• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Ale je tam jeste bachyne se selatama, danek a muflon. Ostatni uz jsou bohuzel pryc.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Zookoutek v Brezanskem udoli je bohuzel zrusenej. :( snad docasne.

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    POZITRON: jasně... no rozhodně kdybyste třeba někdy měli cestu tím směrem, tak to můžete prubnout :-)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    TRISSIE: diky, ale to je uplne na opacny strane. my bydlime v praze 4 a mame chalupu u tynce nad sazavou, proto je pro nas nejlepsi praha zapad a praha vychod. hlavne at je to co nejbliz a co nejmensi prostor pro hysteraky v autosedackach. :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    POZITRON: a tihle mají samozřejmě teď zavřeno, ale taky se nám tam moc líbilo (objeveno během předloňské letní déčko soutěže, jinak tu doporučuju sledovat, bývají tam krásné inspirace):
    Železniční muzeum Zlonice
    http://zmzlonice.draha.net/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    POZITRON: letecké muzeum ve kbelích je pro tyhle mrňata taky fajn, zvlášť když zůstanete venku a nepůjdete do vnitřních prostor, tak tam může lítat jak střelenej a nikomu to nebude vadit :-)
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    POZITRaON: jo, myslím..

Jílové u Prahy, rozhledna Pepř, jestli se mladý pan nebude bát.. Po cestě z města je hřiště a nějaký to zvíře (v ohradě).
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    POZITRON: V Lužné u Rakovníka je parádní vlakové muzeum a vedle je muzeum USA automobilů
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    TOMBRIDER: chtela jsem napsat vojenske, pardon.
    a zoo park jsem taky prejmenovala, je to farmapark. :)
    MISHUGE: v brezanskem udoli to nemyslis asi ty klece se sovama a prasata u nadrazi zbraslav?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    POZITRON: Letecké je v Kbelích. U Lešan je tankové muzeum. ;)
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    POZITRON: lesní zoo Velké Chuchle, další je v Brezanskem údolí.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Pomalicku bych chtela nasbirat nejake typy na vylety vhodne pro kluka, kteremu je ted 2,5 roku, nejlepe Praha-Vychod, Praha-Zapad. Zatim mam na seznamu ZOO park Sobehrdy a letecke Muzeum Lesany.
    Nenapada vas neco dalsiho osvedceneho?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    chmmm ponikla... když to tak čtu, nějaké tipy kolem vrchlabi plus minus v dojezdove vzdálenosti na puldenni výlet... rýsuje se nám možný pobyt a já umiram zatím na rymicku a nebyla jsem schopná zatím nic, tak uvitam rady na záložní program...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    EDERA: a kdo tam nemůže dorazit, ten si může objednat sady na výrobu ozdob přes internet!
    překvapilo mě teda velice velmi, že krom toho, že je to 100% ruční výroba (a že to zahrnuje i factoring, takže člověk ve finále podporuje nějakou důchodkyni nebo matku na mateřské), tak že je v těch perličkách čisté stříbro!
    už se těm cenám nedivím.
    EDERA
    EDERA --- ---
    TRISSIE: Já právě taky. Jak sis všimla, tak tam i posílám na výlet další návštěvníky, co tam taky utrácej.:-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    EDERA: já ještě něco vytáhnu zpátky z dětí (trvaly na tom, že si koupí ještě další krabičky na tvoření za kapesné, co maj doma) - a popravdě, zrovna tamní výroba mi přijde jako něco, co budu podporovat ráda.
    EDERA
    EDERA --- ---
    TRISSIE: No jo, my tam byli to léto, jak jsme do Harrachova na dovolenou jeli proto, že bruneta neměla pas. Takže jsme tak jako měli nastaveno, že za last minute u moře jsme chtěli dát padesát tisíc, Sklář nás stál "jenom" patnáct, takže vlastně hrozně šetříme a můžeme utrácet po výletech.:-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    EDERA: dětem rozhodně víc, než mojí peněžence :-)
    jen teda s tou nejmenší to bylo trochu náročnější, protože batole a sklo, chemikálie a otevřený oheň není úplně dobré kombo, ale naštěstí jsme na ni byli tři dospělí (nepočítaje průvodkyni), tak se to nějak zvládlo.
    EDERA
    EDERA --- ---
    TRISSIE: Takže se vám tam líbilo! :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam