my jsme byli na dovolené v Beskydech a chtěla jsem doporučit
http://prechodbeskyd.cz/ pro ty, co chtějí jednoduchý a pohodlný puťák po horách, zvládnutelný s dětma - s pánem je super domluva, poslali jsme mu možné termíny a on to vymyslel a zabookoval na z nás (včetně rozhodnutí směru podle volných termínů). Bohužel jsme měli štěstí jen na dvě chaty, ale byli jsme termínově hodně omezení. Cena je super, necelých 500Kč za noc s polopenzí, výběr večeří takový jako na horské chatě (halušky většinou :-)) ale jinak v pohodě, snídaně slušný. Šlo nás 6 a jedno dítě 2r, jednou jsme měli pokoj pro 8 pro nás všechny, jednou na nás vyšel dvoulůžák, ale nic jsme nedomlouvali předem, nechali tomu volnej průběh. Chata Prašivá je kráásná, jedna z nejhezčích, co jsem viděla. U každý chaty (i po trase) aspoň malý dětský hřiště na vypuštění háďat, v dohledu zdroje jídla a pití :-) Bavilo mě to moc a mrzí mě, že jsme neměli štěstí na tu třetí chatu a klidně si to zopáknu, až budou děti samochodný. Jinak to není ten hlavní hřeben Beskyd, ale vedlejší, ale za to to je hřeben, ne velbloud, takže z hlediska chození dost pohodička.