• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ANNAWA: my taky musíme jezdit v sezoně, max urveme poslední týden v červnu, kdy se už ve škole obvykle nic neděje....ale dát prvních 14 dní v září, tak to nás děti sežerou, protože to se obvykle řeší spousta věcí a oni u toho chtějí být
    a potvrzuju ten propastný rozdíl v cenách :-(
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KATIA: my zatím i se skolakem a předškolackou jezdíme v září, dříve jsme s velkými dětmi jezdili v červnu. Ale byli jsme na přelomu července a srpna na Balkáně a taky to šlo, nicméně ono v Bosně ta vedra zase nebývají až tak zničující.
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANNAWA: v zásadě sdílím tento názor, jenže moje a mužovy pracovní povinnosti plus nově školák v rodině znamenají, že už několikátý rok jedeme v top sezóně....e vlastně nemám nějak zásadně blbé zkušenosti, takže asi dobrý. jen teda cíleně vybíráme méně exponované lokality.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KATIA: ale osobně bych zrovna v srpnu do Itálie nikdy nejela, moc lidí, moc horko. První dva týdny v září považuju za ideál.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KATIA: tak to samozřejmě jo.
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANNAWA: my jsme před lety bylo tady: http://www.caorletour.cz/apartmany-villaggio-dei-fiori
    v sezoně přes 23.000, mimo sezónu 8.000. tomu říkám násobný rozdíl :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KATIA: násobný rozdíl to určitě nebyl, někde výrazný ano.
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANNAWA: mrknu na to, ale moje zkušenost je, že mimo sezónu jsou ceny násobně nižší než v...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HABRENKA: to mi nijak extra výhodné nepřijde, řekla bych, že na tuhle cenu se v takovém areálu dostaneš vcelku běžně, i když v hlavní sezoně bývají ceny o trošku vyšší.

My máme dobré zkušenost třeba s tímhle

Human Company: campsites and villages for your holiday in Italy - Human Company | Official Website
    https://humancompany.com/en

Jak nemám moc ráda obří kempy, tohle nám vyhovovalo, děti tam byly přímo nadšené a to je taky podstatná věc, loni jsme byli třeba v tom římském Village Fabulous. Ta tři noci v domečku pro 5 lidí , byl jsme tedy čtyři, jsme platili v září tři a půl tisíce. Za kemp u Pisy v domečku za čtyři noci čtyři tisíce. A v Neapoli jsme měli byt přes Booking.com na pět dní pro čtyři lidi za 6k se snídaní.
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANNAWA: Tak to bych si teda vzala nějaké tipy na tu Itálii, jestli máš prověřené...
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    IKARIE: chapu... uplne mne z toho jima hruza :D, deti jsou splachovaci asi...
    ANNAWA: apartman pro 6 (2 loznice a kuchynoobyvak) v arealu s bazenem, bez lozniho etc, proste jen ubytko za 10k na 7 dni
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IKARIE: nepřekonatelný odpor?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ANNAWA: měli jsme loni dvakrát domek v kempu, super zábava pro děti, v jednom do bazénu s čepicí, v druhém bez ní, ale fakt žádný drama.

Obecně, jak moc výhodné to je? V Itálii seženeš překvapivě levné ubytování celkem běžně, totiž.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    HABRENKA: tohle pravidlo koupaci cepice plati i v madarsku pro prekrasnou venkovni padesatku v szechenyi laznich, takze jsme si tam k me litosti nikdy nezaplavala :)
    FIFI
    FIFI --- ---
    ANNAWA: tohle latkove?

HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ANNAWA: autem. dnes je možnost slevy. bozemuj já vím, že je to divnej narod, ale koupaci čepice... aaaaaaa. Ale na fotkách to nemaj!
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HABRENKA: byli jsme loni v italském kempu, kde byl bazén jen s čepicí, ale to prodávali je asi za dvě eura, takový látky vy, žádný drama.

HABRENKA: takže autem?
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    HABRENKA: v takovych chvilich asi dat na intuici....a proc se musis rozhodnout ted hned? Ty pravidla v bazenu divny...ja bych do toho asi nesla, pokud uz sama vahas...
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    PROMETHEA: jo, procitam, musím se rozhodnout dnes a je to ode jdu ke zdi a tak se ptám i na případne zkušenosti tu no. teď mi známá tvrdí že bazény jsou jen několik hodin pristupne a jen v koupaci čepici a myslí to vážně :D, to mi přijde fakt už absurdní.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    HABRENKA: Byla jsem asi v roce 2008 v Chioggia, kousek výš a nekoupali jsme se, protože už byla zima, ale celý to centrum (Sottomarina) mi přišlo, že v létě je normálně připravený na koupání. Jak je to aktuálně bohužel nevim.
    Ale v zásadě, když mám nabídku (ne doporučení) na něco, kam to neznám, tak googlím a pročítám hodnocení. Existuje spousta cestovních serverů a hodnocení jsou většinou pravdivá. Googlim místo jako takové, i ubytování a další možnosti zábavy v okolí. Samozřejmě nejlepší je efekt překvapení, ale to se s dětma snažím trošku eliminovat.
    Ale myslím, že i kdyby moře z nějakého důvodu nebylo na koupání, tak v Itálii je hodně co objevovat. Už jen večeře z jejich surovin je zážitek :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam