kreta star beach village hotel
lonska aktualizace zde
[COQUINE @ Cestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli] puvodni recenze zde
[COQUINE @ Cestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli] letos jsme byli v cervenci ve druhem tydnu, lidi bylo o poznani vice, ale porad se to dalo. nejvic lidi bylo narvanych v adult zone, to me trochu prekvapilo, ale tam jsme se s detmi nedostali no :)
spis sem odlozim zkusenost s cretan medicare hersonissos: u bazenu je zdravotnicka sluzba, nejde o doktora, ale sestru, ktera pracuje pro cretan medicare hersonissos. zranila jsem se, bylo to na sanitku, ta me odvezla do tohoto centra, neb ta sestra je proste jejich zamestnanec. jde o soukrome zdravotnicke zarizeni, zdravotni EU pojisteni mi bylo k nicemu. za osetreni - prohlednuti lekarem, rtg, narovnani vykloubenych kloubu, fixace, jsem platila asi 400 eur. pojistovna to zpetne proplatila - myslim tim pojisteni ke karte, ne verejne zdravotni pojisteni. recenze na googlu maji zaplacene, kdyz se proklikate temi nezaplacenymi, tak je to sama jedna hvezdicka a slova jako zlodeji apod. takze pokud mate moznost, nejspis lepsi se jim vyhnout. nicmene ve meste jine neni, museli byste asi primo do statni nemocnice v heraklionu. uprimne receno modlila jsem se, aby ten chlap, ktery mastil karty pod fiky, byl lekar, kdyz mi zacal vracet klouby zpet.