• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    prosim vas nevite, na kterych trasach (kolem Prahy) jezdi vlaky RegioMouse? videli jsme je ted z vlaku, syn by s nim chtel jet, ale nedari se mi najit, kam se s tim da jet. diky
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    GUDRUN: byla jsem už nejméně dvakrát, spíš asi třikrát v různých lokalitách a je to moc fajn.

    GUDRUN: imho má.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    GUDRUN: Byli jsme, když byla v GASKu a bylo to naprosto super. Synovi byli 4 a byl naprosto nadšený. Byly tam rozhodně i menší děti a nenudily se. Každopádně děkuji tímto za tip, kam vyrazit (původně jsme chtěli znovu do GASKu, ale už jsme to nestihli, a teď to máme opět kousek) :)
    KATIA
    KATIA --- ---
    GUDRUN: u nás to mělo dvě části - jedna víc koukací (pohádky, ilustrace, spíš pro starší děti, co u toho vydrží) a druhá vyloženě herní - to je klidně i pro mladší, byli jsme na tom minimálně dvakrát a to Alfovi nemohli být ani dva.
    Předpokládám, že tohle je totéž.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KATIA: aha, mě až teď ten starší dorůstá do věku, kdy na to možná není moc malý... jsou mu 3, má to smysl? určitě nic z toho zatím nezná. Díky
    KATIA
    KATIA --- ---
    GUDRUN: to je koncept výstavy, která už roky putuje po různých lokalitách. Myslím, že se to nedá zkazit a je to moc fajn :-)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    jinak abych nepomlouvala, dali jsme zdejsi tipy: zrucskou kulickovou drahu, zdejsi hriste je moc pekne a urcite sem jeste nekdy zajedeme. co je trochu skoda, ze nikde neni stin, v tom horku se to moc nedalo. vedle sice dopravni hriste, ale po dobu pujcovani motokar neni dovoleno pouzivat vlastni...

    kousek vedle zamek s parkem a stalou vystavou panenek. no a o kousek dal vodni dum hulice, v tom vedru se fakt vodni atrakce dost hodily :) na vceli svet uz jsem nemela kapacitu, priste tam klidne nekdy prespime, prisla mi to docela hektika.

    od nas 45 min autem, coz povazuji za super cas na vylety od Prahy.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    COQUINE: takhle jsem se tuhle ocitla v Českém Brodě, kde taky není nic, než šlichta na náměstí - člověk fakt snadno zapomene, jak podivná jídla v restauracích mohou bát.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    MONI: tak se tam fakt najist nedalo, protoze meli jen dorty. byli jsme na namesti, no slichta no :)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    MONI: diky, to vypada hezky, ale pisou po predchozi domluve a to uz nestihnu, skoda, vypada to pekne.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nějaký tip na Polsko v oblasti Kolobrzeg? Herny, muzea, akvária, cokoliv, pro dvě děti (4 a 2.5). Díky

    MONI
    MONI --- ---
    COQUINE: ve Zruči je to s restauracemi špatný, chtěla jsem ti doporučit přímo v zámku jenom obyč restauraci s hotovkama, ale koukám, že od loňska je místo ní moc hezká kavárna http://www.zrucnedobroty.cz a něco menšího k snědku tam mají. S dětma bych šla do piknikového koše https://www.zrucnedobroty.cz/piknikovy-kos.html :-)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    nemate prosim tip na restauraci ve zruci nad sazavou (resp. vodni dum hulice, kulickova draha a vystava panenek na zamku bude nas revir). diky:)
    KATIA
    KATIA --- ---
    Kdyby vás na Plzeňsku chytl déšť, tak doporučujeme: https://www.depo2015.cz/program/
    BLIK BLIK Tajuplný les!

    Dovnitř pouští myslím na celou, my jsme kupovali lístky v pohodě na místě.
    GREVE
    GREVE --- ---
    IKARIE: To je velmi pěkný areál, bohužel to dost kazí právě ta restaurace v hotelu. Oni tam mají "špatný den" setrvale už několik let :-)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    kdybyste se nekdo ocitl v okoli doks / kokorinska ci mlade boleslavi, doporucuju rekreacni arel u Bele pod Bezdezem Vrch Bělá: http://www.arealvrchbela.cz/

    nechapu, ze to neni zpoplatneno, je tu fura atrakci a prolejzacek pro deti, dlouhatanska cyklostezka idealni na uceni se na kole nebo bruslich, kontaktni minizoo. je tu u toho i hotel s restauraci, ale po prvni neprijemne zkusenosti s obsluhou minule leto jsem tomu uz druhou sanci nedala, mozna sem jen mela smulu.

    jinak tedy jedine negativum je to, ze herni plocha neni nijak zastinena, takze v parne dny tam bude vyhen.

    naopak v parnych dnech doporucuju mistni komorni prirodni koupaliste v bele pod bezdezem, krome velkeho bazenu je tam nove vybudovany i detsky s klouzackama a hernima prvkama. na bezne standardny koupaliste i fajn bufet. vstupne srandoni (40czk dospelak a 20czk deti) https://www.vylety-zabava.cz/koupani/stredni-cechy/8440-mestske-koupaliste-bela-pod-bezdezem
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    IKARIE: a v dosahu hlavne Fajn park Chlumec tak je to skvely...
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    IKARIE: minulej tyden sem tam byl s detma ne ubytovanej jen se vykoupat. Je to tam fakt hezky to sem az zasnul, ale asi sem cita, ale voda docela studena :)) ale tak ono zas nebylo takovy vedro
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    IKARIE: Jezis, to je bozi, tam pojedem :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam