• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    Cestujete s vasimi ratolestmi? Mate tipy na pekna mista pro deti v Cechach ci jinem kraji? Cestujete autem, vlakem, na kole, letadlem ci pesky? Vite o peknem, levnem ubytovani zamerenem pro deti? ...SUP SEM S VASIMI ZKUSENOSTMI. CESTOVAT SE DA V JAKEMKOLI ROCNIM OBDOBI.
    rozbalit záhlaví
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    KLAIR: Na latté se bude pravý Ital taky tvářit nevěřícně :D Prostě našlehané mléko podle nich patří k snídani a dál ani ťuk :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MARI: cokoliv jiného :) latte, presso, lungo
    MARI
    MARI --- ---
    QUANTI: Aha, odpoledne teda co? Bez kofeinu zbytek dne to nedám. :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOOMIX: za mě by jeden den (5, 9, 11) nestačil, ale 5 a 7 se dostatečně unavěj a zároveň namotivujou na další cestu tam někdy v budoucnu.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MARI: Špatný. Cappuccino je snídaňový nápoj :))
    MARI
    MARI --- ---
    NIGHTFURY: A v půl třetí je to v pořádku? Dávám si cappuccino v půl třetí! 😱
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MARI: Jen počkej, někdo si objedná cappuccino v tři odpoledne a už to bude lítat 😱😁
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    KASUMI: Naprosto v pohodě. Vozili jsme kočárek úplně stejně a žádný problém. (tap, smartwings, ryanair). Na Ruzyni bych to takhle zabalene poslal rovnou z nadmernych zavazadel u check inu a půjčil si erarni vozitko. A nezapomente jit do priority lanes na security.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ten nas rozmer palubky nema. Nepocitam s nim na palubu. Ale ke gate a pak dolu
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    KASUMI: Navíc podle destinace je možný, že i když ti kočárek šoupnou podpalubu, tak ti ho při příletu zase vyndaj k dveřím letadla.
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    KASUMI: Záleží na více faktorech - společnost s jakou letíte, jak moc bude plno a taky na letuškám/stewardech. Aby jsi byla jistá, že je kočárek palubní zavazadlo tak potřebuje mít rozměry palubního zavazadla, ale i to někdy nestačí. Měli jsme půjčený nano od mountain buggy (dva protože dvojčata) s tím, že velikostně ok ale i tak se ošívali a chtěli aby to mělo štítky kdyby to šlo dolů a řekli nám musíte mít yoyo, v tom případě vám garantujeme, že si kočárek můžete vzít na palubu. Ve skupině rodičů dvojčat ale lidi popisují, že jim akceptovali i na palubě dvojkočárek, což žádný, i složený, v rozměrech palubního zavazadla není.
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    IKARIE: my tam letos jedem potřetí, prave proto, že jsem si jisty, ze tam narvano nebude :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Myslite, ze mi to vezmou takhle do letadla? 😀 golfky 😀

MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    COQUINE: My jsme mým rodičům a tchýni s manželem Francii v červenci a srpnu rozmluvili (bezpečnost, ceny, hlava na hlavě...) Chtěli jet po riviéře s karavanem a obytkou.o) Nakonec jedou do Holandska.o) A tchánovci pak pokračují na sever do Norska nebo Švédska...

A my také letos bereme Francii jako zapovězenou zemi... .o)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MASOUMEH: já se možná chystám do Německa, ale přemýšlím, jestli nám bude jeden den s dětmi 7 a 5 stačit

Nočním expresem do LEGOLANDU - Zájazezdové vlaky
    https://www.eshop.zajezdovevlaky.cz/zajezd/nocnim-expresem-do-legolandu-62399-54078-75409
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    VERCA_ZABA: Díky moc za nápady. Dovolenou máme celý srpen, chceme taky do ČR 😅ale to je jiný druh odpočívání. Zatim jsme v módu, že chceme základnu a z ní případně někam vyrazit na půl den, na den moc né, protože odpo spaní maj teďka v jeslích a budou mít i v mateřské školce.
    MASOUMEH
    MASOUMEH --- ---
    Ak by ste sa tento rok niekto chystali do Legolandu v Billunde, napíšte mi.
    Mám slušný zľavový kód na rodinnú vstupenku, ktorý sa mi nepodarí využiť (lebo som iniciatívne kúpila lístky dopredu).
    MASOUMEH
    MASOUMEH --- ---
    Ja som rezervovala na Alonissose toto https://odyssia-seaside.com/
    Predpokladám, že tam veľa ľudí nebude.

Ithaka je nádherný ostrov. Trajektom z Kefalonie.
    Na rozdiel od Skiathosu tam ale nelieta z Prahy Ryanair, len Smart Wings, ktorý bude asi o trochu drahší
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    IKARIE: zkusila bych treba Skopelos a vedle Allonissos... ze Skiathosu lodi.. chci to tam jet nekdy omrknout
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    QUANTI: hele kolegyne :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VAMPY: Učím se na Duolingo řecky, hned důvod víc zabrat 😁
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam