• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ANNAWA: Normálně jezdíme do Krkonoš... takto snad bude srovnatelné...

Ale vlastně se nebráníme jakékoli lokalitě (loni jsme taky na Šumavu jet neplánovali a bylo to SUPER).
    KATIA
    KATIA --- ---
    ještě je GASKu doplním, že hned dole je malá herna pro menší děti (stejně tam vždy musíme jít, je tam super prolézačka), a pak v patře ty vizuální herny (asi tři propojené místnosti, chodba a ještě další místnost za tím). nám docela trvalo než jsme to objevili v tomto rozsahu, třeba je tam ještě něco :-))) a když upichnete děti, tak stálá výstava je moc krásná, je to 20.stoleti mi zajímave uspořádané (emoce, vlastnosti), pro starší děti je to taky fajn.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    KATIA: Ty nase uz byly dost jety, mladsi se uz bal tmy a lidi a my uz taky moc sil nemeli. Tak priste
    KATIA
    KATIA --- ---
    HANELA: jako děcko jsem to měla stejně, mnohem víc se mi líbí jako dospělé ( a ani ne vše), ale děti nijak neprotestovaly ;-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    STARDAY: ta horní část je úplně interaktivní, s malýma deckama bych šla rovnou tam.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIENNA: bacha, orlické hory bývaly levné, ale poslední rok dva tam šly ceny dost brutálně nahoru.

STARDAY: aha, dobré vědět, akorát ze školními dětmi se na trnku v týdnu těžko dostat, sakra.

LENZIE
    LENZIE --- ---
    HANELA: Náš tříleťák byl fakt nadšený. Výstavu jsme procházeli spolu a u obrázků a loutek si povídali. Hernička byla samozřejmě top, odtamtud jsme ho nemohli dostat. U pokladen mají hodně knih a suvenýrů (odnesli jsme si tři pexesa).
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    HANELA: Ja jsem byla docela prekvapena. Dcera (3,5 roku) chtela sledovat vsechny videa. O patro vys je vystava vic onteraltivni, jsou tam i nejake trikolky. Myjsme se tam bohuzel nedostali. A pak tam jsou ty vizualni herny a lezecko skakaci stena, co vypada jak obraz od mondriana.
    HANELA
    HANELA --- ---
    KATIA: STARDAY: LENZIE: a jak se dětem líbí? Právě jsem před Vánoci objevila v Praze obchůdek s jeho věcma a byla jsem nadšená, přitom jako dítě jsem ho moc ráda neměla (Zmatlíková mi byla sympatičtější, prostě dítě :-D)
    KATIA
    KATIA --- ---
    STARDAY: ten trnka je fakt hrozně populární, tolik lidí jsem tam v životě neviděla
    EDERA
    EDERA --- ---
    NIENNA: To naprosto chápu.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    LENZIE: My dorazili akorat ve 2, kdy zacina komentovana prohlidka. Chyba v planu no :)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    STARDAY: My tam byli už v 10:00 dopoledne a to bylo ještě v pohodě. Odcházeli jsme kolem třetí a to je fakt, že už tam byl dav a fronty. Jinak kustodky nám říkaly, že je lepší přijít ve všední den, zejména s menšími dětmi.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    LENZIE: Taky jsme byli v sobotu v Gasku a na nas tam odpoledne bylo neskutecne moc lidi. Na Trnku jsme se nejdriv vubec nedostali pres ucpane schodiste, tak jsme sli na herny a i kdyz se pozdeji Trnka trochu uvolnil, tak to byla silena tlacenice. Asi to zkusime jeste jednou pres tyden
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    EDERA: Jsem jediná, kdo u nás doma vaří....a představa týdne s jídlem bez potřeby ho vyrobit je součást mého pojetí pojmu "dovolená"...
    Ale děkuju... :-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    NIENNA: Aha, tak zpátky na stromy - ty chceš polopenzi. Tohle bylo bez jídla. Měli vybavenou kuchyň pro vlastní vaření.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    COQUINE: Za málo. Jinak GASK, jak píše KATIA: je super. Byli jsme teď v sobotu a strávili jsme tam asi 5 hodin a syn by tam klidně byl dalších 5. Trnkova výstava s různými herními prvky a 3 samotné herničky GASKu. Chystáme se znovu, než Trnka skončí ;)
    EDERA
    EDERA --- ---
    NIENNA: Kdysi jsme jezdili do Říček do Penzionu Macháček. Bylo to tam fajn, ale žádný velký komfort. Vypadá to, že nemají web, tak cena asi jen na doptání.
    KATIA
    KATIA --- ---
    COQUINE: a v tom GASKu jste byli? my už dvakrát a klidně pojedu znova :-) muzeum lega máme taky v plánu (kdyžtak je i v Poděbradech), ale přijde mi, že na to jsou tvoje děti docela malé...
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    Zdravím a jdu znovu zkusit štěstí (opakovaně odsud odcházím s výbornými tipy na dovolenou).

Rádi bychom nějaký penzion - loni jsme byli nadšení v Penzionu Dobrá na Šumavě - doporučení od IBERIE.

Letos bychom rádi do Orlických hor (ale netrváme na nich)... s polopenzí...
    Bohužel cena je pro nás dost důležitý parametr... :-(

Nemá někdo nějaký ultimátní doporučení?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam