• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    Cestujete s vasimi ratolestmi? Mate tipy na pekna mista pro deti v Cechach ci jinem kraji? Cestujete autem, vlakem, na kole, letadlem ci pesky? Vite o peknem, levnem ubytovani zamerenem pro deti? ...SUP SEM S VASIMI ZKUSENOSTMI. CESTOVAT SE DA V JAKEMKOLI ROCNIM OBDOBI.
    rozbalit záhlaví
    REONA
    REONA --- ---
    KATIA: Tyjo, fakt axolotl? Tak to abych začala plánovat dovolenou na příští rok, to by se holky naprosto zbláznily
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    SOSANA:
    KATIA:
    Dekuju za odpovědi! Jak to tak čtu, nejspíš uvidíme podle rozpoložení.
    KATIA
    KATIA --- ---
    SOSANA: Tak doplním, že moje 4-leté dítě se v jeskyni docela bálo, největší hit byl vláček a axolotl (a ty v skocj nemají)..Nevýhoda pochopitelně je výrazně víc lidí a vše s tím spojené.
    SOSANA
    SOSANA --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: Ahoj, byli jsme ve Škocjanské vloni, kluci 7 a 4. Bylo to v pohodě a moc se nám to líbilo. Rezervovali jsme to asi 2 dny předem.
    KATIA
    KATIA --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: Vyfiltruj si mě- loni jsme byli v Slo i v Postojne. Rezervace je must, za mě pro 4lete dítě atraktivnější než Skocjanske (které jsou nádherné).
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    Ahoj,
    nebyli jste někdo nedávno s dětmi ve Slovinsku?
    Byla jsem tam před deseti lety ještě bez dětí a dost se mi líbilo ve Škocjanské jeskyni, akorát už si vůbec nepamatuju, jak to bylo dlouhý/náročný a nejsem si úplně jistá, jestli by to zvládla i čtyřletá. Tak třeba máte někdo čerstvější vzpomínky?
    A kdybyste měli i zkušenost z jeskyně Postojna, taky budu ráda - tam to vypadá, že jsou na děti připravení. Je to zajímavé i pro dospělé?
    A je takhle v sezóně potřeba rezervace dopředu, nebo stačí přijet?
    Díky!
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    QUANTI: i jinde:

    Nejlepší autokempy v Česku: Máme pro vás 10 nejlépe hodnocených míst - Garáž.cz
    https://www.garaz.cz/clanek/servis-dovolena-s-autem-nejlepsi-autokempy-v-cesku-mame-pro-vas-10-nejlepe-hodnocenych-mist-21008403
    PETATA
    PETATA --- ---
    KATIA: co mám vysledované z různých diskuzí, tak kemp Dolce, Pecka, Frenštát a klasika Sedmihorky
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    KATIA: Lidi si hodně chválí i Kristýnu u Hrádku, tam je bezva blízkost cyklostezek v Německu... Pěkný je i kemp v Chlumci nad Cidlinou nebo Lodín a za sebe ještě doporučuji Stříbrný rybník u HK, který má super návaznost na stezky a aktivity v Městských lesích...

    Sedmihorky jsou určitě fajn, ale přeplněné...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: do Nedamova jsem jezdil se Škodovkou na tábor. Jako dítě i jako vedoucí. Kemp retro, ale koupání fajn a výlety do okolí také
    MORPED
    MORPED --- ---
    KATIA: nam se moc libilo ve Frenstatu pod Radhostem a taky kemp pod pustevnami Prostredni Becva
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KATIA: jestli s detma, tak doporucuju nealko kemp u Javorniku

    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/fusamujuve

    jak se tam nepije, tak je tam bozskej klid a to koupaliste je fantasticky.
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    KATIA: my máme rádi Nedamov. Je to sice trochu cesta zpět časem, ale přímo v kempu skvělý koupání a okolí taky krásný. Nedaleko odtamtud jsme byli se stanem i přes bezkempu - hezky místo na louce s typim, suchým zachodem a vodou.
    KATIA
    KATIA --- ---
    TOOMIX: Ty mám na seznamu, díky za potvrzení. Nicméně kdybyste měli neco super, třeba i trochu 'schovaného'....
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KATIA: Sedmihorky
    KATIA
    KATIA --- ---
    Jaké máte ultimátní tipy na kempy s dětma? Kde je čisto a slušné vyžití? (ČR, vcelku kdekoliv)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    legoland nemecko

    vyrazili jsme na vikend, 2 noci, 2 denni vstupy (ne 48 hodin). v den prijezdu jsme jen prosli vsechna hriste v okoli, do parku jsme sli az rano.

    bydleni si deti vybraly v piratske casti, hotelove pokoje. ubytovani standard, tematicke, na pokoji papir s ukoly, ktere kdyz splni, ziskaji kod k trezoru a tam najdou piratsky poklad. snidane v cene, standardni bufet, relativne na vyber. pri bookingu jste museli rezervovat cas snidane (7:30-8:45, nebo pozdejsi). na pokoji mely deti kazdy bednu kosticek k dispozici. od ubytovani je to k parku cca 10 min pesky. u kazdeho ubytovani jsou herni prvky, u piratu je toho nejvic, velka piratska lod.

    atrakce:
    jsou rozdelene podle vysky, za me nejlepsi, kdyz ma dite aspon 110 cm, ale i nad metr ok. meri, sundavaji ksiltovky na mereni (syn ma 108/109, nekde prosel, jinde ne).
    nemeli jsme zakoupene prednostni vstupy na atrakce, na nektere atrakce byla fronta od 20 minut do hodiny. my to vyresili tak, ze jsme si stahli aplikaci, podivali jsme se, kde den predem byla nejvetsi fronta a tou atrakci jsme rano zacali. neni to tak, ze clovek stoji od fronty k fronte, na spouste jinych fronty nebyly. za den a pul v parku jsme dali pres 30 atrakci, nijak jsme nespechali, nekde jsme sli vickrat. ty fronty jsou na tech atrakcich pro starsi (od 120 cm), cim drsnejsi, tim delsi fronta.

    jidlo:
    mimo park u ubytovani bufet a restaurace, jednotna cena: deti (3 az 6 let) 10 €, dospely 35. jidlo v parku ruzne, ceny taktez. litr vody u stanku 4,5 €. u duplo parku byla hipp stanice, kde prodavali sklenicky, kapsicky a kojeneckou vodu 1l za 1,75 €.

    byli jsme o vikendu, sice bylo hodne lidi, ale treba v obchode, u stanku ci na wc clovek necekal snad ani jednou, nejak se rozprostreli (do front, lol).

    deti byly totalne nadseny, za me to za to stoji. jsem rada, ze nam vyslo pocasi, protoze rada atrakci je vodnich, takze jsem nemela strach, ze prochladnou. pokud tam pojedete v lete/teplu, nahradni obleceni/plavky s sebou. je tam par mist, kam deti mohou skocit do vody plus cela cast vodnich prvku v duplo a ty ostatni vodni atrakce, kde se clovek namocil dost taky. susicky na lidi za ecko, platba kartou mozna (cash jsme vubec nemeli).

    akorat bych priste asi mozna priplatila za ty fronty (je to od 20 do cca 80 eur za osobu), asi bych to vyuzila u starsich deti.

    park ma sice od 10, ale pousti driv. v 10 uz byla u tech atrakci, myslim ty nejoblibenejsi, fronta na 30 minut.

    2 noci, 2 dospeli, 2 deti, se snidani, 2 denni vstupy, parking v cene, celkem 1065 €. plus jsme platili 30 euro pojisteni storna a byla jsem dost rada, protoze 2 dny pred odjezdem jedno dite horecka, druhy tuberacky kasel, tak jsem byla relativne v zenu (moznost zruseni bsz uvedeni duvodu do 12:00 hod. dne predchazejici dnu prijezdu).

    priste dame asi dansko, fakt to bylo super.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    KEMENTARI: Syn tam byl se skautem na horách a přijel nadšený 👍
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    NICKIE: Podivej se na Jeleni v Krusnych horach, je to jednoduche fajn ubytovani v nadherne krajine: http://www.mezijeleny.cz/
    Majitele tam primo bydli a jsou opravdu prijemni, viz jejich IG: https://instagram.com/mezijeleny?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Jo, doba ježdění po vlastní ose... To bylo super.
    A teď se šíleně těším na resort, vyplacnuti a čau. All inclusive, kdy děti vždycky někde dostanou něco k jídlu, bar na pláži... Dřív bych zdechla nudou, teď na to i s mužem upiname velké naděje :-D

    Až bude mancaft starší, zase si strihneme něco zábavnějšího, teď mi resort plně stačí. Az budou starší aspoň o kousek, chci je vzít do Egypta na rybičky a korály, to mě hrozně baví, ale už to chce dobré plavce.

    Teď to bude Bulharsko, cachtani a tobogány.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    QUANTI: dva až tři týdny můžou být trochu problém teď sehnat... Ale jinak ty e-chalupy jsou fajn v tom hledání.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam