GUDRUN: Ahoj, POZVÁNKA K MOŘI
HLEDÁME PARŤÁKY
ve čtvrtek 2.9. vyrážíme z čech autem k moři a vracíme se v neděli 12.9. Máme totiž skvělý kemp www.villaggioeuropa.com, kde mají úžasné zázemí pro děti. Byla jsem tam před necelými dvěma lety s Véčkem a moc se nám tam líbilo. Ráda bych to zopakovala.
Představa je, že budeme samostatné na sobě nezávislé jednotky ve vlastních "domečcích", ale když se nám bude chtít, zahrajem si deskovku, půjdem do města spolu a hlavně - že dětičky se budou moct kamarádit a rejpat se v písku společně.
Villaggio je parádní, v ceně má vybavený domeček, lehátka na pláži, čistou písečnou pláž, parkování, animační programy, aquapark, skákadla a prolejzačky pro děti, večerní dětské tancování, večerní nafukovací hrady... fkat to bylo úžasné a já se tam moc těším.
My jedeme ještě s mou mámou a její maminkou (chtěla k moři než umře, tak sice doufáme, že umírat ještě nebude, ale k moři jí vezmem). A budeme moc rádi, když dáme dohromady třeba další rodinu, která by s sebou vzala třeba ještě babičku nebo maminku...
Co se týče ceny, tak ceník různých ubytování je na výše uvedeném webu, když člověk napíše "freeway gift" a objedná do konce června, tak má ještě slevu 70EUR. A právě od soboty 3.9. je snížená sazba. My si kvůli babičce pronajímáme Exotic, aby měla svůj pokoj i moje máma i moje babička...
Kdyby Tě cokoliv zajímalo, určitě se ptej, moc ráda odpovím.
(Jo, papírově budeme mít v tom našem exotiku 2 místa volná, takže pokud byste třeba jako tří nebo čtyřčlenná posádka chtěli do dvoulůžkového bungalovu, tak papírově ty naše postele můžeme nabídnout.
A ještě poznámka - fakt tam bylo krásně, všichni tam byli milí a trpěliví s ohledem na háďata a já z toho měla radost.