JANISKA: Tak NaFilm je moc fajn, chce to ale trochu vychytat čas příchodu - my tam dorazily chvíli po druhé odpoledne, kdy asi začínal peak návštěvnosti, a už jsme musely u některých částí muzea čekat a něco jsme si nakonec neosahaly vůbec, protože některý ty části zaujmou návštěvníky na dost dlouhou dobu, takže už pak nebyla dcera ochotná čekat dýl - i když se tam hypoteticky čekat dá dlouho, třeba u animovanejch filmů z konce padesátejch let, který jsou super. Nicméně jak je to tam maličké, tak když se tam sejde víc lidí, dost se to tam nahustí a dceři zjevně nebylo moc příjemné mačkat se v temném prostředí se spoustou dalších lidí (hehe, třeba jí to vydrží do puberty a nebude nám zdrhat do tanečních klubů :)) Připravuje se tam taky nová střižna a pro děti od dvanácti let si můžete připlatit za českej film, kterej je celej ve VR. Je asi teda dobrý vyzkoušet si nejdřív tu jejich free VR, mně se z ní totiž dělá blbě a dala jsem asi minutu, dcera je odolnější, ale taky se po pěti minutách hodně motala. Nejvíc nás nadchla možnost ozvučit si samy animovanej film (kdy máte k dispozici i takovej levnější těremín, ach).
Dobrý je, že mi to muzeum přišlo fakt hodně věkově univerzální, potkaly jsme tam nadšeně vypadající předškolkový děti, puboše i dospělý skupinky.