LUSINDA: 800km je docela dost - i kdyby dítě spalo v autosedačce, tak je to rychta na záda atd. - počítala bych s možností zastavení a případně chvilky pospání si vleže. U nás byl poločas rozpadu dětí cca čtyři hodiny - pak se muselo stavět a dát přestávku.
Každý den jiné místo bude s dítětem obtížné - jednak pro to dítě (neustále přikurtované v autě), jednak pro tebe - neustále balit a vybalovat všechny plíny, kašičky, hračky, převlečení (a nebo jsem já měkká, ale s malými dětmi jsem tohle považovala za nejhorší část - že se někam přijede, musí se hrabat v autě a hledat všechny propriety, pak to všechno zase sbalit - člověk tím trávil spoustu času - a do toho řvoucí / netrpělivé / hladové / unavené / přestimulované děti).
Na druhou stranu, roční dítě nepotřebuje žádné velké atrakce - deka někde na louce, v lesíku nebo na pláži, házení kamínků do vody, hrabání se v písku, mávání klacíkem, jsou dostačné - akorát s tím musíte počítat i vy - že nedáte za jeden den "Konopiště, Křivoklát a ještě Muzeum dělnického hnutí"