• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    B3TL: ja jezdila vlakem do roztok, z vlaku cca 3km udolim k lasikum na kolac a pivo a 3km zpatky na vlak.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    B3TL: já jezdila z holkama na výlet na hlavní nádraží :-) hned u něj je velké hřiště :-)
    B3TL
    B3TL --- ---
    Prosím tě kdy? Poslední tip na vlak okolo Prahy jsem našel 28.6.2020
    KATIA
    KATIA --- ---
    B3TL: nedávno se tu podobné řešilo, mrkni do historie
    B3TL
    B3TL --- ---
    Nemáte prosím nějaký tip na výlet vlakem z Prahy a zpět, pro tříletého synka. Ideálně nějaký okruh s výstupem z vlaku na oběd případně i nějaká ta památka. Díky za inspiraci...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Je prosim nějaká apka na cestování s dětmi po Evropě? Jeli jsme do Itálie a jako hřiště v Itálii jsem musela googlit na mapách v italštině a na benzínkach je to neukazovalo vůbec, i když jsme nakonec měli štěstí na prima zastávky cestou tam i zpět...
    KATIA
    KATIA --- ---
    Pro velký loňský úspěch s Terralonou jsme si letos dali znovu Brno a Marsmeloun: https://www.hvezdarna.cz/novinky/marsmeloun-dorazil-na-kravi-horu/
    Absolutně doporučuju, na té Kraví hoře to má úžasnou atmosféru, určitě dejte za denního světla i v noci. Přidali jsme ještě 3D představení v Hvězdárně a druhý den Technické muzeum https://www.tmbrno.cz/- můžu doporučit pro starší děti, řekněme aspoň školního věku, část je koukací, ale je dost věcí, které jsou interaktivní, ani jsme nestihli všechno. Na místě není občerstvení, jen automat.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ANNAWA: jo ta cena je trochu vada na krase, ale jsou fakt skvely. chystam se koupit i tu termo, tak snad budou stejne dobry.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    COQUINE: mám jiný typ, ale prostě tenhle typ, jsou super, i když teda stojí čerta kus.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    PROMETHEA: na rozmanite svaciny miluju bentgo lunch box. davam jim tam jogurt s bylinkama k zelenine, nic se nepomicha, neprelije. ale do auta jeste ne, na to jsou maly. maji i termo verzi, tu jsem jeste nezkousela. mam ty s 5 prihradkami.

    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TOOMIX: chapu, můj chlapec se posype vším, takže misky nejsou řešením.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ANNAWA: když dáme holkám v autě něco v pytlíku (třeba takovy ty dinosauří křupky) tak je 100% jistota, že až budou dolovat poslední kusy, tak to otočí a všechny dropky na sebe nasypou, to se jim s miskou nestavá
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TOOMIX: nejí to podstatný, ale proč mističky? Mym dětem, zvláště některým, by hned spadly a vysypaly se.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    PROMETHEA: jo, vzdycky na ty delsi cesty mam neco noveho. a taky nenapadne stopuju oblibene veci tak 14 dni predem, aby tam byl efekt "super, to jsme dlouho nemeli".
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    PROMETHEA: a na jídlo rozhodně chladící tašku. jídlo beru menší porce a hodně rozmanité
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    MIDORI: kdyzm očekávám, že bude po cestě horko, beru tzv. svěžík-vodu v malém rozprašovači/flakonku. děti se nezlijí, a je z toho na chvilku zábava :) i 8-letým by se to mohlo líbit.
    taky kupuju každé nový časopis, který vybalíme až po cestě..
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MIDORI: u nás frčí na střídačku audiopohádky a hry/videa na telefonu (pokud se teda dětem nedělá špatně). Děti mají každý svoje sluchátka.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    a pro řidiče doporučuju vzít energetický nápoj....jak je s manželem ani jeden nikdy nepijeme, tak na dlouhé trasy máme jeden v zásobě a když je krize, tak se donutíme tak půlku vypít :-) ale dá se to samozřejmě koupit i cestou na pumpě :-)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    doporučuju vzít i papírový atlas, už se nám stalo, že nebyl signál a dost to pomohlo...ostatně i když předloni zavřeli brenner a hledali jsme alternativní cestu, tak na papíře to šlo o dost líp, v mobilu jsme jen ověřovali, která z alternativ je otevřená ...autoatlas si pak od nás půjčovala půlka hospody :-)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    COQUINE: Byli jsme minulej rok s cca 4,75 a bavilo ho to hodne. Mladsi jsem tim padem moc neresila, ale nebala bych se toho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam