IKARIE: O Tenerife jsem přemýšlela na prvním místě, ale zavrhla jsem ho. Tam jsme byli začátkem března 2016 a co koukám na fotky, tak na koupání teda nebylo. Manžel se koupal 2x, já ani jednou, ale my jsme teda moc u moře nebyli, to zas je fakt. U začátku lanovky na Teide byl dokonce sníh. :) Jasný, to je jiná nadmořská výška. Spálení od slunce jsme byli, to zas jo.
Sri Lanka je sen, tam se určitě chceme jednou podívat, až budou kluci větší a budou z toho něco mít.
Ty máš jak staré děti, že si troufáš, i když v teoretické rovině? Nebo disciplinované děti, že by zvládly let a ještě s přestupem? :)
On to byl celé takový hurá nápad - co nejdřív teď někam vypadnout, nejlépe za sluncem, nejlépe leden max únor. Tak ještě uvidíme podle covidu a kdyžtak něco narychlo.
VERCA_ZABA: Kapverdy let 7 hodin čistého času, to už je moc. Zároveň cenově už je to trochu někde jinde. :) Tenerife je 5h a to je tak na hraně. My jsme, co máme děti, zatím letěli jen na Sicílii, na Korfu a do Zadaru a to jsou krátké lety.
Teď když o tom přemýšlím, tak je fakt, že nemusí vadit, když nebude na koupání. Stačí, že bude teplo, slunce, změna prostředí. Máme třeba strašně rádi Kypr, hlavně poloostrov Akamas nebo Troodos, byli jsme tam před dětma několikrát a moc rádi bysme se tam zas podívali, akorát že to na leden a únor neni už vůbec.