tam chce :)
    pripadne vaham nad zoo chleby. ty recenze jsou ponekud rozporuplne.
    ringelland me laka kvuli blizkosti KH, sfoukla bych to s muzeem lega treba.
    dik :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KATIA: koukám obecně na cestovky (Čedok, Fischer...) a na Invii. Ale přes zajezdy.cz jsem už něco našel
    KATIA
    KATIA --- ---
    TOOMIX: dražší, to je divný, ale počítáš cenu letenky? zdarma bude jen pobyt a to je jestli nepotřebujete další postel...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam