• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    GRETKA: Vyndat to nejde, tak to budu muset dat na cisteni. Akorat jak to znam, tak si tak dva tejdny pockam a mezitim se v tom bude jezdit… boze to jsou dovoleny…
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    VAMPY: To samý, chceš přeprat/zamrazit textílie, jestli nejdou vyndat tak je chceš přejet hodně hodně teplou pátou - vaporetto, dá se to půjčit.
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    GRETKA: Diky! To bude super vecer dneska po navratu. Mas napad co s autem? Jestli neco… nebo to by kdyztak nezvani hoste meli ignorovat a opajet se striktne nasimi kufry? Na netu jsem o tom nic nenasla…
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    VAMPY: Zavazadla dát nejlépe do vany/koupelny, vše nacházet do igelitových pytlů, ideálně i zavazadla. Jít se vykoupat a obléct se do čistého. Vše co lze vyprat na 60° s délkou cyklu přesahující hodinu praní. Dnes se dají koupit i pytle co se ti v pracče rozpadnou, takže to ani nemusíš přendávat. Co nelze na 60° zamrazit aspoň na -20° na cca 72h. Potřebuje to promrznout, takže chceš zamrazit každý kousek oblečení zvlášť.
    První týdny po příjezdu to chce kontrolovat matrace ze spodu v rozích, když uvidíš krev nebo černé čáry tak bingo, máte je doma 😕. V zásadě přečkávají v nevypranem oblečení co je v dosahu od postele metr dva.
    Držím pěsti. Měla jsem několik školení a v každém hotelu/apartmanu koukám na spodek matrací než se “nastěhujeme”.
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    Takze se rekreujeme s rodinkou u mrtveho more (mimochodem i male deti si prijdou na sve v hotelovych bazenech a prilehlych prirodnich rezervacich) a muz se od prvniho dne probouzi s divnymi stipanci… ano, vezeme si domu nejspis stenice. Z petihvezdy :(( takze co s tim abychom to nezavlekli domu?
    BURAK
    BURAK --- ---
    GRETKA: taky se nám stalo. Při odbavení jsme kočárek poslali do podpalubí a tak jsem ho očekával při příletu kroužit na pásu a ejhle při vystupování z letadla si náhodou všimnu, že se náš kočárek válí na letištní ploše. Ryanair/Alicante
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Ja nejradši pikolo.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    NIGHTFURY: a po zamíchání kávy neolizovat lžičku! ;)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    KLAIR: Na latté se bude pravý Ital taky tvářit nevěřícně :D Prostě našlehané mléko podle nich patří k snídani a dál ani ťuk :)
    MARI
    MARI --- ---
    KASUMI: No, myslím, že víc barbar budu v tom, že vlastně ani nevím, jestli piju latté nebo cappuccino... Prostě našlehané mlíko a ještě ke všemu ovesné + kafe z domácího automatu. :)))
    MARI
    MARI --- ---
    Když už jsme u mlíka, jak jsou na tom Italové s ovesným/kokosovým mlékem do kávy místo normálního? Dlouhodobě mi klasické mlíko nedělá dobře, bývají v kavárnách běžně k dostání alternativy nebo je to pro Itálii sci-fi a raději se ani nemám ptát? :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MARI: Ty barbare!:)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MARI: Co je moje zkušenost s Itálií, tak espresso jakoukoli denní i noční dobu je safe 😁 ohledně mléka, možná by prošlo espresso macchiato, jestli je tu někdo větší znalec?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MARI: cokoliv jiného :) latte, presso, lungo
    MARI
    MARI --- ---
    QUANTI: Aha, odpoledne teda co? Bez kofeinu zbytek dne to nedám. :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOOMIX: za mě by jeden den (5, 9, 11) nestačil, ale 5 a 7 se dostatečně unavěj a zároveň namotivujou na další cestu tam někdy v budoucnu.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MARI: Špatný. Cappuccino je snídaňový nápoj :))
    MARI
    MARI --- ---
    NIGHTFURY: A v půl třetí je to v pořádku? Dávám si cappuccino v půl třetí! 😱
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MARI: Jen počkej, někdo si objedná cappuccino v tři odpoledne a už to bude lítat 😱😁
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    KASUMI: Naprosto v pohodě. Vozili jsme kočárek úplně stejně a žádný problém. (tap, smartwings, ryanair). Na Ruzyni bych to takhle zabalene poslal rovnou z nadmernych zavazadel u check inu a půjčil si erarni vozitko. A nezapomente jit do priority lanes na security.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam