ja prosim zase o inspiraci.
zbyva nam v srpnu jeste par dni volnych a chtela bych deti, toho casu skoro 8 a 5 vzit na 3-4 noci na nejakou mestskou dovolenou. budeme mit za sebou dlouhy roadtrip po balkanu, nakonec jsme se tu inspirovali a chceme dojet az na pelopones, po ceste zpatky dame hory v cerne hore a np una v bosne, takze more a prirody si uzijeme az az. me deti jsou dost zalesaci, ale byli jsme ted na vikend v barcelone a uz si s nima i to meste dokazu predstavit, bylo to fajn.
takze hledam misto,
kam se dostaneme primym letem z prahy (ci drazdan, berlina, norimberka, i do wroclavy bych dojela). mozna i vlakem, ale praha - budapest 6h je asi max. pripadne i nocni vlak by mohlo byt dobrodruzo, ale nikdy jsem toto v evrope neabsolvovala
& kde se s detma zabavime (nejaka dobra zoo, muzeum, galerie, akvarium…)
& kde v srpnu nepadnem vedrem (v tomto smeru sneseme dost, ale sevillu si asi necham az na jindy:).
premyslela jsem nad valencii, nebyli jsme jeste v benatkach, ale tam bude asi masakr lidi. videla jsem celkem levne letenky do italskych mest. neznam moc sever, do bruselu jezdim za kamaradkou, ale treba ve skandinavii jsem nikdy nebyla - tam mam trochu obavu, ze me zruinuje ubytko. moc rada bych porto, ale tam nenachazim rozumne letenky.
unika mi neco? ma nekdo nejaky tip? srpen je samozrejme naprd, ale s uvazkem ve skole si co se volna tyce nemohu moc vymyslet.